Промоции на книги - тема 10

• 48 011
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
"Сътворението" е страхотен роман, един от любимите ми! И аз днес видях, че го подготвят за преиздаване.

# 106
Така е, невероятна е Сътворението! Препоръчвам силно! Аз имам в старо вехто издание, но нека не съдим по корицата Simple Smile

# 107
Помня преди години една след друга четох "Сътворението" и "Юлиян" и доста добре ми се беше получило ... Heart

# 108
  • Sofia
Още една книга, подходяща за моя списък за Сиела - на пръв поглед разглежда същите неща, като Антични светове (Майкъл Скот, Бард), но може би е по-добра, щом е от по-известен автор ...
https://ciela.com/satvorenieto-gor-vidal.html?fbclid=IwAR0h0Hnms … hBvaWvX2Jr78wkS5w

О, за "Сътворението" на  Гор Видал мога да каже, че е една великолепно написана книга. Удоволствие за четене....макар, че имам старо издание и съм я чела много отдавна, е една от любимите книги. Не знаех, че ще има ново издание, но книгата си заслужава.

# 109
Значи ще я взема, ако излезе до следващата им промоция с 50-те % Simple Smile
До тук съм набелязала Кастанеда - Учението на дон Хуан, Джани Родари - Аталанта, Кратка история на мита и (ако ги намеря) Отровният пояс и Български народни приказки от Македония.

Естествено, чакам и втората книга Науката от Света на Диска, но като гледам, няма да излезе скоро...

# 110
Значи ще я взема, ако излезе до следващата им промоция с 50-те % Simple Smile
До тук съм набелязала Кастанеда - Учението на дон Хуан, Джани Родари - Аталанта, Кратка история на мита и (ако ги намеря) Отровният пояс и Български народни приказки от Македония.

Естествено, чакам и втората книга Науката от Света на Диска, но като гледам, няма да излезе скоро...

"Аталанта" все още е на pre-order. Много се надявам да излезе до 24-ти, но едва ли.
Аз засега съм харесала само две книги за промоцията на Сиела, но когато отида в книжарницата установявам, че ми е слаб ангела и си тръгвам с повече от предвиденото. ВИНАГИ.😄

# 111
Аз гледам да не се бавя, защото има пропускателен режим и хората ме чакат да изляза... Някак неудобно ми е. Ако не беше така, можеше и да разглеждам по-дълго и да харесам повече неща.

# 112
"Конете от Катаринаберг" на Инга Линдстрьом при последното намаление беше 1. 79 лв. В колекция с още 2 на същата авторка, в момента са на 5.50 лв.
https://www.ozone.bg/product/kolektsiya-lyubovni-istorii/
Мисля, че ги има и в Читанка за без пари. Blush

# 113
Някой помни ли колко струваха тези книги при предишни промоции?
https://www.ozone.bg/product/kolektsiya-narachnik-po-risuvane/

Не съм убедена, че ще пише нещо, което не знам или не мога да намеря из нета, но все пак са ми интересни.

# 114
  • Варна
Аз и другите две намерих в Мейлбукс, та май ще се въздръжа. Затова пък си харесах на Цонко Цонев книгите за рокзвездите, посещавали Каварна през годините Laughing

# 115
  • Разпиляна във въображението
Някой помни ли колко струваха тези книги при предишни промоции?
https://www.ozone.bg/product/kolektsiya-narachnik-po-risuvane/

Купувала съм я от "Хермес" за 12,57 лв., ноември миналата година Simple Smile

# 116
А аз все на пълна цена, ц,ц, прецакала съм се, вече си знам и следя

# 117
Благодаря, значи и сегашната промоция на Хермес не е много изгодна - излизат около 15.

# 118
Ох, слава богу, няма нещо, което да ме привлича неудържимо в промоцията на Озон, поне не от списъка ми с любими.
А и някои книги от 5 за 20 лв. наистина биха излезли по-скъпо от други промоции преди. Разказите на Катрин Мансфийлд, на които отдавна съм хвърлила око, последно беше 1-2 лв., както и Страж на Рой-Батачаря я купих за лев и нещо. 
Така че съм пас.
Ювал Харари, впрочем, заслужава ли си? Отдавна му се чудя. Трите му книги (Homo deus, Sapiens, 21 урока за 21ви век) са на 74.99 лв. цена за колекцията.

# 119
pppqqq, имам на Хермес - "наръчник по основи на рисуването" за 12,75 купуван
"изкуството да рисуваш портрети" от посочения линк виждам, че е по скъпа по принцип

Поредицата на Книгомания - "изкуството да рисуваш...." , почти  съм я събрала. Имам още една от големия формат и две от поредицата "15  минути..."
Там чакам промоция или пари за прежалване

Ако нещо те интересува по съдържание вътре, ще показвам
Чудесно си описала и нарисувала рисунката представена в блога🙂

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 12:45 от Щефи

Общи условия

Активация на акаунт