Златна есен вън царува вече, на воля ще палува юнското човече!

• 8 344
  • 262
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Казвайте ще има или не среща тази вечер?

# 16
  • София
Ще има! Искам да те видя, за да ми дадеш стимул, че новото диетуване нещо хич не върви. 

# 17
  • София
Тогава обяснете къде точно беше тоз Дивак!

# 18
  • София
Ели е дала линк по-горе.

# 19
  • някъде ... тук ...
Аз затова пуснах името с линк Wink
Ето го:
Дивака I
ул. 6-ти септември 41А

Ще звънна на Бети да се разберем за час, че вие двете май сте за 19.30 Wink
Говорих - след като се разходи/обади до Дивака, ще пише тук. С нея се разбрахме за 19 в Дивака, а който иска и когато иска да идва направо там Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 10:32 от ЕлиТ

# 20
  • София, център
Момичета, а jenap къде е?

Знае ли някой?

# 21
  • София
И аз скоро се чудих къде се е скрила, както и Селена6. Жени може работа да е почнала.

Запазих маса за 19 часа в Дивака за четирима човека, пък ако станем повече, ще се съберем.
Само дето като ме попитаха Пушачи или Непушачи позациклих и взех, че запазих в Пушачи.
Дано не ми се сърдите, ако никой не пуши, ама отде да знам кой на какво дередже е.

Ивайлището само дето ми повърна малко тая сутрин и малко снощи, но друго няма, та се надявам да е добре и да се видим.

# 22
  • някъде ... тук ...
Хайде разбрахме се Hug

Ох, аз забравих да ви се похваля с новите придобивки от пазаруването. Нали за това ходихме до Шумен. Аз се сдобих с обувки (ще ги видите в Дивака). Децата - с кубинки, маратонки и блузки с дълъг ръкав. Ради - с нови джинси, а Гого - с гащиризон (така ли се пише?) и яке (отказах се от цял космонавт). Много съм доволна Sunglasses

# 23
  • No Line On The Horizon
Ели, честито!
Ето ги и моите нови придобивки, от Испания са, с изключение на ботушите http://pg.photos.yahoo.com/ph/fromija/album?.dir=4b7cre2&.sr … fromija/my_photos

# 24
Нямам нещо настроение,та само се разписвам,та да ми излиза темата да я чета. Rolling Eyes
За мен кой знай какво не съм си купувала,Бобсънът е с доста нови придобивки.Като ми дойде настроението ,ще снимам.

# 25
  • София
фроска много хубави придобивки със здраве да си ги носиш!

Ще има! Искам да те видя, за да ми дадеш стимул, че новото диетуване нещо хич не върви. 
Да не останеш разочарована?!?

Нямам нещо настроение,та само се разписвам,та да ми излиза темата да я чета. Rolling Eyes
За мен кой знай какво не съм си купувала,Бобсънът е с доста нови придобивки.Като ми дойде настроението ,ще снимам.

Хей Изабела я ела на среща с нас да ти се повдигне настроението!

# 26
  • някъде ... тук ...
...Хей Изабела я ела на среща с нас да ти се повдигне настроението!

smile3521 newsm10

# 27
Ако това можеше да ми вдигне настроението-да,но не може.

# 28
  • София, център
Леле, леле, нашата тема пак отиде на кино.

И аз донакупих още работи на Луси за зимата, взех и панталончета няколко и суитчъри още! И пантофи - миришат на дъвка!

# 29
Здравейте!
Ние в понеделник вечер се изписахме от болницата. Слава богу не се наложиха системи и нямаше смисъл да ни държат. Малкия е добре. Все още не се е възстановил напълно. И все още е само на лечебна храна. В болницата не беше чак толкова страшно колкото си го представях. Защото малкия не беше много страшен случай слава богу! Всъщност само си висяхме там и се гушкахме Simple Smile Първата нощ вдигна температура и това е. Разминахме се без лекарства, от което съм много доволна. Само парацетамол 1 път за температурата.
За диагноза незнам, но лекарката каза, че изследванията показват, че е хванал някакъв вирус. Каза, че го има доста по децата и наистина етажът беше пълен  Cry.

За сега отлагаме яслата. Шефа не е много щастлив от факта, но незная какво да измисля. И да намеря жена, повече от половината ми заплата ще отива при нея и като че ли не си заслужава. И на мен ми се ходи на работа, но предпочитам да е здравичко детето.

Разгледах малко снимки, всички са много сладки Heart Eyes

За срещата, може и да успея да дойда, но ще видя първо Ники как е,че на моменти само аз могада го успокоя.

Чао мамита за сега.

Общи условия

Активация на акаунт