Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 696
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Клексана си боли доста и огромни синки прави поне при мен. Имам рецепта за едно от двете, няма значение кое, но досега фракси не съм засичала налично в аптеките в моя квартал. Вие от къде купувате, ако сте в София?

Каква ти е дозата? 0.4? 0.6?

# 316
Аз не съм от София, но с малко помощ откривах фракси в близките градове (област Ямбол) имам няколко инжекции 0.4 (8 или 9 бр) ще се радвам ако мога да помогна на някоя от вас 🤗

# 317
  • София
bumble111, и нашето има такова (но не бебешкото, а детското) - Tither се казва, за по-голяма безопасност.
И аз съм на Клексан през ден и целият ми корем е син, но поне кръвотока към бебето е доста по-добър.
Относно таткото на раждането, всеки си има предпочитания. Моят мъж беше с мен на първото раждане, ами предпочим акушерка или дула, които да ми казват какво да правя и да ме окуражават вместо мъж, който се чуди какво да ти каже и какво да прави Grinning Но това си е при мен и моя мъж, при всеки е различно.
А за mom shaming - ужасно е! Мисля, че е страшно грозно това, което се случва по групи, форуми, детски площадки, детски градини, и тн. Та дори и от роднини го има! Да бъдеш майка е най-трудната професия и всяка майка трябва да бъде подкрепяна, окуражавана, успокоявана, и да получава съвет, само когато го иска и има нужда от него.

# 318
Мерси, сега видях Tether е за forward facing car seats тоест за бебешките няма такъв колан то е и логично де ама не се бях сетила да проверя  🤗

# 319
Мога ли да попитам някое момиче,комбинацията на акард плюс клексан или фракси при влишен кръвоток,какво мога да очаквам прокървяване,хематом? Как да си определя дали дозата не е много доцентката вика чак след 6 седмици да се видим да подейства клексана на кръвотока (да се подобри)

# 320
Да питам и аз - секрет за уреа и микоплазма като за микробиология ли се взима? Или е по-различно, респективно по-болезнено?
Какво е лечението, ако се докаже? И какво може да причини на бебето?
Нещо съм се притеснила Simple Smile А в интернет всичко по темата ми е толкова объркващо..

# 321
Преди няколко дни ми взеха секрет за уреа и микроплазма , беше по същия начин като микробиология , за лечение не мога да кажа днес излезнаха резултатите - отрицателни са

# 322
За столчетата- и аз винаги съм следвала групите. Сега много държах на изофикс понеже всеки ден водя някъде момчетата- я на спорт, я на урок и ще сме постоянно в движение. И разбира се, защото е по- сигурно освен по- удобно.
Чуда се само как да ги събера тримата отзад... май големия ще се вози скоро само с колан.

# 323
Преди няколко дни ми взеха секрет за уреа и микроплазма , беше по същия начин като микробиология , за лечение не мога да кажа днес излезнаха резултатите - отрицателни са
А какво наложи изследването? Имаше ли някакви оплаквания?
Аз от началото на ЖК боря гъбички и няма спасение, затова лекарят ми ме предупреди, че след последната ми терапия ще пуснем и такова изследване.

# 324
Ами заради скъсяване на шийката другата седмица ще се наложи да поставим песар . АГ ми назначи изследването + микробиология преди да бъде поставен . Аз го направих в Токуда микроплазмата излезе на следващия ден , а микробиологията днес.

# 325
Момичета вчера попитах доц Карагьозова кякъв е стандарта за шийка моята на предния преглед преди месец беше 3,7 смсега е 3.64см според нея е ок всичко над 3.5 вие какво знаете ..

# 326
Привет hariom1 🙂 аз съм със серклаж още в 18с. поради скъсяване , в твоя случай няма поводи за притеснение 35мм е нормално , аз съм на терапя и постоянно лежане и на феталната беше 44мм. , хубаво е на всеки преглед да се измерва дължината с вагинален ехограф и на празен пикочен мехур

# 327
Ние понеже непрекъснато караме и др деца в колата покрай синът ми и се наложи да търсим кола с три изофикса, а и имаме планове за три/ четири деца (дано!) оказа се много сложна работа, фабрично са само на Тесла джип и Audi Q7, в крайна сметка се спряхме на второто, но май някой мини ван щеше по добре да ни свърши работа, синът ми кара мотокрос и планинско колело, лятото уейкборд и багажника колкото и да е голям се напълва с екипировка и няма място за друго 😅😭

# 328
Happy1 - 0,4

Hariom1 аз съм на акард и клексан, но не съм с влошен кръвоток, даже казаха, че скоро може да остане само клексана, прокървяване нямам.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 19:55 от genomi

# 329
Ами заради скъсяване на шийката другата седмица ще се наложи да поставим песар . АГ ми назначи изследването + микробиология преди да бъде поставен . Аз го направих в Токуда микроплазмата излезе на следващия ден , а микробиологията днес.
Аз съм с доказана уреоплазма точно 10 дни преди да видя теста. Преди 2 дни пускай в Токуда уреаплазма, за да я лекувам заедно с антибиограма и излезе отрицателна. Така, че не знам на кой да вярвам. При скъсяване на шийката, песни гъбички е добре да се изследва.

Общи условия

Активация на акаунт