Отговори
# 705

Е, аз пък няма да спестя Пеликаче. Конкретно това Wink

# 706
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Сцените между Дженк и Агях тук са ми любими. Най-сетне станаха баща и син HeartHeartHeart За Джемре какво да кажа....изглеждаше много хубава с лилавото аутфитче.....На платформата Блу има анкета за любима двойка, която искате да видите заедно на нашата платформа. Дори на мен не ми се вярва,че ще го кажа, но...в сцените между Дженк и Джемре направо има електричество. Озан толкова убедително играе безумно влюбен, че наистина го вярвам. Колкото  да ми е безлична Сера, толкова ми харесват двамата. Да, с удоволствие бих ги гледала пак заедно!

И на мен.
то , в тези кадри така си беше.Ама това е преди Дженк да направи капиталната си грешка по отношение на Джемре (имам в предвид случая със спринцовката).От този момент тя сякаш го възневидя и издигна на пиедестал Недим.В главата си де.
А дано, ама надали!:wink:

# 707
Сцените между Дженк и Агях тук са ми любими. Най-сетне станаха баща и син HeartHeartHeart За Джемре какво да кажа....изглеждаше много хубава с лилавото аутфитче.....На платформата Блу има анкета за любима двойка, която искате да видите заедно на нашата платформа. Дори на мен не ми се вярва,че ще го кажа, но...в сцените между Дженк и Джемре направо има електричество. Озан толкова убедително играе безумно влюбен, че наистина го вярвам. Колкото  да ми е безлична Сера, толкова ми харесват двамата. Да, с удоволствие бих ги гледала пак заедно!

И на мен.
то , в тези кадри така си беше.Ама това е преди Дженк да направи капиталната си грешка по отношение на Джемре (имам в предвид случая със спринцовката).От този момент тя сякаш го възневидя и издигна на пиедестал Недим.В главата си де.
Замислих се върху думите ти, но...
Струва ми се, че още от самото начало Джемре имаше някакви стереотипи - Недим е жертва, Дженк е страхливец, Недим е добър, Дженк има потенциал, но не го развива - и не ги преосмисли чак до сцената, когато каза на Недим, че е най-голямото й разочарование.
Мисля, че Джемре осъзна истински стойността на Дженк след развода. След подкрепата му за пеенето, цветята и всичко, което правеше за нея. И тук сценаристите пропиляха шанса им за щастие с тъпотии и безидейност.
Пфу. Пфу. Пфу. Това ще го коментирам като стигнем до там. Дотогава ни чака рев в хладилното и рев в разговора Дженк-Агях

# 708
А тази сцена винаги ми е била много интересна. Изглеждаше, че ако Агях и Сехер не ги бяха прекъснали, щяха да се целунат. Всичко отиваше натам, само вижте къде е ръката на Джемре. Аз тогава бях убедена, че харесва Дженк и дори не ми е минавало през ума, че може да е влюбена в Недим.

# 709
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай

И на мен.
Замислих се върху думите ти, но...
Струва ми се, че още от самото начало Джемре имаше някакви стереотипи - Недим е жертва, Дженк е страхливец, Недим е добър, Дженк има потенциал, но не го развива - и не ги преосмисли чак до сцената, когато каза на Недим, че е най-голямото й разочарование.
Мисля, че Джемре осъзна истински стойността на Дженк след развода. След подкрепата му за пеенето, цветята и всичко, което правеше за нея. И тук сценаристите пропиляха шанса им за щастие с тъпотии и безидейност.
Пфу. Пфу. Пфу. Това ще го коментирам като стигнем до там. Дотогава ни чака рев в хладилното и рев в разговора Дженк-Агях
Ако беше така, защо се хвърли толкоз самоотвержено да го вади от "мрака"?!Според мен, тя просто не можа да преглътне факта, че Дженк я предаде в толкова важен момент и я остави съвсем сама.И до този момент,тя наистина искаше само да помогне на Недим и да разобличи Шениз,след това....знаем в какво се превърна.
Като сте почнали със сценарните нелепици....аз пък винаги се смея на глас,като си представя Недим,как наема посред нощ по магистралата,преметнал 1милион през рамо.... че и корназ на всичко отгоре.

# 710
Джемре наистина се почувства предадена от Дженк, защото въпреки, че научи истината, тя не го издаде. Дори след отвличането на Недим, когато Агях я попита защо го е направила, тя си замълча. Рискува да остане в затвора, но не предаде Дженк. В началото той допусна много грешки, но с времето ги поправи и се реваншира.

"Дженк Карачай, най-нещастният злодей"

"Спомням си за чудовището, за което веднъж едно момиче ми разказа на плажа под звездите."

# 711
Да, не го предаде на Агях, но веднага след като Дженк й разказа за детството си и тя обеща да си мълчи за тайната му, изпляска всичко на Шениз. Тя, изобщо, като научи нещо, все бърза да го изпляска пред Шениз. Хем Дженк я предупреди, че се е прецелила в твърде силен враг.
И Недим я предаде с камерата, но там Джемре нямаше драма. Оставам с усещането, че изискванията й към Дженк винаги са по-големи от тези към останалите. А това е любов. Човекът, когото обичаме ТРЯБВА да е безупречен. Другите могат и да са несъвършени.
Така и не разбрах в разговора с прегръдката какво имаше предвид Джемре като каза, че в началото били съучастници, после врагове (женени врагове, явно!), а сега нещо различно. Какво беше това различно или, по-скоро, какво трябваше да бъде? Както в разговора с "искаше ми се твоето глупаво сърце", когато Джемре насочи Дженк към детството при отговора на въпроса какво би променил, и в този разговор нямах усещането, че Джемре искаше да говори точно за Недим. Но тук Дженк я насочи натам, нарочно. А тя май искаше да каже нещо друго, нещо да тях двамата, но какво?
Цитат на: Madison.
link=topic=1330129.msg42904587#msg42904587 date=1622123549

"Дженк Карачай, най-нещастният злодей"

"Спомням си за чудовището, за което веднъж едно момиче ми разказа на плажа под звездите."

Това, под звездите, беше сцената, за която категорично, 100% твърдя, че Джемре беше влюбена в Дженк. Под звездите тя е с Недим, но мисли за Дженк и говори за Дженк. Това Е любов.
И като говорим за нелепици, освен Недим в средата на нищото, нарамил чанта с пари, другата ми нелепица там е Джемре не помни телефона на Дженк, на когото постоянно пише и звъни, но помни на Недим, на когото пусна един смс.

# 712
На мен ми стана смешно във вчерашната сцена с Недим и Джемре, в която говореха за това колко добре се познават. Реално са си изговорили 10 изречения за цялото това време, но Джемре твърди, че го познава. Joy Ние самите дори не сме напълно наясно със себе си и не знаем как бихме реагирали в дадени ситуации. Но Джемре и Недим, които се познават от 5 месеца, вече знаят всичко един за друг.

# 713
На мен ми стана смешно във вчерашната сцена с Недим и Джемре, в която говореха за това колко добре се познават. Реално са си изговорили 10 изречения за цялото това време, но Джемре твърди, че го познава. Joy Ние самите дори не сме напълно наясно със себе си и не знаем как бихме реагирали в дадени ситуации. Но Джемре и Недим, които се познават от 5 месеца, вече знаят всичко един за друг.
И като се има предвид, че основното време, в което са били заедно, Недим не можеше да говори и само кимаше. И при условие, че д-р Оя обясни, че Недим не познава себе си. Но Джемре го познава. Жива да не бях!
Другото, на което умирам да се смея всеки път, е описанията на Агях за Джемре. Например, че е умно и скромно момиче. Верно ли е умна? И как точно го разбра това? Те кога размениха и 2 думи, че го разбра?
Нелепица -Джерен, която сама си призна, че не е много по ученето, оглави фирма, която по думите на Дженк, в последните 10 години е най-големият данъкоплатец. А Недим, който в живота си едвали е платил и 2 кафета, сключи успешна сделка за милиони. Смях в залата!

# 714
Нелепите ситуации в този сериал са безброй, но като сме се хванали на хорото, ще го играем докрай. Grinning

Ози и Бахар.

Олеле, не мога, това е по-добро и от предишното. Хахах, изгледайте го. Joy
https://vm.tiktok.com/ZMevpkN3m/

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 18:57 от Madison.

# 715
Нито Джемре иска да се развежда, нито Дженк. Странна работа...
А Джемре с това изнудване на Шениз постъпи възможно най-глупаво. По скалата от 1 до 10, решението й е към 100-150

# 716
  • Свети Влас
Мади, благодаря за клипчетата, забавлявах се с тях. Ама Недим как клати главата в так с музиката. Хахаха

# 717
На нас с Джемре ни се дорева от последната сцена.
Джемре като че ли очакваше Дженк да й каже нещо друго. Странна работа, наистина.
На Джемре са й потънали гемиите за развод, който иска, с мъж, когото уж не обича. Нещо тотално сбъркано има в тази ситуация.

# 718
Габи, като ми изникнат още, ще ги пускам тук, да се смеем заедно. Joy

Бори, ами хайде де, и аз това се чудя. Така не изглежда жена, удовлетворена от развода. Абсолютно съм съгласна за последната сцена. Как се обърна с очакване като Дженк й каза името. Но той го играе щастливец, на когото му е олекнало след развода. Тя също. А в очите им се чете друго.

# 719
Все си мисля, че в много сцени, дори и в тази, Джемре очаква Дженк да я нацелува като при запознанството им. Чудно защо не го направи нито веднъж, като се вижда, че тя го очаква.
Как ли щеше да се развие историята, ако Дженк я беше нацелувал... Например, след борбата за пистолета... в леглото няколко пъти... когато й обу обувката... когато... толкова много пропуснати очаквани целувки...

Общи условия

Активация на акаунт