Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Пришълец
Ето я италианската шапка отблизо Stuck Out Tongue Winking Eye

Златна, благодаря ти Heart

# 211

Попаднах на това гифче и си замислих, какво стана с бъдещия проект на Керем и Баръш , уредихте ли го ? Thinking Бърборанка? Thinking

# 212
  • Пришълец
Мики, не съм го виждала. Да знаете откога е, откъде? Те участвали ли са заедно някъде?

# 213
Марги, това е от една реклама, обща реклама имат. Не са били в сериал, ама нали се шегувахме, че ние ще започнем общ техен  проект , мафиотски сериал , Бърборанка се беше заела и просто се сетих като ги видях Joy

Ето я

А това е репортаж зад камера, където нищо не разбирам Joy

# 214
  • Пришълец
За шегата ясно, но не бях гледала рекламата, та ми стана любопитно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 215
  • София
"Така че, ако имам гадже, нека всеки ден бъде ден на любовта"

Керем не е забравил какво е обещал.  Ето че прави прекрасни изненади на Ханде. Изпратил е  цветя.
Ето какво е написала на снимките Бамби.

Някои малки изненади

Това е цветето на изненадата, което ме вълнува и ме изпълва с красота.

По повод на тези цветя днес в предаване, Билял Озджан каза:
                                                         Kerem’den Hande’ye Evlilik Teklifi!
                                                  Предложение за брак от Керем за Ханде!
Предполага се, че такова предложение е направено на Малдивите.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 00:15 от БлагаВест

# 216
  • In the light side of the Moon!
Привет 🤗
Марги, много си сладка! 🤗 Толко мило си описала почти всички пишещи в темата, дори и мен, която рядко се появява. Възхищавам ти се на умереността, толерантността....излъчваш спокойствие и баланс. Аз не мога да съм такава.... 😂😂😂

Рано им е още за брак на нашите. Аз както не вярвах във връзката им и сега не вярвам на предложение за брак. Имат още да се опознават, няма нужда да се хвърлят веднага. Имат още много да научават един за друг.

Радвам се и аз на новината, че Айше се завръща в 2ри сезон. Липсва ми точно нейния приказен стил и силни реплики, които могат да те накарат да се разплачеш.

# 217
Цитат на: MegiTeo link

Рано им е още за брак на нашите. Аз както не вярвах във връзката им и сега не вярвам на предложение за брак.

То кой ли смееше смело да мечтае за такава връзка?!.. Сигурно за да не развалим магията... Ама и те, шушумигите, си мълчаха като партизани на разпит... Stuck Out Tongue Winking EyeДумите им казваха едно, а играта, аурата и поведението им - друго... И съвсем ни объркаха... Но, както казват хората, винаги има Видовден... Sunglasses ❤️ Поне успяхме да им се порадваме, да съпреживеем с тях тази толкова фина и ненатрапчива любов и да ги видим заедно и щастливи... Вселената все пак чу молитвите и изпълни желанието на поне една трета част от населението на света... Hands Pray ❤️ Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 09:16 от mury9

# 218
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

# 219
Добро утро, мили дами! 💙
С пожелание за слънчев ден, изпълнен с много усмивки и смях! 🌼
Марги, благодаря, че си отвърнала на предложението ми. Беше истинско удоволствие да прочета кого с какво свързваш и как сме си изградили едно мини-общество! 💙

Искам да пътувам по света с теб. Да отидем във всяка държава, всеки град. Да си правим снимки и да бъдем щастливи!

# 220
  • Пришълец
Магия, удоволствието по-скоро беше мое, хареса ми идеята ти Kissing Heart

Меги, Kissing Heart ами и аз мислех, че съм описала почти всички, но сме толкова много, че е май невъзможно... Мъри, Мари 08, Мери, Сезария, Дефне, Тони, Антония Симеонова, Принкс, Тесето, Деси, Бюшра, вероятно има и още... ами всички съм ви забелязала Kissing Heart

# 221
Добро утро, Феи! ✨

Благодаря Ви за новата темичка,
разкошна е, магична! 💖

Марги 😍,
Прегръдка! ❤
Преди пишех по- често, но напоследък нямам толкова свободно време и предимно Ви чета и ми пълните сърцето. Не минава дне без Вас. Благодаря Ви! 🌺

Много се радвам, че Айше поема писането. Ще сътвори чудесни сцени, сигурна съм. А през времето, в което няма ЕдСер, ще се радваме на ХанКер.
От самото начало прехвърчаха искри и бях сигурна, че не са просто приятели. Тези погледи не могат да се скрият, затова и лайфовете им намаляха.
Мога да си представя колко много неща не знаем, но съм им благодарна, че все пак ни направиха част от тяхната приказка. ✨

И аз мисля, че са сродни души и просто им е било писано да се намерят.
Няма смисъл да се мисли за бъдещето, всичко, което трябва да се случи, ще се случи.

Пожелавам Ви страхотен ден и светли празници! ✨

# 222
Добро утро:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
https://twitter.com/smilebursin/status/1387832293247574016?s=20
https://twitter.com/periiikizzz/status/1387808738040590336?s=20

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 09:45 от sani1212

# 223
  • Пришълец
Изгледах 39-ти епизод. И честно казано не ми се стори зле, предвид умаления състав на екипа и това, че историята зави в някаква неизвестна посока - знае се откъде сме тръгнали, но не и накъде отиваме. (Чакаме те, Айше да оправиш бъркотията) Joy Както вече сме казвали, при нас е някак предвидимо заради фрагманите, кадри, озет - разнищили сме епизода преди да сме го изгледали и затова не могат да ни изненадат. Който гледа накуп, усещането предполагам ще е различно...
Много Еда и Серкан имахме, тук-там прескачах... Усмихвах се. Натъжих се. Въздействат тези хора, наистина са страхотен тандем. Думите, че ”животът е чудо, а съвпаденията са знаци” се запечатаха в съзнанието ми...

Любимите ми моменти от епизода са тези Heart

Споделям и това /с превода на Алекс/
Nature Sparkles ”Мечтай, искай невъзможното, дори и да те победят, не се отказвай, ако имаш смелост да преследваш желанията си, никой не може да те спре... ”

Nature Sparkles ”Ако си в безизходица, без надежда, ако се чувстваш като изгубен в мрака, не забравяй: звездите се виждат само в тъмнината”

Ирче, броите се на пръстите на едната ръка хората, които съм чела в други теми - теб те знам отпреди, имаме общ любимец - Къванч Татлъту. Не следя всичко свързано с него, но нали казват, че първата любов ръжда не хваща (вкл. и при сериалите). Понякога надничам Stuck Out Tongue Winking Eye

Светли празници, момичета!

# 224
Желая приятен ден с една красива Ханде!

Общи условия

Активация на акаунт