Професионални серии за коса 147

• 61 655
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Пийч, в самите Джойко бои има доста пигменти. Мен ме боядисаха с 7 аш аш и буквааал но изпезна гнусният червен пигмент. И при мен има разлика между  израсналата небоядисана преди това коса и по дължините, НО не е фрапантна... Аз съм щастлива, че нямам червено-оранжев оттенък. Боядисах се преди 20 дни и още не се  е появил оттенъкът Simple Smile

# 406
  • Някъде там
Може ли да ми дадете фейсбук или сайт на официален представител на Джойко за България. Искам да попитам дали в нашия град има салон който предлага боядисване с техните бои.

# 407
  • Варна
Може ли да ми дадете фейсбук или сайт на официален представител на Джойко за България. Искам да попитам дали в нашия град има салон който предлага боядисване с техните бои.
Топлайн бюти България са вносител на Джойко
ФБ
https://m.facebook.com/toplinebeauty.bg
Сайт
https://toplinebeauty.bg/product-category/cosmetics/терапии-и-маски-за-коса-cosmetics/

# 408
Ani888,
Освен мощност поне 2100 W:
Въздушна струя: 73 m3/h
Скорости и нива на температура, съответно и примерно: 3/2
Студена струя и филтър, който се чисти лесно... Ниво на шума 65 dB и тегло не повече от 660 гр.
Дали ще е 50 лв. или 500 - важно е как се суши косата.

Често, ако професионалните сешоари не се ползват правилно горят косата все едно са преса. Виждала съм много фризьори, които не знаят как се управлява струята.

Може ли пример за сешоар с такива параметри (и горе-долу на добра цена)? И може ли малко информация за това как трябвада си сушим/изправяме косата? Благодаря! Simple Smile

# 409
Момичета, послушах ви за боите на Joico
Пийч от къде се сдоби с боя на Джойко и от кой тип ?

Някой пробвал Cuticle Sealer от K-Pak серията може ли да сподели как го ползва и какъв ефект има ? само него не съм пробвала от тази серия.

В последно време не пиша защото нямам желание да купувам нови неща, изоставяйки грижата за външния си вид покрай неприятни обстоятелства установих, че май съм прекалявала с продукти. Вчера за първи път от 3 месеца се подстригах и косата ми доби страхотен вид, като се изключат и три месечните небоядисвани корени с широки ленти бели косми, даже се замислих дали да не спра да се боядисвам напълно. Идеята обаче срещна отпор и  отнесох един спрей от K-Pak серията H.K.P. който се надявам да да повлияе положително за изтощените дължини/краища при следващото боядисване и тониране.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 14:13 от Casual

# 410
  • София
Момичета, докато сте още на тема бои, някой да има отзиви за Compagnia Del Colore 100 мл?
В ЗР отзивите са само с 5 звезди.....толкова ли е добра?

# 411
Аз имах гаф с нея.
Като изключим цветът, който се получи (и беше скандален), боята не е лоша.
Бели коси нямам и не знам по тази линия как се държи. Не е агресивна, не ме сърбеше скалпа, не ми предизвика косопад. Като минус за мен отчитам, че не даде никакъв блясък, а доста матира косата. Възможно е да е от пепелния оттенък (6.01), който имаше боята.

# 412
Не съм доволна от цвета и от това как се измива боята после. Иначе белите ми коси ги покри Compagnia Del Colore ( 7 и 8мо ниво ползвах , за корени и дължини )

# 413
Аз пък се интересувам от безамонячната на Kaypro. За сега съм с Oway, боядисвам само корен с 6.1, но ми се струва, че доста бързо пада... Иначе дължините са ми 10-ка, но не смея да ги мажа, откакто съм с по-тъмен корен косата живна. Сега се чудя дали да пробвам с перления тонер на Лакме. Някой има ли опит с него?

# 414
  • София
Момичета, имам малко нетипична молба. Бременна съм в първия триместър и спрях да понасям всякакви миризми. Без значение хубави или не, такива, които преди съм обожавала- всякакви! Моля ви да ми препоръчате продукти ( ако има изобщо такива), които просто нямат никаква миризма. Мислех да взема някой бебешки шампоан без аромат, но ще ми трябва поне и балсам или маска. Надявам се след първия тричестър нещата да се променят. Имам и едно приготвено неиьползвано Въллебство, което няма шанс да доближа просто. Ако някой го иска, може да ми пише на лично.
Вълшебството в никакъв случай докато си бременна и кърмиш. (Лека бременност и раждане ти пожелавам)
Аз също имах дразнене от различни аромати в началото на бременността, нормално е. Но не до степен да ме дразнят толкова. Но на Филип Кингсли без цвят и аромат серията, както са те посъветвали е много хубава, също и Джон Мастърс Органик, но те са със етерични масла и може да те дразни аромата, но иначе са подходящи при бременност. Аз ползвам за малката Детанглъра с цитрус и нероли, много лек и много добър, не му е силен аромата.

# 415
Здравейте, ще си правя дом.еластисайзър и от по-стари теми четох, че е добре да се измия с хидратиращ шампоан. ALTERNA CAVIAR ANTI-AGING CLINICAL хидратиращ ли е? Четох описанието, но не разбрах...

# 416
Боята на джойко взех от Xpertbeauty магазина в Парадайс мол, Lumishine беше модела, но  имаше и златния модел и някакви течни тип глос.

# 417
  • София
Боята на джойко взех от Xpertbeauty магазина в Парадайс мол, Lumishine беше модела, но  имаше и златния модел и някакви течни тип глос.
Здравейте, дали може да направите сравнение между Joico и Wlla Perfect ME+, ако сте ползвала и втората марка боя.
Някак Wella-та имам чувството, че става по-тъмна, в дължините цвета не се отмива, но в корена белите коси след 10тия ден си се виждат. Иска ми се да сменя боята и съм в търсене на някоя щадяща и покривна. Обикновенно ползвам 6.01

# 418
Има ли някоя дама код за намаление от Notino?

# 419
  • Варна
Аз съм с доста бели, боятаДжойко ги покрива добре и не се отмива. Боядисвам с 6N /7N, на около 20 -25 дни.

Общи условия

Активация на акаунт