Отговори
# 675
Имаш мен! Аз съм до теб.
Ти сериозно ли моето момиче? Будалкаш ли ме? Направо асъл тука ми идеше да и кажа два лафа още и на предното гледане толкова безличен образ ,че не е истина.
Но и Дженк добре я подреди кофти ,че бързо омеква към нея.Ако беше почнал да се държи към нея както в последните серий нещата щяха да са други за него.

Да ви поздравя с новата песен на Ялън асъл сега започна лятото.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=mSLtfJdx7k4[/img]

Пелинай е подкарала колата с Озиш и ще ходят на почивка.

https://www.instagram.com/stories/pelinayigit/2582170847356118699/

Голяма позьорка е направо.Думи нямам вече!

- От тази почивка ще пускам много сторита. /Вярваме ти Ози.../
+Аллах! Аллах!

Нещо друго дърдори ама не мога го чуя.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 17:43 от x BlackRose x

# 676
Ауу, епизодът едвам се гледа. Цвиленето на Джемре ми идва в повече. Както и този любовен триъгълник. Изтърка се вече тази линия.

# 677
Въпрос за един милион долара: след като Джемре поиска развод, защо реве та се къса. Ако иска Недим и този брак й тежи, какъв е този рев???
Мади, права си. Странно е, че Джемре, която пазеше тайната на Недим на диктофона на Оя, хич не се посвени да открадне теста на Дженк. Какво е това внезапно собственическо чувство съм Дженк?

# 678
Джемре е много щастлива от развода направо цъфна като майска роза

# 679
Другата седмица сме в хладилното!!! Най-после 🔝 ❤ Пуснах да чуя озвучаването и е потресаващо зле! Но пак имаше сълзи, защото се чува гласа на Озан! 😢

# 680
На мен ми стана някакво криво за Джерен, докато слушаше как Агях хвали Джемре. За пореден път чува, как сестра й е повече от нея. Само аз ли не мисля така? Джемре е от онези тихи води, които се правят на мили и добрички, и така лека по лека стигат до целта си. Както ще стане и с праведната Джемре. Но не, Джерен е черна, а Джемре е най-голямата светица, обичана от всички.

# 681
Сцените между Дженк и Агях тук са ми любими. Най-сетне станаха баща и син HeartHeartHeart За Джемре какво да кажа....изглеждаше много хубава с лилавото аутфитче.....На платформата Блу има анкета за любима двойка, която искате да видите заедно на нашата платформа. Дори на мен не ми се вярва,че ще го кажа, но...в сцените между Дженк и Джемре направо има електричество. Озан толкова убедително играе безумно влюбен, че наистина го вярвам. Колкото  да ми е безлична Сера, толкова ми харесват двамата. Да, с удоволствие бих ги гледала пак заедно!

# 682
Джемре мисли как да помогне на другите за разлика от Джерен. И при Джерен има проблясъци, но бабата много й влияе. И мен ме учуди Джемре как открадна днк теста. Единственият аргумент в нейна полза е, че все пак става въпрос за съпруга й. И пак не е коректно. Сега предполагам, че отива при Шениз, защото произходът на Дженк е тайна на Шениз. Грешен ход обаче, защото Шениз не се спира пред нищо, за да скрие тайните си. Освен това мисля, че Оя донякъде греши, като смята,че Джемре е основната причина за раздора между братята. Изглежда и Оя е допуснала, че Недим може да наръга Шениз. Ябълката на раздора е Шениз.

# 683
Най-сетне HD

Озан и Сера ли? Сто на сто мисля,че  ще повторят някога ,но искам да е в филм защото там не съм видяла Озан искам да видя Ози през бяло перде.

# 684
Мисля, че най-ревлива ми е сцената баща-син след развода, където си говорят за любовта. Боли ме за Дженк.
Джемре говори с всички, освен с Дженк. Това не го разбирам като логика от нейна страна. Него ли иска да опази по този начин? Хич не й се получава. Трябваше да го изговори с Дженк, не да ходи да мрънка на Недим и да се кара с Шениз. Доста погрешни ходове. Според мен. Информацията от теста засяга на първо място Дженк, после Агях и накрая Недим и Шениз. Така де, Шениз определено знае какво може да пише в един днк тест на Дженк.
Малко е странно, че Дженк и Недим са нулева кръвна група (0+), а родителите им не. Тук сценаристите не са много добре с генетиката. Стана ясно, че им куца и математиката, логиката и не са наясно какво искат от героите. Но им се е получила впечатляваща каша, след като влагаме толкова емоции в нея Wink

# 685
Мисля, че най-ревлива ми е сцената баща-син след развода, където си говорят за любовта. Боли ме за Дженк.
Джемре говори с всички, освен с Дженк. Това не го разбирам като логика от нейна страна. Него ли иска да опази по този начин? Хич не й се получава. Трябваше да го изговори с Дженк, не да ходи да мрънка на Недим и да се кара с Шениз. Доста погрешни ходове. Според мен. Информацията от теста засяга на първо място Дженк, после Агях и накрая Недим и Шениз. Така де, Шениз определено знае какво може да пише в един днк тест на Дженк.
Малко е странно, че Дженк и Недим са нулева кръвна група (0+), а родителите им не. Тук сценаристите не са много добре с генетиката. Стана ясно, че им куца и математиката, логиката и не са наясно какво искат от героите. Но им се е получила впечатляваща каша, след като влагаме толкова емоции в нея Wink
Недим имаше проблем с белия дроб изведнъж оздравя
Дженк трябваше да се събуди със сериозни сърдечни проблеми след изстрела ,но се оказа с тумор в главата накрая.
Кръвта е без коментар вече при наличие на тези грешки.

# 686
Надявам се, че наближава края на сериала. За съжаление последните няколко серии са толкова изсмукани от пръстите, че трудно ми задържат интереса. Основните линии трябваше да останат любовния триъгълник Дженк-Джемре-Недим и отмъщението към Шенис. Този Юсуф сега за какво го вкарват? Също така ми е безинтересна историята с фирмата и съперничеството.
Иначе Джемре взе правилно решение. Истината е, че от желание да направи добро на Недим сътвори доста глупости. Най-правилното е да се разведе и да ги остави двамата да се отрезвят малко. Особено за Недим според мен би имало добър ефект ако тя си хване пътя. Вместо това тя слушаше Агях. Раздели се с Недим, остани с Дженк...
И как да не плаче? Не е щастлива. От толкова опити да угоди на този и на онзи, без да зачита собствените си чувства, явно се чувства изморена.
Диди, благодаря за превода на една от финалните сцени на Alev Alev. Гледах трейлъра обаче нищо не схванах за това, какво ще се случи между Чичек и Искендер. Blush Аз съм едва на 4ти епизод, но ми е много интересен сериала. В героят на Беркер някак има повече живец отколкото в Недим. Признавам му обаче, че наистина умее много добре да играе образи в двете крайности, добрия и лошия.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:40 от *Bobby*

# 687
Най-грешното решение, което Джемре може да вземе в случая, е да отиде при Шениз. Изключително глупава и ненужна постъпка.
И аз се чудя защо не разговаря с Дженк. Не само в тази ситуация, ами и по принцип. Скараха се и той остана с усещането, че Джемре е на страната на Недим. След това обаче, тя разговаря с Недим с надеждата да го вразуми и да спре с това отмъщение. Пред него защитава Дженк, а пред Дженк- Недим. С опитите си да ги сближи, ги отдалечава все повече.

# 688
Най-грешното решение, което Джемре може да вземе в случая, е да отиде при Шениз. Изключително глупава и ненужна постъпка.
И аз се чудя защо не разговаря с Дженк. Не само в тази ситуация, ами и по принцип. Скараха се и той остана с усещането, че Джемре е на страната на Недим. След това обаче, тя разговаря с Недим с надеждата да го вразуми и да спре с това отмъщение. Пред него защитава Дженк, а пред Дженк- Недим. С опитите си да ги сближи, ги отдалечава все повече.
Напълно съгласна съм! Няма смисъл ,но това е Джемре тя иска всички да са ок.Ама няма как да стане баш така моето девойче

# 689
И аз не разбирам защо от един момент сценаристите решиха, че Джемре трябва да спре.да разговаря с Дженк. Май след разговора в заведението (с прегръдката), нямат друг нормален разговор. И в последния епизод, след психарката, пак не беше разговор. А пък идеята да обяснява и на Дженк, и на Недим, точно след скандала, че трябва да се помирят, е епохално малоумие

Общи условия

Активация на акаунт