Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Как сте лудитеее Grinning
Горкият Хектор как ще се разбере с 2 кучета на Ханде .Особено Азул кафявата кучка ( кафява със синьо име Joy)

# 196
  • София
Малдиви  2019г.

Малдиви  2021г.

# 197
Ханде

Туитът на Айше и отговор от продуцентите

Казах ви аз , че Керем е откраднал капелата на Ханде на кануто 😂😂😂
Охооо това за Айше се казва новина, бяха споделили нещо още като си тръгна, че ще я върнат за финала, ама честно не вярвах след всички групости от другите сценаристи. Помислих, че тя няма да се съгласи, но се радвам , че отново не се оказах права 😂
Марги , отбележи си в дневника: "Мики винаги се съмнява за някакви неща и винаги греши" 😂
Все пак няма да взимам голямата кошница за втория сезон (по правило вторите сезони на сериалите винаги ме разочароват, както и книгите, които имат 2ра част, затова не чета поредици Joy ), но се надявам да е в творческо вдъхновение и да ни предостави хубави летни епизоди Heart Eyes
Марги чудесен анализ на потребителите, само да допълня , че Аквамарин също е в отбора на Ледел и Ина с разказите Stuck Out Tongue Winking Eye и Алекс повече от вампири и звезди обича шоколад! 😂😂😂
Фили , кучетата на Ханде са 3 и все големи, горкия Хектор Joy всъщност е много вероятно другите кучета да ревнуват от Хектор, тъй като е малко дребно кученце и може да го носиш и гушкаш по-лесно и по-често , съответно големите може да ревнуват , виждала съм го този филм при мъжа ми , когато у тях имаха мини пинчер и питбул Joy неочаквано добра комбинация Joy

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 20:22 от mikipoli

# 198
  • Пришълец
Мики, радвам се, че си ме допълнила Sweat Smile Както казах, винаги може и повече да се каже за съфорумките ама целта беше да не изпадам в подробности, за да обхвана всички. И пак не можах. Joy Върнах се да допиша, за тези които съм пропуснала, че не е умишлено, но освен тях впоследствие се сетих и за още... Тц, не мога да напиша изчерпателен пост Joy

# 199
Поли Hug , 3 ли са ? УжасТ . Горkото мъниче Grinning
Аз само страшната кафява кучка съм запомнила , но всъщност тя е любвеобилна . Сега си спомних Хектор колко искаше Ханде да го гушне , а тя даже не го погледна .Ако нямаше нищо между тях щеше да го погали , но я беше страх да не ги разкрият. Тогава вече бях на 100 % убедена във връзката им ( заподозрях ги след един лайф есента , после Хектор ми показа Stuck Out Tongue Winking Eye)

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 20:58 от Phillipine

# 200
Някой преди 100г беше питал за миглите на Ханде , мисля че е дооооста старо видео , но сефте го виждам Joy
https://mobile.twitter.com/Lili_Rose_29/status/1387758512235810816

Фили, помня как обсъждахте Хектор, даже влезе в тренда тогава Joy аз пак не разбрах какво толкова е направил Joy в блока имаме 4 кучета от тази порода и те са си такива дружелюбни по принцип.

# 201
Ханде

Ханде пак има някакви снимки

Керем

Ханде

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 21:00 от sani1212

# 202
Не знам какво толкова направи Хектор , но ме обзе чувството ,че я познава добре и даже я обича , а тя не посмя да го погали . Някакво усещане имах тогава ...и е било вярно Grinning

# 203
  • Кърджали
Thebursin е извел Хектор на разходка

# 204
Красотичка Flowers Hibiscus
Само тази кутия цигари не ми допада. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 205
  • София
Thebursin е извел Хектор на разходка

Кой тайно ги е снимал   

Слънце, той и Керем е пушач.

# 206
Нова/стара

От днес

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 22:04 от sani1212

# 207
  • Пришълец
Спрях се да нагледам как върви анкетата и в интерес на истината не съм изненадана - химна ни е №1, Heart Eyes следван от едноименната песен към сериала и т.н.

Музиката като цяло е добре подбрана, я да ви поздравя с това

имаше период не спирах да я слушам, сега по-рядко Joy

# 208
Марги, специално за теб:smiles:

Такааа, понеже ме погъделичкахте, г-жо Айдан, няма как да остана безучастна.... Времето прекарано заедно не е много, не е и малко, но е достатъчно на човек като мен да понатрупа впечатления и да ви свързва с нещо конкретно. Пък сега доколко съм права е отделен въпрос. Ще опитам, но и да съм в грешка няма да ми се сърдите Stuck Out Tongue Closed Eyes
Разбира се, знам повече за вас от това, което ще напиша по-надолу, но ще маркирам накратко онова, което ми е най-впечатляващо...
Аз пък запомнила, че Марги е казвала как всяка една от нас асоциира с нещо или някоя реплика, типични изказвания и т.н., та би ми било интересно някой ден, ако иска, да сподели. Мисля, че на всички ще ни е интересно 😀
Дали говоря от името на Сейфи, Йовковата героиня или момичето с маргаритките - оставям ви да гадаете 😝

Ти, Магия си човека, който ме впечатли с подредените си постове - нещо като Серкан Болат и столовете; също и страхотния начин на изразяване; Бро я определям като гражданин на света, а за рейтинг и продукции инфото е от първа ръка; Мики - книгите, не пропуска да ни поднесе някой вълнуващ цитат за живота или такъв, който да съотнесем към сериала; Сани - улавя новините във въздуха; ако Миси е на линия - тя донася новости със скоростта на светлината (”повелителката на Туитър”), да не пропусна, че с Магия са нещо като сутрешен блок.
Незаменимите ни преводачки - Али си пада по баклава, Алекс - по вампири😁 Шегувам се. Увлечение по звездите, което обаче възниква покрай сериала или щерката ѝ, или от детска възраст - изпитвам колебания. По астрономията са запалени също Аквамарин и Етоал.
Линдето, БлагаВест я свързвам с прегледа на печата и безпогрешната интуиция. Веднага във връзка с това споменавам и Фили, пак заради интуицията и това, че винаги я изоставяме ”бездомна” (падам от смях всеки път като се опитва да ни догони, а ние сме в нова тема ”къде сте, лудиии”)😁
nrgmama, среднощните постове и психологическите портрети на героите в сериала. Двете Катета - мнения несъответстващи понякога на преобладаващите в темата, но често взаимнодопълващи се. Дари, която се появява веднъж на няколко месеца е в техния ”отбор”, така да се каже.
Славена, предубедена като мен и не вярваща без ясни доказателства 😁 Обича и цветя, ако не греша има доста мушката, които като цъфнат смея да предположа какво чудо е... С цветарството свързвам и Лейди Лаура, както и владеенето на испански език. С Мики се допълват.
Онова 13-годишното 😘 с неподправеното си уникално чувство за хумор - Налбантова, покрай песен на Енрике Иглесиас, с която ни поздрави веднъж се замислих, че май го харесва и тя. Нинчето - хипохондрик 😝 и любимата ни разходка на Еда и Серкан (на нея, на мен, на Блу). Патерина отскоро я асоциирам с ”Аманъмчо”😁😁😁 Ирка/Irinak/, изключително рядко съм я засичала, но идва с истински находки. Меги - етеричните масла, покрай Айдан и агорафобията ѝ разбрахме с какво се занимава Меги.
Мира и огромното ѝ сърце побрало не един и два сериала и от доста си има любима екранна двойка. (Мире, не само с това, а и начина ти на изразяване е отличителен).
Гости и кулинарните изкушения, преговорите и това, че винаги забелязва новите аватари. Тя за разлика от нас освен, че забелязва също и отбелязва.😁
Слънцето - ”Здрач” и непоносимостта към Дизилах😁 Елинор = Елидор, шампоан. Също и честата употреба на емотиконче огън. Хоуп= Шазам. Ели - общата ни любима сцена (рд на Робот Болат).
Силва (s...v), Неорум, Друон преобладаващата романтика в постовете им, пренасяща те в друго измерение. Танчето и Азисия - с включванията си след излъчен епизод. Златна'72 редовна във всяка нова тема. Емилия Николова - ами с бебчето , сподели с нас личното си щастие❤ Габи /Д/ - вечният оптимист и преименуването на темата в Клуб за взаимопомощ.😘
Leddel и Ина - споделянето на лично творчество, разкази.
Диди и Габи 2 - верните почитателки на Керем. Галя/Галка - също мисля, че е една от тях.
Кукличка, по разследванията (заедно със Супер Катето)... Пеперудка и представите ѝ за голямата любов, като на кино.
и т.н.

Стига ви толкова 😁

П.П. притисната от времето не успях да отразя Тонитата, Сезария, Дефне, Мъри, Мари, Мери, а сигурно има и други. Нищо, да се знае, че не съм ги пренебрегнала умишлено Kissing Heart

# 209
  • София
Да си припомним какво е казал Керем за любовта
"Така че, ако имам гадже, нека всеки ден бъде ден на любовта"

Дали си изпълнява заканите...

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1387799143259770891/pu/vid/ … YdsEzM.mp4?tag=12

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 23:47 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт