Отговори
# 540

Недим, знам, че не си го направил! Недей да мълчиш! Недим! Кажи!
Вярвам ти! Недим!

# 541
Лъвицааа!

Дженк е толкова в небрано лозе познава майка си,но знае и хъса на Недим определено ми стана отново жал как се блъска между истината и лъжата като муха без глава.
А Недим още да мълчи....После целия свят да застане зад него кел файда.

# 542
Недим няма полезен ход в случая. Кой би повярвал, че Шениз се е наръгала сама? И как се доказва това? Джерен ми хареса в тази серия. Бабата е ужасна. Как си представя, че Агях ще позволи Джерен да наследи всичко?

# 543
Сера показва гаджето си.

А Бахар новите си нокти и мигли.

# 544
Излезе новото интервю на Озан за CUMHURİYET

Озан Долунай: Несправедливостта и неравенството са чувствителни въпроси
С младия артист Озан Долунай, който се завърна на екраните със сериала „Линията, която ни разделяни", разговаряхме за новия му герой Синан и процеса на подготовката му за ролята. „Несправедливостта и неравенството са въпроси, към които съм чувствителен“, казва Долунай.

Снимки: Vedat Arık

Озан Долунай прави твърди стъпки напред в актьорската си кариера. Младият актьор успешно реализира различни роли в продукции като Висше общество и Жестокия Истанбул. Във всеки смисъл той проникна в дълбините на характера, на когото даде живот, като се отърве от „себе си“, оставяйки следа в паметта на публиката. Накрая той се появи като водещ актьор в поредицата, наречена „Линията, която ни разделя“, която беше публикувана в Gain. Този път той дава живот на Синан, който постепенно загуби баланса между време-пространство, въображение и реалност поради претърпяната загуба. Говорихме с него първо за Синан. След това думата се стигна до актьорството и процеса на саморазпознаване и вътрешно помирение на актьора в съвпадение на характера. Оставихме думата на него ...

Линията, която ни разделя, се провежда във вселена, където мечтата и реалността, минало и настояще се смесват. Вашият герой, Синан, също е в центъра на тази вселена ... Трудно ли беше да се даде живот на Синан?

Синан е герой, който има тежка психологическа криза. Вътрешният свят на Синан е толкова сложен, колкото и светът, в който живее. Той преживява много травмиращо събитие отново и отново всеки ден и всеки път се проваля. Има страхотно усещане за закъснение, моменти на надежда и отчаяние едновременно. От тази гледна точка, да, той изглежда като труден персонаж. Но се чувствам късметлия за това, защото имах дълъг репетиционен период, преди да започна снимките. Прочетохме сценария много пъти, изучихме подробно всички сцени, бяхме напълно готови, когато отидохме на снимачната площадка. Следователно не мога да кажа, че имах много трудности при заснемането и моят режисьор Санер и партньорката ми Хазал Субаши ми помогнаха, когато имах затруднения.
ВСЯКО ПОВЕДЕНИЕ ИМА ПРИЧИНА

„Има много различни характери във всички нас. Най-доминиращият от тях е „себе си“. Други странични герои винаги присъстват в живота ни и ние получаваме много помощ от тези странични герои в актьорството ... ”Вие казахте. Намерих коментара ви за много ценен. Как поддържате компромис между ниското си аз и господстващото ви Аз, когато вземете герой и го хвърлите?

Мога да кажа, че консенсус се постига сам по себе си. В крайна сметка, стига да знаете, че това, което правите, всъщност не принадлежи на самия вас, а на друг герой, не е нужно да правите нищо допълнително. Понякога трябва да направите нещо, което казвате „Определено не го правя“, и казвате това, което казвате „Това също не се казва“. В такива ситуации вашите взаимоотношения с ниското ви Аз и способността ви за съпричастност влизат в игра. Всъщност всяко изложено поведение има причина, когато се интересувате да разберете причината за поведението, а не да го преценявате, вие вече елиминирате този конфликт и консенсус се постига автоматично.

Във връзка с предишния въпрос, вие определяте действието като пътуване, основано на себепознание и откриване на това, което е вътре. Какво са допринесли за вас или сте купили от вас героите, с които сте действали досега, какво са ви помолили да жертвате?

Има следи, които всички те са оставили върху мен, разбира се, ако ги погледнем един по един. Всички те са герои с различен произход, различни идеи и светове, но най-важното са по същество част от моето Аз. Играта на толкова различни герои също дава възможност на хората да се изправят срещу себе си и да гледат на живота от различни гледни точки, така че вашите умения за съпричастност са прекалено развити. Предполагам, че най-голямото нещо, което героите, които играя, ми носят, е силно съпричастност.

СЕГА СЪМ С ПОВЕЧЕ НАДЕЖДА

Синан, Сарп, Дженк, Мерт. Ако смятате, че тези герои давате живот един по един, сред персонажите, които наричате „себе си“, кой от тях живее колко дълбоко и на колко повърхност?

Синан и Дженк са в екстремни дълбочини. Предполагам, че те са най-отдалечените персонажи за мен. Mерт и Сарп са на повърхността.

Всички герои, които дадохте живот, направиха ли ви по-обнадеждени за човешката природа, или разбиха надеждите ви за човечеството?

Това е тема, за която много мисля. Отначало беше разочарование в моите надежди, може да е страшно да се знае, че има толкова много различни личности и различни подходи. Звучеше като „Всички са различни един от друг, не е възможно всички да се споразумеят по един въпрос, така че светът винаги ще бъде в хаос“. Но с течение на времето открих, че всъщност има баланс в света. Разбрах, че без черно няма бяло, затова се научих да приемам разликите, вместо да се страхувам от тях. Мога да кажа, че сега съм по-обнадеждена.
НАУЧИХ СЕ ДА ПРИЕМ

По време на детството си често се движите заради професията на баща си. Имате и година американски опит в гимназията. Повлияха ли честите ви премествания върху способността ви да станете актьор?

Не знам дали това ми е повлияло като актьор, но очевидно е, че ми е помогнало много, докато съм играл. Тъй като се движех често, имах възможността да се срещна с толкова много хора. Познавах много хора от различни културни среди и видях, че едно и също събитие може да повлияе на двама различни хора по друг начин, като ги накара да реагират по друг начин. Това ме улесни да разбирам хората и по този начин да съчувствам. Научих се да приемам, а не да съдя. Като играч виждам ползата от тази ситуация.
ИМА ЕТИКЕТ „СРАМ” ЗА НЯКОИ ЕМОЦИИ

Вие определяте театъра като поле, което може да лекува хората. Да си на театралната сцена трябва да е малко смелост, за разлика от снимачната площадка. Имате предвид смелост под изцеление? Или говорите за разкриване на това, което остава скрито във вас, какво потискате?

Говоря за разкриване на това, което е вътре в теб. Да бъдеш на сцената е различно от това да си пред камерата и да, това изисква малко повече смелост и малко повече нервност, но изцелението му определено е неоспоримо. Има много емоции, които идват с това да бъдеш човек и ние живеем, като потискаме повечето от тях в ежедневието. Поставяме етикет „срам“ върху някои емоции и ги игнорираме. На театралната сцена няма такива ценностни преценки, това е свободно пространство, където не сте осъдени. Изцелението му също идва от тази свобода.

Killology беше първата ви игра и бяхте номиниран за награда за най-добър млад талант на наградите Afife Jale. Вие също спечелихте Üstün Akman, обещаващ играч на годината. За толкова кратко време такъв успех ме накара да почувствам, че винаги се подготвяш за тази сцена в ъгъла на ума си.

Театърът винаги ще съществува в живота ми. Произходът на актьорската професия е театърът, не без него.

ЖИВЕЕМ КАТО БЕЗ УТРЕ

Вие сте възпитаник на Университета по механика на Koç. Вие обаче избрахте актьорско майсторство. Виждате ли този избор като избор, който изисква смелост? Както знаете, инженерството е професия, която много семейства искат децата им да правят. Семейството ви се поколеба ли да вземе вашето професионално решение?

Мога да кажа, че това беше избор, който изискваше много смелост за мен. Разбира се, късметът и добрите хора много ми помогнаха в този процес. Майка ми и баща ми бяха малко притеснени в началото, но когато видяха колко съм нетърпелив, постепенно го преодоляха.

Ако бяхте инженер, в какъв проект бихте искали да участвате?

Ние сме много безчувствени като човечеството, живеем така, сякаш няма утре. Не сме наясно, че има граница на планетата, на която живеем, и нейните възможности. Много ми е неудобно. Затова бих искал да участвам в проект за намаляване на замърсяването на околната среда или за възобновяеми енергийни източници.
НЕРАВЕНСТВОТО Е СЕНЗИТИВЕН ПРЕДМЕТ

Не се колебаете да говорите по актуални въпроси. Имате много публикации, особено по отношение на насилието над жени. Какво мислите, че трябва да се направи?

Да, несправедливостта и неравенството са чувствителни въпроси, опитвам се да повиша осведомеността, доколкото мога. Имам сила като социалните медии, имам много хора, които следят, четат мислите ми и по-важното са децата. Мисля, че това е печалба, дори ако предизвикам малка искра в съзнанието им. Този стил на решаване на ситуации, превърнали се в основен проблем на човечеството, често включва обучение на деца и ги прави чувствителни към всякакви неравенства. Законите и наказанията са само възпиращи, но тяхното значение не може да бъде отречено. От десетките случаи на ежедневно изнасилване, тормоз и домашно насилие е видно, че толкова ни липсва в това отношение. На първо място, мисля, че можем да започнем, като приемем, че сме непълни като държава в това отношение.

П.П......Днес съм му като  пресаташе Kissing HeartJoy

# 545
Много ми хареса, че Джерен се застъпи за Недим и застана плътно до него. И как се опита да го предпази, когато Дамла се залетя към него. Както Диди каза- истинска лъвица, която защитава мъжа си.

Относно мълчанието му- той изпадна в шок, дори се прояви трепереното и проблемите от преди. Никога не е бил поставян в подобна ситуация и не знае как да реагира. Каза, че не е виновен, но това не е достатъчно, след като всички улики сочат към него..

П.П. Габи, благодаря за интервюто. Сега ще го чета.

# 546
Габи, страхотно интервю ето ти и един чичек по случая

Позицията за жените и най-вече за животните винаги му е била на лице.

# 547

Ах, че красив  Kissing HeartHeart

Интервюто на Озан е както винаги на ниво. Обяснил е и поведението на героя си Синан...

Скрит текст:
Линията, която ни разделя, се провежда във вселена, където мечтата и реалността, минало и настояще се смесват. Вашият герой, Синан, също е в центъра на тази вселена ... Трудно ли беше да се даде живот на Синан?

Синан е герой, който има тежка психологическа криза. Вътрешният свят на Синан е толкова сложен, колкото и светът, в който живее. Той преживява много травмиращо събитие отново и отново всеки ден и всеки път се проваля. Има страхотно усещане за закъснение, моменти на надежда и отчаяние едновременно. От тази гледна точка, да, той изглежда като труден персонаж. Но се чувствам късметлия за това, защото имах дълъг репетиционен период, преди да започна снимките. Прочетохме сценария много пъти, изучихме подробно всички сцени, бяхме напълно готови, когато отидохме на снимачната площадка. Следователно не мога да кажа, че имах много трудности при заснемането и моят режисьор Джанер и партньорката ми Хазал Субаши ми помогнаха, когато имах затруднения.
ВСЯКО ПОВЕДЕНИЕ ИМА ПРИЧИНА

Синан, дълбоко ме разчуства. Неговата болка,  желанието му , копнежа за любимата му......ще ми липсва съботно-неделното подсмърчане ..

Но Дженк.....той винаги е специален! Тежка обсесия!

.
Габи, страхотно интервю ето ти и един чичек по случая

Позицията за жените и най-вече за животните винаги му е била на лице.

Диди HeartHeartHeart такъв чичек го грабвам одма...... Даже САМО един ми е малко!  SatisfiedGrin

# 548
Един Искендер

Синансито от мен

Хайде още един чичек да е за Габи

Плаче ми се от тая песен като я чуя всеки път
......

# 549
На Озан определено си му личи, че е живял в Щатите. Има различни разбирания за живота и много ми хареса тази реплика: "Научих се да приемам, а не да съдя.". Турция има нужда точно от такива будни млади хора. Като Озан, като Керем Бюрсин например. За жалост остават неразбрани от част от обществото, но това е нормално.

Дженк е толкова в небрано лозе познава майка си,но знае и хъса на Недим определено ми стана отново жал как се блъска между истината и лъжата като муха без глава.
Така е.. Разкъсва се между това на чия страна да застане и въпреки това съм убедена, че дълбоко в себе си много добре знае, че инициаторът на всичко е Шениз. Ако някой я познава- то това е Дженк. Загрижеността на Джемре към Недим го дразни и за това се държи грубо и го обвинява. За жалост, винаги ще я има тази неприязън докато Джемре стои между двамата. 

Недим няма полезен ход в случая. Кой би повярвал, че Шениз се е наръгала сама? И как се доказва това? Джерен ми хареса в тази серия. Бабата е ужасна. Как си представя, че Агях ще позволи Джерен да наследи всичко?
Тази жена няма грам съвест и срам. Не спира да пълни главата на внучката си с изключителни простотии. Трови й мозъка, душата- всичко. Главната виновница Джерен да стигне дотук и до това състояние.

# 550
Мади , момчета мислейки като Озан,Керем и други които мислят като тях ще спасят света,но дали са много това е въпрос с голяма питанка.
Може ли едно носене на вода и само една лека усмивка да те направи щастлив?

# 551
Вчера си взех чичеците от Диди и...дим да ме няма. Нося едни красиви зелени очи  Heart

Успешен ден!

# 552
Вчера си взех чичеците от Диди и...дим да ме няма. Нося едни красиви зелени очи  Heart

Успешен ден!

Очите му са ела гьоз не зелени чак се беше ядосал

# 553
Скрит текст:

Успешен ден!
Очите му са ела гьоз не зелени чак се беше ядосал

Лешниково око?  Елиф в "Подобно и на нас" му каза, че очите му са зелени. Сигурно на нея и се е ядосал  JoyJoyJoy
 ......на мен въобще не ми се е ядосал  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 554
Привет, момичета! Yellow Heart

Габи, не знам зелени ли са, какви са, но тези очи са ми любими. Heart Eyes

И един сладък момент от снощи. Animal Bear

Жалко, че Дамла слуша Сехер. Не иска да нарани Дживан, но по този начин прави точно това. Persevere

Общи условия

Активация на акаунт