Отговори
# 690
Може ли да ми кажете от къде може да се гледа Алев Алев със субтитри и без реклами?

# 691
Аз го гледам в tubebg.com. Ярки пламъци го превеждат. Утре в Турция ще излъчат последния 28ми епизод.

# 692
Това финалът на сезона или краят на сериала е? И аз мисля да започна да го гледам, изглежда интересен, а и каста е хубав.

# 693
Аз го гледам в tubebg.com. Ярки пламъци го превеждат. Утре в Турция ще излъчат последния 28ми епизод.

Озан и Джемре са ми фаворити Боби не знам при теб как е,но много ги харесвам.
Чудя се дали за Искендер ще има хепи енд и онзи Челеби какви ще ги надроби мръсник от класа.
Мади , още в началото беше ясно ,че сериала ще е един сезон така ,че е финала на сериала.

# 694
Доколкото разбрах е края на сериала. Включих се в една турска група и гледам, че са много тъжни, че предстои края на сериала. Не искали да свършва. Grinning Надявам се, че не е разтеглен и той докато доскучае.
И на мен засега Озан и Джемре са ми фаворити. Тази Руя нещо хич не ме кефи. Чичек и Искендер ще ги видя по-нататък, тяхната история още не е започнала там докъдето съм стигнала. Simple Smile Обаче актьорът, който играе Челеби е страшен. Много добре играе. Злобата е изписана на лицето му. Него го знам от "С Русия в сърцето" - сериал, който ме остави неудовлетворена с края си, но все пак е по действителна история и няма как да се промени финала.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:39 от *Bobby*

# 695
# 696
Доколкото разбрах е края на сериала. Включих се в една турска група и гледам, че са много тъжни, че свършва. Не искали да свършва. Grinning Надявам се, че не е разтеглен и той докато доскучае.
И на мен засега Озан и Джемре са ми фаворити. Тази Руя нещо хич не ме кефи. Чичек и Искендер ще ги видя по-нататък, тяхната история още не е започнала там докъдето съм стигнала. Simple Smile Обаче актьорът, който играе Челеби е страшен. Много добре играе. Злобата е изписана на лицето му.
Ужасник и половина ,но ейваллах на Джем Бендер театрално чедо все пак.
Каквото и да си говорим те са просто много добри такива. А Беркай Атеш толкова да му лепна такава роля на добряга с тази си кариера на гадюхи хеле в Майка.Невероятен!
Джихангир / Йомер също м и е много на сърце феновете му викат ДЖИО БАБА до колкото знам понеже е от Анкара от там е идвало всичко и после от сериала в който игра за БЛУ ТВ. Гледах го при Ибрахим Селим много народно момче изглежда и начина който мисли ми хареса хубаво е,че се разбираха и с Беркер защото антитата на Беркер ,а за съжаление сред тях има много Озанки също говориха какво ли не по адрес на Беркер.
При положение,че двамата са толкова близки защо продължава тоя панаир никога няма да разбера.Но поне не кълнем пак е един плюс. Демет Евгар я обожавам още от Двор да и дадат всички награди малко и са....

Сега се чудя като свърши Алева дали Берко ще се присъедини към Озановата почивка миналата година си отидоха заедно на почивка.

# 697
Това клипче направо ме уби. Joy
https://vm.tiktok.com/ZMevh6gN9/
Дженк учи Недим на съвременна музика. Joy

# 698
Това клипче направо ме уби. Joy
https://vm.tiktok.com/ZMevh6gN9/
Дженк учи Недим на съвременна музика. Joy
Едва не паднах от смях!

# 699
Джемре говори с всички, освен с Дженк.
Малко е странно, че Дженк и Недим са нулева кръвна група (0+), а родителите им не. Тук сценаристите не са много добре с генетиката. Стана ясно, че им куца и математиката, логиката и не са наясно какво искат от героите. Но им се е получила впечатляваща каша, след като влагаме толкова емоции в нея Wink
Недим имаше проблем с белия дроб изведнъж оздравя
Дженк трябваше да се събуди със сериозни сърдечни проблеми след изстрела ,но се оказа с тумор в главата накрая.
Кръвта е без коментар вече при наличие на тези грешки.
Напълно съм съгласна с вас, освен за кръвните групи 😁 Мъжът ми е 0+, а родителите му А+ и АВ+. Когато беше ходил да дарява кръв, му дадоха картончето с кръвната група и той ги  попита как е възможно да е 0лева, а нито един от родителите му не е. Те му отговориха, че е напълно възможно и изобщо да не гледаме тези таблици с вероятности.
ПП Къде мога да гледам Alev Alev с нормален превод? Преди няколко месеца изгледах първите 3 епизода, но като започна превода с Google-преводач и се отказах 😃 Имаше някакъв сайт с такса, но нямам излишни пари, то поне таксата да беше еднократна, а не месечна.

# 700
Аз Alev Alev не го открих с добър превод. Два вида субтитри намерих, но и в двата превода наистина е като с преводача на Gpogle. Но пак добре е, че и така го има. Разбира се, но понякога трябва да вложиш и въображение, за да разбереш какво искат да кажат. Simple Smile

# 701
Ако го има на английски ще го пусна на първа страница за др тема

Пеликанелоооо!!!!

Не ми говорете за хладилници че ще ревна дори и дублажа да е кен флеш....

# 702

Озан си каза в интервюто за Хюрийет, че мечтае за почивка. И му се получава.
Сега остава да си помечтае за хубав сериал,който да гледаме от септември (ние ще го мечтаем с него)
П.П. Мисля, че това на гърба му все пак е химера, но не съм сигурна.

# 703
Нека се наслаждава на почивката, заслужил си я е. Само нека ни радва с повече сторита и снимки, и без това е свободен сега. Но дори и да не качва, Пелинай винаги е насреща да компенсира. Grinning

# 704
Здравейте мом4ичета, Simple Smile
Аз Пелинчето ще ви спестя, но тази красота не мога да не ви я покажа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт