Отговори
# 720
  • Свети Влас
Мади ще ги чакам с нетърпение. Честно казано до ден днешен не мога да я разбера Джемрето, хем иска Недим, хем реве за Дженк, иди я разбере, тя самата не знаеше, какво иска...

# 721

Дори Нера е разбрала,че Дженк обича Джемре само нашата ахмачка спи зимен сън.

# 722
И аз като Джемре цял сериал чакам Дженк да я награби, ама няма.. Joy

"Понякога хората с най-красиви усмивки са тези, които са разбити отвътре."

# 723
Скрит текст:
Сцените между Дженк и Агях тук са ми любими. Най-сетне станаха баща и син HeartHeartHeart За Джемре какво да кажа....изглеждаше много хубава с лилавото аутфитче.....На платформата Блу има анкета за любима двойка, която искате да видите заедно на нашата платформа. Дори на мен не ми се вярва,че ще го кажа, но...в сцените между Дженк и Джемре направо има електричество. Озан толкова убедително играе безумно влюбен, че наистина го вярвам. Колкото  да ми е безлична Сера, толкова ми харесват двамата. Да, с удоволствие бих ги гледала пак заедно!

И на мен.
то , в тези кадри така си беше.Ама това е преди Дженк да направи капиталната си грешка по отношение на Джемре (имам в предвид случая със спринцовката).От този момент тя сякаш го възневидя и издигна на пиедестал Недим.В главата си де.
А дано, ама надали! Wink

И за мен, Джемре много се разочарова от него след тази сцена. Но забелязах при нея, че тя изисква много от Дженк, разочарова се и после  много лесно му прощава. Просто Дженк и е слабост Heart

А тази сцена винаги ми е била много интересна. Изглеждаше, че ако Агях и Сехер не ги бяха прекъснали, щяха да се целунат.

Ако не ги бяха прекъснали.........Дженк как леко леко се примъкваше към Джемре. От самото начало я искаше за себе си. Не я извика току така през нощта в хотела.

И аз като Джемре цял сериал чакам Дженк да я награби, ама няма.. Joy

И аз чаках. Спомням си, че сериала го изгледах на един дъх , за две денонощия. Серия след серия се надявах ...ама не !

# 724
И един паралел от вчерашния епизод.

# 725
Ех, Джемре, ех... как влюбено те гледа Дженк. И какъв джентълмен стана заради теб.

# 726

Криещият се в тъмнината Дженк.
Веднъж му повярвах.
Повече никога!
Дженк Карачай.......
Син на майка си.
Най-жалкият злодей, който съм срещала през живота си.
Да се загуби в собствената си тъмнина!
Така да се загуби в собствената си тъмнина, че повече да не се появява пред мен!

....и на другия ден Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727
Повече да не се появява пред мен...
И на следващия ден, точно преди да се появи пред нея, мислеше точно за него 😂
Лежи под звездите с Недим, китари, романтика, а Джемре мисли за Дженк, говори за Дженк. Само Дженк й е в главата.
Ядосана. О, да! Влюбена? Несъмнено. И на другия ден много, ама много искаше да бъде целуната. А Дженк не я целуна. Ето на това му казвам огромно разочарование 😂

# 728
Бори, честита премяна! Heart Eyes

Истината е, че Джемре просто не знае какво иска. Както Габи спомена- уж иска Недим, пък реве за Дженк. Лута се между двамата.
С каква ярост обаче говори за Дженк на плажа. От любовта до омразата има само една крачка, както и обратното. Stuck Out Tongue Winking Eye А от "злодея" вече няма и помен. Дженк претърпя истински катарзис. Най-вече в отношението си към Джемре. Става като малко кученце като я погледне.

# 729
Новата тема да си я изпишем с много кеф и бурни емоций 

https://www.bg-mamma.com/?topic=1338433.new#new

Бори , че и с мое гифче еййй кеф ми е на окото бе...

Отивам да видя какъв финал има за Алева

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 00:13 от x BlackRose x

# 730
# 731
# 732

И малко усмивки.

# 733
Искендер остава в затвора

# 734
Няма ли хепи енд за Искендер и Чичек, Диди?

Общи условия

Активация на акаунт