Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 222
  • 544
  •   1
Отговори
# 375
Даже не знам какво да кажа.... аз подозирах, че всички ще се махнат от болницата на последния епизод, ама всъщност повечето герои може и да ги уморят.
Ама пък виж как живна темата Joy

# 376
Това защото се появих аз Joy Sunglasses

# 377
Изпуснах половината епизод и дори не помня кога последно съм си пускала повторение на ОЖ, когато пропусна неща, но баш купона с Фотев ще го гледам. 😁

Много тъпо е това с Кръстева. И аз смятам, че е жива, точно заради промото, което има за цел да ни накара да мислим, че е умряла.

Габката ще излезе от саксията, крайно време е и баща ѝ да си получи заслуженото. Далавери, далавери, но така да манипулираш собственото си дете с най-голямата му болка... 😐

# 378
Утре Милошев и Марта ще са в сутрешния блок. Докато се анонсираше даваха кадри от последните два епиозода, много хахо хихи са - във вихъра на танца три двойки(Тасеви, Романова-Методиев и Мазов-Димова), отваряне на шанмпанско от Зорница, операции с професори(Кая), Кръстева и Професора. Joy

# 379
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 37

# 380
Като видях Васко проснат върху Фотев и започнах сама да се смея. Каролина, браво момиче, съвсем точно описа сцената.

Кръстева ще е жива. На мнението на Диаволо съм.
Aз много се смях на цялата сцена преди падането, и на гарвана, и при изгасването на свещта за Васил в параклиса пак въртях oчи. Цяла серия го оперираха, за да го уморят накрая. Тоя сериал стана трагикомедия. Kръстева на eдна  бутилка водка се разхожда, избира рокля, облече се и сложи червило, как пък не се отряза Joy Поне преди това да бяха вмъкнали приготовленията.

# 381
  • София
Ще си пусна сцената на Васко и Фотев + падането поне 9 пъти!!!
Скрит текст:
за да съм сигурна 😉

# 382
Някой няма ли да направи гифче с полета на Фотев ? Поне да се позабавляваме .

# 383
Още не съм гледала серията, но май е била бая интересна. Smile
Да видим утре кой ще умре. Smile Бащата на Гъбка? Smile
Всички лоши ще си изпатят, а другите заживели щастливо...

# 384
  • Варна
Абе... Чилингирова много яде. Да не е бременна? 🙄

# 385
Тя и Магда все яде банички ама... Smile

# 386
Злати, и аз така.
Като знам как нямах търпение да излезе нов епизод преди няколко сезона време...сега ако случайно съм близо до телевизора, го пускам да върви, ако не - просто попревъртам да видя какво е станало и толкова...

Иначе и на мен това с бебето при Хаджихристеви ми се стори доста неадекватно.
Но да отбележим, че Марио и Зорница май поставиха рекорд в сериала за двойка, която най-дълго я оставиха да живее спокойно и без проблеми - цели два сезона. Не че и нещо интересно се случи при тях, де, направо щях да се радвам да не им беше безоблачно щастието Joy

Е нали я взеха за заложница в началото после се ожениха набързо в болницата, после сагата ще имат или няма да имат бебе и най - накрая са щастливи както залсуажват. Много ми беше забавна с комбинацията кисели краставички крем карамел.

# 387
  • София
Някой няма ли да направи гифче с полета на Фотев ? Поне да се позабавляваме .

# 388
  • София
Thanks, Mari_Mar! Made my day! 😘❤

# 389
Хладнокръвният мафиот и стратег с великите схеми се оказа най-обикновен истерик на който му е важно той да е царят!! JoyКарикатура!

Общи условия

Активация на акаунт