Промоции на книги - тема 10

• 48 060
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Когато продуктите са намалени кодовете не ги ловят

# 181
Еднорог ще имат ПроЛетен базар на книгата и тогава ще излезе и Троя - дано да има добри отстъпки: https://www.facebook.com/events/474492173650703/?ref=newsfeed

Иии излиза Науката от Света на диска 2 - само че след около две седмици: https://ciela.com/naukata-ot-sveta-na-diska-tom-2-globusat.html? … eqMv01vlwkagzQ06Q
Уф, всички линкове не работят, не само за определен сайт... Така е във всички теми...

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 14:02 от pppqqq

# 182
# 183
От фейсбук
Издателство "Лабиринт"

След десетина дни започва ПРОЛЕТНАТА АЛЕЯ НА КНИГАТА пред НДК. Знам, че я чакате отдавна, ние също изгаряме от нетърпение да бъдем заедно и да си говорим за споделената любов към нейно величество книгата.
Но някои може би няма да успеят да дойдат. За тях имаме специално предложение: най-търсените ни книги с отстъпка 30% и с безплатна доставка до офис на СПИДИ.
1. "Където пеят раците" на Дилия Оуенс
-- корична цена 16.90- вашата цена 11.80
2. "Пиранези" на Сузана Кларк
-- корична цена 16.90 -- вашата цена 11.80
3. "Мексиканска готика" на Силвия Морено-Гарсия
-- корична цена 17.90 -- вашата цена 12.50
4. "Манюня, юбилеят на Ба и други силни вълнения" на Нарине Абгарян
-- корична цена 16.90 -- вашата цена 11.80
5. "Никога не ме оставяй" на Казуо Ишигуро
-- корична цена 16.00 -- вашата цена - 11.20
6. "Тамплиерите" на Даж Джоунс
-- корична цена 19.90 -- вашата цена 13.90
Предложението ни важи до 24 май, понеделник, включително.
Пишете какво сте си харесали направо тук, в лично съобщение, а до вечерта аз ще потвърдя, че сме получили поръчката.

# 184
  • София
Сиела обявиха обичайната си промоция (50 %) за техните книги, на 24 и 25 май в книжарници Сиела и онлайн.

# 185
Супер Simple Smile На 25-ти съм там.

# 186
Някой с отзив за "Симфония на времето", в описанието пише: "изключителният роман събира по един необичаен начин между страниците си любовна драма, фамилна сага и историческа интрига." Интересува ме дали преобладава любовната драма, че не обичам такива книги... Въобще много искам да си взема нещо от Сиела, но преглеждам страниците и май нищо не харесвам. Ако имате препоръка за исторически роман, ще се радвам да чуя. Чудя се и на автобиографията на Димитър Бербатов...

# 187
Малко ме дразнят тези промоции 4 за 3, че чак и за опредлени книги. Този път ще се въздържа от Ориндж. Имам набелязана една в Сиела, сигурно ще се възползвам от Изток-Запад и чакам последната дума на Озон Smile

# 188
Някой с отзив за "Симфония на времето", в описанието пише: "изключителният роман събира по един необичаен начин между страниците си любовна драма, фамилна сага и историческа интрига." Интересува ме дали преобладава любовната драма, че не обичам такива книги... Въобще много искам да си взема нещо от Сиела, но преглеждам страниците и май нищо не харесвам. Ако имате препоръка за исторически роман, ще се радвам да чуя. Чудя се и на автобиографията на Димитър Бербатов...

Със сигурност не преобладава любовната драма, по-скоро историческите факти, мен чак ме разсейваха и отвличаха от главната история. Малко е прекалил автора с писането, можеше и по-кратко да разкаже нещата, прочетох я с прескачания на някои абзаци и съм си я отделила втори път да я чета по-осъзнато уж Simple Smile Харесвам исторически романи, но тук имах усещането, че историята е намесена за обем, а не толкова защото има връзка със случващото се.

# 189
  • Разпиляна във въображението
Край, отидоха 70-80 лв., а правя ремонти у дома Simple Smile

# 190
  • Варна
Ехе, какво сте набелязали? Аз толкова скоро след предишната промоция имам в списъка само "Изгубените" на Патриша Гибни.

# 191
Алекс, благодаря за отзива. Май се отказах от тази Simple Smile Изнамерих си исторически роман "Бунт" на Робърт Йънг. Аз се сещам, че и преди съм искала да я взимам, ама явно други книги са ми били по-интересни. Мисля този път да си я купя.

# 192
Поръчах 3 бр. от Orange, възползвах се от кода за още 5% даден тук в темата, отказах едната,  независимо от прага за доставка не ми я приспаднаха, получих другите две с безплатна доставка +  комплект пакетчета кафе 3 в1 + доста приличен тефтер като подарък.

От Книгомания си платих до стотинка корицата,промоции разни на неща, които не ме интересуват.

Сиела не ме блазни за сега, ще си направя списък да не е спонтанно, есента ще дойде и пак ще има намаление.

Виртуално тук ще следя панаира за нещо интересно в бъдеще.

# 193
Понеже сега чакам Троя, вероятно и писмата на ван Гог (в зависимост какви промоции ще има за панаира), може би ще отложа някои от книгите на Сиела, които набелязах, но със сигурност ще взема тази на Гор Видал, а също и Кратка история на мита.

# 194
И аз искам от Сиела - "Сътворението" и "Тялото. Наръчник за употреба",  не ми е спешно сега.

Общи условия

Активация на акаунт