Отговори
# 645
Честито Vanq !!! Да е жива и здрава и много да ви радва!

# 646
Честито бебче! Много да ви радва Heart
Бързо възстановяване и само хубави моменти Hug

# 647
Честитооо, Ваня! Да е жива и здрава, родената с късмет принцеса! Все така да е!

# 648
Честито!
Живи и здрави да бъдете и много щастливи! Simple Smile

# 649
Честитооооо! 🥰 Да е здрава 🍀

Аз в петък бях на тонове, имаше леки контракции ама нищо притеснително. От тогава до днес имам по-често контракции, не само вечер като предни дни. На 22.06 съм на ехограф и преглед за разкритие и ако не е тръгнало дотогава се надявам да поговорим на прегледа за предизвикано раждане, че върви големичък. Иначе от 2 дни кръста и гърба ме много болят, онзи ден едвам спах през нощта. Вече във всеки един момент си мисля , че ще родя даже и ММ снощи е сънувал че раждам ама май няма да е скоро 😀😀😀

# 650
Честито бебче! Да е жива и здрава малката принцеса ! 🥳⚘❣🎈

# 651
Честита да ви е госпожицата Vanq! Hug Да бъде здрава и да ви носи много много радост! Heart

Относно обезболяващите след секцио.. +1 за свещичките. Вършат страхотна работа. Hands Thumbsup Не съм си ги носила от вкъщи, даваха ги от болницата, но зависи къде ще
раждаш предполагам.

# 652
Честитооо! Да е здрава и много да ви радва малката принцеса! А на теб бързо възстановявяне Hug

Момичета, искам да попитам някоя от вас има ли опит с индукция (предизвикано раждане)? Да разкаже, сподели опит? Thinking

# 653
  • Варна
Честита дъщеричка, Vanq! Да расте жива и здрава, много да ви радва! Heart

# 654
Честито, Ваня! Нека ви бъде здрава и много щастлива малката дама! 🤗🥰

# 655
Момичета идвам да се похваля. Днес на 13.06. в 36 с. се роди нашата принцеса. Оказа се, че въпреки, че нормализирах кръвното накрая е започнала да изостава. Роди се 2,150 и 44 см. Сутринта в 4 и 30 ми изтекоха водите. Към 6 постъпих в болница. В 10 ми включиха окситоцин и в 12 и 30 родих. Болеше, но вече го забравих. След двете момчета си имам и принцеса. А казаха, че плацентата ми е с някаква аномалия и е късмет, че се е задържала. Успех на всички.
Честито! Да ви е жива и здрава и благословена🍀🤗

# 656
Честито щастие Ваня! Пожелавам здраве,късмет и бързо възтановяване 🍀🎈

Мами,аз имам питане.Има ли някоя от вас г.диабет или просто бебчето и да върви доста по-голямо?

# 657
NewMама При мен се появи гестационен диабет след 28ма седмица и от тогава до сега спазвам различен режим на хранене, с който поддържам кръвната захар в нормалните граници. Правя си измервания сама вкъщи с кръв от пръста. Слава Богу, за сега не се налага да приемам лекарства или инсулин, вече съм в края на 36та седмица и ще го следя до раждането. При мен имаше ефект, че спрях да ям бяло брашно и изделия от бяло брашно, спрях захарта и прекалено сладки плодове, например грозде/пъпеш и др. Това, което помага за понижаване е чесън, бадеми и храни с по-нисък гликемичен индекс. Колкото до бебето, то си върви с около седмица по-напред, както когато откриха диабета, така и сега, когато всичко е в норма. Но вече расте с по-нормални темпове така да се каже и поне знам, че расте защотото му е генетично наложено (аз и ММ сме родени около 3800 гр.), а не заради захари и въглехидрати. Ако имаш същия случай ти пожелавам успех и не се стресирай, казват, че дори не е задължително да се дължи на храненето, може и да го наследяваме от майки, баби и т.н. Blush

# 658
На мен днес друг доктор (заместващ) изкара бебка 3 кг а преси седмица беше 2 и малко.И ме пращат утре да се изследвам.И сега не знам на кой да вярвам.Бебка е изкараха голяма като за 37 г.с а аз съм с 34та …

# 659
NewMama, нещата са по същият начин и при мен, но гестационен диабет нямам... и аз у дома започнах да следя кръвната захар и винаги е окей, явно просто детето си върви едричко. Онзи ден глюкозата дори ми беше много малко под нормата на изследванията..

Общи условия

Активация на акаунт