Професионални серии за коса 147

• 61 639
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мерси много за подкрепата и мненията момичета 😊
Дано да е сезонен.
И аз мисля да не слагам нищо по скалпа и никакви тежки продукти, лошото е че дължините не могат без кит та ще слагам само там.
Мисля да слагам по дължините терапията на joico за въстановяване + хидрататора и олаплекс.

Не знам иначе как моха да съм руса без блондор -  със силно изсветяващите бои кренът не дръпва достатъчно и става оранжев.
Освен да пробвам с по-нисък оксидснт и по-дълго седене?
В блондора кое уврежда - самия блондор или оксиданта?
Не знам кое е по донре силно изсветляваща с висок оксидант или блондор с нисък за корен ниво 5-6 в естествен цвят с червен оттенък

# 436
Melisande, сигурна ли си, че не е по здравословна косопадът? Преди време бях и аз със силен кодопад- щитовидна и нисък вит Д се оказаха при мен... Като регулирах тях, косата се оправи

# 437
  • На брега на реката
Момичета, моля ако някоя от вас е борила пърхут с нещо ефикасно с по-дълъг ефект, нека сподели, може на и на ЛС.

От години се боря и само с Деркос на Виши успявам до някъде, но ми писна вече. Спра ли го и пак настъпва същото! Накупих си хубави шампоани, балсами и маски и ми се иска да си ги ползвам, а не само Виши-то!
Загледах на Напура ампулките, но не съм срещала мнения за тях, а и за други продукти, за този сериозен проблем!

# 438
  • Марс
Mélisande,

Оправи първо скалпа Simple Smile с този раздразнен скалп, ако плеснеш и блондора съвсем ще ти отиде косата в канала. Не всяка коса държи на русо, моята например правеше експлозии (тъничка е)

Буболина, на мен ми помогна Себорал, но предполагам и зависи от какво е пърхута - аз го ползвах много време.

# 439
Дами, -20% намаление на маски в Златна рибка 😘

# 440
За пърхот мм се оправя от Низорал шампоан, някога баба ми (бог да я прости) страдаше много от проблеми със скалпа и пърхот само Низорал я оправяше и от нея го знам. Не е профи шампоан, медицински е в Аптеката го търси. Имат и спрей за раздразнен и сърбящ скалп за него не мога да дам отзив но предполагам е добър предвид шампоана. Пробвайте момичета дано ви помогнат.

# 441
Пак да питам да Нотино-има ли някой код за намаление, който не му трябва?
Мели, аз, бих те посъветвала да си вземеш флорална вода от лайка и да разредиш с нея Вълшебството. Също така, да слагаш по-малко и да видиш какъв ще е ефекта. Също така, недей слага всеки ден, ако правиш така, де.

# 442
Melisande,възможно е основата ти да е по-тъмна от шестица. Моята е шестица и с боя 10-ка + 9 окислител корените ми стават супер руси,като варосана слива съм. А може и от боята да е.
Гледам фризьорите на Джойко изсветляват с блондор и  6% окислител и после тонират с тонери + 1.5/1.9 окислител.

Бубилина,възможно е да е от силиконите в продуктите. Брат ми дълги години се бори с пърхут,мажеше всякакви гелове,пяна и т.н. по скалпа си. Купих му шейпър паста за проба и сега ползва една от ДМ,без силикони са,и казва че вече няма пърхут.
Навремето една фризьорка ми каза,че продуктите срещу пърхут не лекуват,а замазват проблема. Тръгни от причината за появата му.

# 443
Melisande,възможно е основата ти да е по-тъмна от шестица. Моята е шестица и с боя 10-ка + 9 окислител корените ми стават супер руси,като варосана слива съм. А може и от боята да е.
Гледам фризьорите на Джойко изсветляват с блондор и  6% окислител и после тонират с тонери + 1.5/1.9 окислител.

Бубилина,възможно е да е от силиконите в продуктите. Брат ми дълги години се бори с пърхут,мажеше всякакви гелове,пяна и т.н. по скалпа си. Купих му шейпър паста за проба и сега ползва една от ДМ,без силикони са,и казва че вече няма пърхут.
Навремето една фризьорка ми каза,че продуктите срещу пърхут не лекуват,а замазват проблема. Тръгни от причината за появата му.
Ванеса, дай повече информация за тази шейпър паста.

# 444
  • София
Да, ще изчакам още няколко дни и ако косопадът продължава ще направя всички хормонални изследвания, макар цената 🙈

Иначе аз се боядисвам руса от поне 15 години (а съм на 30) така че не мисля че косата ми не търпи русо 😂
Минала съм през всички нюанси/ видове бои/ блондори, но напоследък нешо все удрям на камък.
И съм потъмнявала косата, но просто на лицето ми тъмен цвят не стои, не мога да се гледам, допитвала съм се и до обиръжението ми и абсолютно всеки ми казва че ми отива само русо, иначе с удоволствие отдавна щях да мина към тъмна боя понеже нямам бели коси да крия и да спре този порочен кръг.

Просто напоследък явно не уцелвям боя или фризьор.

Не знам. Не мисля че е нормално фризьор да те остави с този корен под претекст че е “дълбок”. На мен това не ми прилича на дълбок корен а на израстнал небоядисан корен и ми е супер неестетично

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 11:35 от Мélisande

# 445
Споделям мнението ти. Това ми е неестетично, да не кажа по-силна дума.

# 446
Melisande, вземи направление за ендокринолог и те да ти назначат излседванията според оплакванията, защото не мисля, че всеки хормон можв да повод за косопад. А и да изследваш всички хормони си е наистина вериозно финансово предизвикателсто

# 447
Melisande,
Това фризьор ли го е правил?! Остави корена, ама аз дължините ги виждам зелени...

# 448
  • София
Melisande,
Това фризьор ли го е правил?! Остави корена, ама аз дължините ги виждам зелени...

Да не да зелени а оранжево жълти ама като качвам във форума се променят цветовете

# 449
-20% и на маски и на балсами в ЗР.
Някой да е купувал скоро маската на Лалга да каже как е консистенцията, че моята е от онези жълти желета ..

Общи условия

Активация на акаунт