Бърборанка?

Думите им казваха едно, а играта, аурата и поведението им - друго... И съвсем ни объркаха... Но, както казват хората, винаги има Видовден...
❤️ Поне успяхме да им се порадваме, да съпреживеем с тях тази толкова фина и ненатрапчива любов и да ги видим заедно и щастливи... Вселената все пак чу молитвите и изпълни желанието на поне една трета част от населението на света...
❤️
Добро утро, прекрасни момичета! 

ами и аз мислех, че съм описала почти всички, но сме толкова много, че е май невъзможно... Мъри, Мари 08, Мери, Сезария, Дефне, Тони, Антония Симеонова, Принкс, Тесето, Деси, Бюшра, вероятно има и още... ами всички съм ви забелязала

Както вече сме казвали, при нас е някак предвидимо заради фрагманите, кадри, озет - разнищили сме епизода преди да сме го изгледали и затова не могат да ни изненадат. Който гледа накуп, усещането предполагам ще е различно...
”Мечтай, искай невъзможното, дори и да те победят, не се отказвай, ако имаш смелост да преследваш желанията си, никой не може да те спре... ”
”Ако си в безизходица, без надежда, ако се чувстваш като изгубен в мрака, не забравяй: звездите се виждат само в тъмнината”
Препоръчани теми