Отговори
# 60
Недим подозира, но няма доказателство, нито е чул признание. Той просто знае колко е зла тази жена. Така че няма как да е съучастник в "убийството" на бебето. Докато Дженк знае на 100%. И стига с това, че му е майка. Тя и Недим да убие Дженк пак ли ще трябва да замълчи понеже му е майка? Какво оправдание е това? Никой не го кара да я вкарва в затвора. Но баща му заслужава ли да си ляга вечер до това чудовище? Бащата, за чието внимание и одобрение се бори Дженк.
То е ясно, че най-голямото наказание е Недим да разкаже на Агях, но нали се сещате, че тогава сериала щеше да е 20 наши серии... В истинския живот нещата не биха се случили въобще по начина, по който се случват в сериала. Голяма част от персонажите са представени като тотални глупаци. Особено Сехер и Агях. Тази вечер пак го доказаха.

# 61
  • Свети Влас
Между другото Шенис си мисли, че Джерка е глупава и че ще даде отровата на Нед, но всичко се обърква. Тя не е глупава, но слуша баба си... Не ми е ясно, защо баба ѝ я е възпитавала...къде е била Сехер, че е станала такава...

# 62
    Mного ми е интересно как довчера Шениз искаше да разкара Джерен, днес заради парите иска да й запази брака. Ами да, за богатите парите са най-важни. Ако Джерен беше богата, до свга Шениз щеше да е оженила Дженк за нея. Много се коментира Джемре, но за мен без достойнство е Дженк. И той изведнъж реши да пази брака на братовчед си. Само Джемре да не се разведе с него. Даже и предлага да действа на сигурно. После пак ще й мърмори, че го излага. Ами заслужава си го . Слава богу, че не сме в мюсюлманска държава. Но ако трябва да гледаме религията им, всичките богаташки момичета, с които Дженк досега си е лягал без проблем, бащите им трябва да ги пребият. Заедно с него, разбира се. Сехер е прекалено наивна и честна до глупост.Върви срещу децата си. Как пък нито една от двете не й сподели нищо за проблемите си. Е, дано Агях види скоро записа от камерата. Интересно ми е дали ще иска Дженк да запази брак си.

# 63
    Боби❤️
    Баща, който цял жовот го е отхвърля... С който няма никаква връзка, моли се за внимание... И майка която го манипулира по всякакъв начин.... Любовта към майката е в КУЛТ в тяхната религия... Повярвайте, тя е дала Живот, не се заблуждавайте.... На живо съм виждала, повярвайте ми, загрижеността към по възрастните жени, майките, бабите.... Няма нищо общо тук в Бг, там се целува ръка,страхотно уважение и респект.... Вие очаквате, че Дженк ще е този който ще отиде да каже на Агях Simple Smile.... Защо самия Недим не каже.... Няма как.... Други са им методите.... Знаете, Шениз ще си получи своето....
    П. П. В един, единствен сериал гледах една жена, която излезе абсолютен победител в края на сериала, тогава сценария ме изненада Simple Smile ....
    Vali Simple Smile
    Нека видим и следващите серии, интересни ще е, как ще се запази брака на Дженк и Джемре Simple Smile

# 64
    • Свети Влас
    В Истанбул не е така, но виж в Анадола ще те убият, ако не си девствен преди брака. Затова препоръчвам филмът „ Мустанг “, там точно е описано това...

# 65
    За обсебените....

За останалите

За незнайните

# 66
    Нани, наистина почти няма турски сериал, в който жената, колкото силна и борбена да е, в един момент да не се окаже слаба и зависима, нуждаеща се от помоща на мъжа до себе си. И той, каквото и да е направил, е реабилитиран. Или се намира друг мъж, който да й помогне, ако първият е бил гад. Така че не се учудвам, че борбената Джемре вече си седи в къщи и лее сълзи. После ще я спасяват и така, не може без мъжка помощ.

# 67

Лека нощ!

# 68
    Нани, наистина почти няма турски сериал, в който жената, колкото силна и борбена да е, в един момент да не се окаже слаба и зависима, нуждаеща се от помоща на мъжа до себе си. И той, каквото и да е направил, е реабилитиран. Или се намира друг мъж, който да й помогне, ако първият е бил гад. Така че не се учудвам, че борбената Джемре вече си седи в къщи и лее сълзи. После ще я спасяват и така, не може без мъжка помощ.
    VALI ❤️
    Джемре беше силна и борбена първите 10 серии, след това се загуби... Дженк я спаси... В момента в който се ожени за нея... И не, не заради самия брак, а просто, че я върна вкъщи! Това беше силният коз, но тя от тогава просто се загуби... В обяснения, мисли, чувства ииии никога не взе правилното решение... Поне за мен,....
    Докато Джеренчето ск знае, иска да е Карачай и не спря да го иска до последно Simple Smile
    Къщата и фамилията....
    Горката Сахер,... Само плаче, то морал, то чудо... А и тя само на "Сета Вода Не Напита" ....
    Не е по различна от Шениз, само методите са други.....
    Бабата е най прогнила та за мен, все се чудя що за образ са я сложили, все уважение и любов към по възрастните, все добри уроци разказват..... Тази само обяснява в кое легло да легне внучката 🤭 твърде "олекотената" роля на Джерен ми е толкова неприятна, за разлика от таланта и Красотата на Бахар, Simple Smile много добре се справя, много...

# 69
    Дженк не кара Джемре да играе на сигурно като изчака Недим да се разведе. Просто е крайно неприемливо да се мята на врата на мъжа на сестра си. Само ще отбележа, че и в християнството това е прелюбодейство и се смята за грях. Фиктивен или не, бракът си е брак.
    Сцената със закопчаването на ризката си беше достатъчен скендъл, колкото и да е смешна откъм еротика. Изобщо, еротиката между Недим и Джемре ми е много... ученическа. Само сълзи и треперене. Не им се е получила на режисьорите и сценаристите, актьорите не са виновни. Макар че горкото Джемре го играе ученичка.
    Защо Недим не казва на Агях за бебето? Сигурно защото и той излъга и Джемре, и всички. И сега не иска да си признае. И на него му е трудно с признанията, ама не-обсебените това не го виждат. Те виждат само мълчанието на Дженк. С това мълчание Недим също е съучастник, но се смята за справедлив. Своите действия и лъжи оправдава, а за чуждите ще отмъщава. Не е много справедливо, погледнато отстрани. Не от гледна точка на Дженк, а на мен като зрител, този двоен аршин. Той е винаги прав, другите винаги грешни. Затова ми хареса в следващите серии, когато каза на Джемре "Аз премислих" и Джемре му отговори "И аз премислих". Това неговото наистина не заслужава да се нарича любов, както правилно отбелязва Дженк в кръчмата. Любима сцена. Цялата. Не само частта Дженк-Недим, но и частта Дженк-Агях. Заслужи си го Агях

# 70
    Аз пък мисля, че Джемре не трябваше да се омъжва за Дженк и да се връща в къщата. Оказа се, че жертвата й е била излишна. Сега Дженк да й мели сол на главата, че не се държала прилично. Дженк какво го бърка с кого ще е Джемре след като се разведат? Засега са братовчеди с Недим. А и тя каза, че иска да спре с фалша. Не е казала, че ще се метне на врата на женен мъж.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 23:50 от Vali_N

# 71
    6brn ❤️
    Абсолютно съм съгласна, бракът си е брак, уважението и спазване на правилата са си необходими докато е факт! Уви, Джемре не се разведе с Дженк,... И няма да се разведе... Скоро Simple Smile
    Не, че бракът ще е брак, но все пак си е законен... И Както казвам Джемрето сама си каза репликите.... Уви този 4-ъгълник си е достаааааа кофти до самия край...

# 72
    Аз пък мисля, че Джемре не трябваше да се омъжва за Дженк и да се връща в къщата. Оказа се, че жертвата й е била излишна. Сега Дженк да й мели сол на главата, че не се държала прилично.
    И това ако е жертва, здраве му кажи! Гледат я като писано яйце. Ако беше някой друг, не само сол щеше да й трие на главата за безсрамното поведение, можеше и друго да й се случи. Ако Сехер я беше хванала с Недим на стълбите, щяхме да видим лекция и хич нямаше да й слуша оправданията, а директно щеше да я прати на село. Ама къде да мисли Джемрето. Да се зачуди човек откъде у едно селско момиче такова тотално незачитане на морал и правила.

# 73
    Явно сценаристите ги устройва четириъгълника между двама братя и две сестри, дето си се менкат Страшно морално. Изчерпали са се откъм идеи. Сехер само си мисли, че може да прати някого на село. Никой освен Агях не я слуша. Не разбирам какво толкова е станало на стълбите. Джемре със сигурност е още девствена, обаче неморалните ще й четат морал. Не всичко се купува с пари - това по отношение на гледането като писано яйце. Джемре всички я охукват, каква полза, че е в богаташка къща?

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:08 от Vali_N

# 74
    Въпрос към обсебените?
    Коя партньорка на Озан най-много ви харесва до него? Питам този въпрос защото ми е интересно.Ако иска всеки може да се включи.

Започвам....

- Мелиса Шенолсун / Даже години наред и половинка в реалния живот.

------

- Мерич Арал

- Елиф Доан

- Бахар Шахин

- Елчин Сангу

- Сера Кутлубей

- Хазал Субашъ

- Ясемин Аллън

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:49 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт