Отговори
# 660
Момичета, влизам да замоля за заглавия за новата темичка, за да пусна анкета, че нещо се забавих тези дни, но ще ме рязберете, яко работа 👀.
Прегръдки от мен.

Ето няколко идеи за заглавия и от мен:

И юни вече минава, бебевалеж през ЮЛИ се задава

Синьо или розово боди скоро ще облечем на нашите ЮЛСКИ бонбони

Сякаш вчера беше две чертички, а скоро ЮЛЧЕ ще отвори мънички очички

Всякакви мисли в нас са нахлули, но бебчета ще имаме през ЮЛИ

Hug

# 661
Ваня, честита рожба! 🤗💕💐
Момичета, кажете нещо за хемороиди, че така ме боли д-то от два дена... 😭🙈

# 662
Честита рожба и от мен! Бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи! 💋🌹

# 663
  • Варна
Съчувствам ти 😔
При вътрешни Цикатридина свещички за моментално облекчение
Външни ме е облекчавало много мас с невен обилновен,но не е моментално
Друго не съм пробвала,но има доста бабини рецепти за които съм чувала,че облекчават (в момента не се сещам баш)
Успех 🍀

Ваня, честита рожба! 🤗💕💐

# 664
Бог с детенце ни дарява, през Юли месец се задава.

# 665
Проктогливанол, миене с ледена вода, никаква тоалетна хартия, смрадлика

Ваня, честита рожба! 🤗💕💐

# 666
Честитооо! Да е здрава и много да ви радва малката принцеса! А на теб бързо възстановявяне Hug

Момичета, искам да попитам някоя от вас има ли опит с индукция (предизвикано раждане)? Да разкаже, сподели опит? Thinking

Аз, баткото го родих предизвикано. Какво те интересува, питай Simple Smile

# 667
Vanq, честито бебче! Да е жива и здрава и да ви носи много радост и слънце! Yellow Heart Бързо възстановяване!

# 668
Анкетата е готова, гласувайте на воля Heart

# 669
Здравейте, как сте мамчета ?
Някоя дали има понятие от тонове, днес трябваше да отида на преглед, но следящата ме лекарка е оперирана по спешност и се опитвам да запиша час при някой друг, но за сега без успех 😞 притеснявам се единствено за тоновете, че не са ми разчетени и нямам представа хубави ли са или не…

# 670
Vanq, честито момиченце! Да ви е жива и здрава, а на теб - бързо възстановяване!

Mariya66666, чувала съм, че не трябва да са много равни, и пулсът да е между 120 и 160 удара, но май и да излиза извън границите от време на време, не е проблем. Това само генерално инфо за временно успокоение разбира се, лекар ще си ги разчете най-добре.

Някоя дали има понятие от тонове, днес трябваше да отида на преглед, но следящата ме лекарка е оперирана по спешност и се опитвам да запиша час при някой друг, но за сега без успех 😞 притеснявам се единствено за тоновете, че не са ми разчетени и нямам представа хубави ли са или не…

# 671
Успях да се вреда за преглед при друг лекар. Каза че тоновете са добри. Плацентата е започнала да зрее, водире са в норма, нямам разкритие, но имам скъсяване на шийката. Терминът ми е на 08.07, но според него ще изкарам до 25,26.06.. Бебето е 3кг.

Със следящата ме лекарка се бяхме разбрали за секцио, защото много ме е страх от нормалното. И сега не знам какво да правя. Отделно не съм готова с прането на дрехите, леглото не сме сглобили, матрак нямаме и ми се струва, че всичко се случва мнооого бързо 😭😭😭

Vanq, честито момиченце! Да ви е жива и здрава, а на теб - бързо възстановяване!

Mariya66666, чувала съм, че не трябва да са много равни, и пулсът да е между 120 и 160 удара, но май и да излиза извън границите от време на време, не е проблем. Това само генерално инфо за временно успокоение разбира се, лекар ще си ги разчете най-добре.

# 672
  • Варна
Мария,до 25,26ти имаш много време да свършиш нещата 😊
Аз съм дала срок на бебето днес или утре да излиза,че мъжа ми е болничен (работи в друг град и става много пътуването) 😁😁😁😁 Макар,че то забрави май,че беше тръгнало да излиза... На 18ти сме в София на тонове ииии се надявам разкритието да ми се е увеличило и направо да се случва

# 673
Успях да се вреда за преглед при друг лекар. Каза че тоновете са добри. Плацентата е започнала да зрее, водире са в норма, нямам разкритие, но имам скъсяване на шийката. Терминът ми е на 08.07, но според него ще изкарам до 25,26.06.. Бебето е 3кг.

Със следящата ме лекарка се бяхме разбрали за секцио, защото много ме е страх от нормалното. И сега не знам какво да правя. Отделно не съм готова с прането на дрехите, леглото не сме сглобили, матрак нямаме и ми се струва, че всичко се случва мнооого бързо 😭😭😭

Да не ти пука за прането... Пусни само няколко дрешки и одеалце и си готова за първите дни, а и мъжете могат да свършат всичко това също 😉 давам ти пример колкото да си спокойна, че нашата кошара ще се сглобява като отида в болницата (пък и първия ден вкъщи навярно таткото няма да иска да го пусне) не я мисли подготовката. Стискам палци да се наредят нещата и да си спокойна в избора на доктор 🍀

# 674
  • Варна
Мили момичета, наминавам само с радост да ви кажа, че днес с планирано секцио (37+3 г.с) се роди нашият син Даниел Blue Heart той е наистина сбъднатата ни мечта, прекрасен е, 3.240кг, 51 см. Заради кръвното се наложи да планираме по-рано секциото, а и бебчо вървеше по-големичък. Вече се възстановявам, даже се раздвижих веднъж, след малко пак. Видях го съвсем за малко днес, надявам се утре повече.

Общи условия

Активация на акаунт