Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 652
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Привет и от мен,момичета Hug
Наистина стана тихичка групата.
При мен вчера мина феталната морфология при д-р Стратиева. Доволна съм много, подробно всичко ми обясни. С бебчо всичко е наред цели 455 гр. е - 22г.с. +2 дни. И умопомрачително прилича на брат си Grinning А пък баткото е копие на мъжът ми,иии ще си имаме още един клонинг Joy От мен само нослетата взимат тези деца,хаха. Приказката: " 9 месеца го носиш,пък после на бащата прилича !"-при нас важи с пълна сила. Joy Баткото беше много щастлив като видя снимките Blush
От няколко дни имам ужасни крампи нощно време в прасците, пия диаспорал 1саше вечер от 400мг, но явно не помага достатъчно. На 3ти съм на ЖК и ще попитам АГ как да процедираме.
Направих първата поръчка за бебчо днес Blush
Днес бях на преглед, и моето второ момче много прилича на 3-годишния си брат 😂 Нещо повече, има същия нос като брат си и баща си - ще са трима мъже с еднакви носове 🤣

# 361
И аз правих натоварване. По същия начин протече, но и трите пъти венозна кръв ми взимаха. 12 часа преди това не се яде, вода може малко.

И на мен по снимките малкия ми син много ми приличаше на големия, обаче са много различни всъщност. При нас обаче повече си приличат на мен, особено големия.

# 362
Значи да разбирам, че поне 2-3 часа ще отидат за обременяването?

# 363
2 часа отиват общо. Направете го в неработен за вас ден.

# 364
  • София
Момичета, да питам някоя правила ли е обременяване с глюкоза? Колко време отнема? Мога ли да отида сутринта преди работа или се чака?
Според ендокринологът ми не пречело да се изследвам (така било по протокол спрямо седмицата, в която се намирам), АГ пък нищо не е казал.
Както са написали момичетата, отнема два часа. Като през тези два часа не трябва да се движиш, седиш и чакаш. Не можеш да ядеш докато не приключи.
А иначе много специалисти го правят вече рутинно това изследване, но като цяло е доста натоварващо и не винаги се препоръчва ей така. Аз бих се консултирала и с АГ. Ако няма никакви показания (предразположеност преди бременността или рискови фактори като диабет в семейството, или избързване на плода в размерите, предишно раждане на голямо бебе и т.н.) може изобщо да не се препоръча това изследване.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 08:32 от mimi_l

# 365
Благодаря на всички! ♥️
Дядо ми и първият ми братовчед са с диабет, но никой друг от моето семейство. Аз не съм с наднормено тегло, за почти 7 месеца съм качила не повече от 3-4 кг., бебето си отговаря на седмиците, не върви по-голямо.
В средата на юни съм на ЖК и ще се консултирам с гинеколога ми.
Между 24 и 28 седмица ли се прави?

# 366
  • София
Благодаря на всички! ♥
Дядо ми и първият ми братовчед са с диабет, но никой друг от моето семейство. Аз не съм с наднормено тегло, за почти 7 месеца съм качила не повече от 3-4 кг., бебето си отговаря на седмиците, не върви по-голямо.
В средата на юни съм на ЖК и ще се консултирам с гинеколога ми.
Между 24 и 28 седмица ли се прави?
Да, точно тогава.

# 367
  • Пазарджик
Да, поне 3 часа.

# 368
  • Germany
Здравейте. Беше станало дума за щори , който затъмняват добре . Но не мога да намеря как се казваха. Някой може ли да ме светне ? Simple Smile

# 369
Платът от, който се изработват се казва блекаут. Ние поръчахме за стаята на баткото, един модел руло щори с водач. Може да ги видиш, лично на нас много ни харесаха и питайте на няколко места, че така ги намерихме с голяма разлика в цената.

# 370
  • София
Пеи нас блекаут са завесите, а щорите са външни. Щорите правят пълен мрак

# 371
  • Germany
благодаря ви ! Simple Smile

# 372
Хич не мисля да го пазя толкова бебето. А мъжа ми като хърка какво ще правим. Ще трябва и то да свиква на не пълен мрак и шумове по време на сън.

# 373
  • au bout du monde
Малкия спи от малък на тъмно. Сега вечер е по-светло и съм затъмнила, колкото мога.

Хъркането е бял шум😂

# 374
Момичета, в Галикс има - 20% до 1 юни.

Общи условия

Активация на акаунт