Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /тема 87/ Всичко е възможно...

• 51 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Ти си моят свят. 💙🌏

# 466
Честит Имен Ден, на именичките в групата, да сте живи и здрави Flowers Hibiscus

Отново сме в играта Wink

Gift Heart

# 467
  • София
Честит имен ден скъпи момичета, Ирка и Мира!
Пожелавам ви да сте здрави и да не се оттървете от любов...

# 468
Сладурите ни те Gift Heart

Wink

Sparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=JA3PNd3UYuE

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 20:04 от mi_si

# 469
  • Пришълец
Честит имен ден, Мира! Flowers Tulip Много здраве и късмет. Ако Ирка  празнува Flowers Tulip най-добри пожелания и за нея!

Мики, чудех се не ви ли досаждам вече с дните през май посветени на ЕдСер, но продължавам Joy Пък и вие също се включвате значи идеята ви допада...

Ден 5: Любима реплика на Серкан Болат

Първо за предложението за брак се сещам... Иначе имах нещо любимо докато се джавкат, сега не мога да се сетя обаче...

"Серкан Болат ще направи всичко за теб! След като се запознах с теб, се оказа че всичко, което съм си мислил за истина, е лъжа. Направих всичко, за което казвах, че няма да направя. Ти ми показа други хоризонти, преобърна живота ми. С години гледах звездите в небето, когато ти влезе в живота ми, разбрах че онази ярка звезда, която търсих била срещу мен. Ще продължиш ли цял живот да ме опияняваш, да нарушаваш контрола ми, да бъдеш моя светлина, Еда Йълдъз?"

Гости, хубав преговор си ни спретнала. Може да се включа по някое време да кажа няколко думи за 9-ти епизод или да онагледя кои сцени са ми предпочитаните.. .

# 470
Честит имен ден на всички момичета празнуващи днес, на Ирка и Мира !  ❤🌷

На 5 - ти май - Православната църква почита Света мъченица Ирина, както и Свети Цар Борис - Михаил, Покръстител!

Именици: Борис, Ирина и Михаил, още Богорис, Борил, Бориса, Борислав, Борислава, Борка, Борко, Боряна, Ира, Ирен, Ирена, Иреней, Ириней, Иринка, Мира, Мирена, Миро, Миролюб, Миролюба, Мирон, Мирослав, Мирослава, Мирчо, Мирян, Миряна.
На всички , носещи тези хубави имена желая здраве  и благоденствие ! Бъдете щастливи и носещи мир и любов на всички около вас !

Весел и щастлив празник и наздраве!🥂🎊🎉💐

Поздрав от Ханде и Керем !

# 471
Здравейте момичета Heart Eyes
Честито на именничките днес - много здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover

Това е моят любим момент - с глината , не можах да го намеря в Тубето , защото не знам в кой епизод беше ...

Имаше огромен еротичен заряд , не беше нужно да се целуват или прегръщат . Според мен все още не са заедно тук , момичето ни лесно не се дава Grinning , но Керем си личи ,че е хлътнал до уши , макар тук прекрасно да играят ролите си като Еда и Серкан .
Моля , пуснете този момент или ми кажете номера на епизода , з ада го потърся  . Аз написах - Eda , Serkan  playing with clay , но ми излязоха други клипчета , ( в които може да има сцената с глината , не знам )

# 472
И Керем е № 1 според Адба Gift Heart

# 473
Скрит текст:
Здравейте момичета Heart Eyes
Честито на именничките днес - много здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover
Това е моят любим момент - с глината , не можах да го намеря в Тубето , защото не знам в кой епизод беше ...

Скрит текст:
Имаше огромен еротичен заряд , не беше нужно да се целуват или прегръщат . Според мен все още не са заедно тук , момичето ни лесно не се дава Grinning , но Керем си личи ,че е хлътнал до уши , макар тук прекрасно да играят ролите си като Еда и Серкан .
Моля , пуснете този момент или ми кажете номера на епизода , з ада го потърся  . Аз написах - Eda , Serkan  playing with clay , но ми излязоха други клипчета , ( в които може да има сцената с глината , не знам )

От 22 епизод е. Simple Smile Докато не го намеря, нямаше да се успокоя. Satisfied

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 11:40 от midnight__sun

# 474
Честит празник на празнуващите имен ден! Много красиви и незабравими моменти!

Любима реплика на Еда: Серкан Болат е вълшебник!

Любима реплика на Серкан: Ако имах сто живота, сто пъти щях да се влюбя в теб!

# 475
  • София
                       Тео = Керем 

# 476
Close Ако е някой бебек, значи Айше ханъм ни чете ... или... да, но аз не я чета. Така че, коя първо е написала не знам Rolling Eyes
Сезон някой си, епизод пореден
Скрит текст:
Мъжка идилия, гласът на бебе Каан
Дом Болат. Бебе Каан сух, преоблечен в марково боди, рижавия перчем зализан на една страна. Големите кафеви за сега очи на мама Еда гледат съсредоточено татко Серкан, който е седнал срещу неговата кошара и пише ли пише на лаптопа. " Ей, баща ми, аз съм тук. Виж колко умно те гледам. И как да не разваля причестака ала Серкан Болат и да не измачкам това красиво боди,все едно не съм ти син. Обаче пелината ми нещо ми обива, знаеш ли? Май не си оправил единия крачол... И сега какво? Ще чакам мама да се появи ли? Нали я няма, сега ти се грижеше за мен. И моля те, не искам онази  превземка баба ми Айдан. Щом ме види и започва да ми прави едни физиономии, точно като смачаканото пате , което Сириус ми носи да си играя, а ти изпадаш в ужас когато го  видиш около мен. А виж, Сейфи е друга работа, щом ме види и означава , че коремчето ще е пълно, а пелената доволно суха, до следващия път. Добре де, ритах с крака, нослето ми посиня да се бия с тази глупава дрънкалка. Обаче още не съм се научил да измервам градуса под който трябва да си наместя коремчето за да се обърна към теб. Като казах коремчето, онова нещо пак започна да се разхожда там и ми става едно ... опс, пръцнах и май ми се стопли дупето. Тате... Тате...А, няма да се разберем с теб. Гладен съм, мириша на гадно и ми е скучно.... Ще започна с аааааааааааааа... За разкош и сълза ще пусна и няма да ти се усмихвам, само на мама ааааааааааа....Искам мамаааааааааааа. Я  да видя с едно око , дали най после ме видя , че съм тук. Тц, мамаааааааааа . Ужас! Този да не е заспал там. Я да погледна. Оф, тежат ми май бузките. О, благодаря Сейфи, че се появи. Онази превземка баба ми, нали не тича след теб?"
- Серкан бей, Каан плаче поне от пет минути, не го ли чувате?
- Чувам го Сейфи, чувам го. Но Еда много го е разглезила. Не му е дошло времето за хранене, преди малко го изкъпах и преобух. Нека се учи на самодисциплина, а и имам още много работа.
- Серкан бей, но той е бебе...
- Така е Сейфи бебе е, но децата трябва от малки да се учат да самоанализират света около себе си, да се самодисциплинират...
- Добре, че Еда ханъм не е тук, че ще видите едно опознаване... Ела, Каан.
- Сейфи, какво правиш? Не го слагай на дивана до мен, тук може да има микроби, всъщност има. Сложи го на масата за повиване... Кккакво? Каан, тази пелена как успя да я напълниш така. - " С мерак и чалъм, баща ми. Ти като не можеш."- Ама не я слагай тук до лаптопа ми... Каан, не! Не прави така! - " Какво? Само си ритнах без да искам пелената и Упс май отиде на онези големи хартии"- Чертежите на онова игрище са това, сине! Сейфи... "Остави тов тате, знаеш ли колко е хубаво да си по голо дупе и пудрата ...Апчихи...да те гъделичка"- Сейфи, Каан май е настинал. Кихна един път, чули го.
- От пудрата е Серкан бей. А и човек е, нормално е да кихне.
- Не, не. Трябва до го заведем на лекар. - " Къде ще ме разкарваш сега бе, баща ми? Знаеш ли колко съм гладен. Я по добре върви забъркай един коктейл с мляко или дай от онези шишета, които мама остави, иначе ще видиш каква самооценка имам за себе си и дали характера ми е на Йелдъз или Болат." - Сейфи, разчисти тук, аз ще отида да му стопля млякото, че те май три часа са минали преди 20 минути. Само мама да не разбира, сине. - " Ти ще кажеш!''
5 мин по късно, бебе Каан реве та се къса. Сейфи, го подава на Серкан, който от 5 минути разбива млякото за да няма бучки в него. като преди това го е извадил от стерилизатора внимателно.
- Серкан бей, той не млъква и плаче много жално.- " А как да плача, въодошевено, знаеш ли как ми престъргва на стомахчето.''
- Дай го Сейфи, аз ще го нахраня. Не ми трябва пелена... Ето Каан. Ама че, си лаком. На тати лъвчето, внимавай...по полека... Сейфи, не мислиш ли, че яде повече от колкото трябва. Дали не трябва да у вземем по нискокалочирно мляко и без това кърмата на Еда намалява, а и заради диполомирането ще се налага да отсъства все повече... Сейфи? Май си е отишъл, сине... Така , изяде ли всичко. Браво! Сега да се оригнеш. Така по гръбчето... - " Ох, че ми стана тежко, пак бързах, но то с такъв нервак като тати как да е. Ако някой го потърси и ме зареже гладен... Ще кажа на мама... Ох, това се надига нагоре ..." - Пльок- " Отиде на тати марковата риза. Тате, не съм аз виновен. От самодисциплината е да знаеш. Шом ме потупаш по гръбчето и така... Сега да спя или да ти правя мъжка компания."- Каан, сега ще те оставя на леглото за да се преоблека, а ти никъде няма да ходиш нали? - " По тъпо нешо не бях чувал. Аз още не мога да си вдигам краката до носа, ти да ходя. Обаче сега ще ти разкажа за двете си ръчички." - Каан, ти като мама, май не млъкваш и за минута. Поне разбрах, че си довършваш изреченията. Добре. Така , слагам кошарата ти до мен, ще слушаш, а аз има още малко работа и после, ще се разходим из градината или ще отидем да видим баба Айдан. -" Тате, само не и нея. После ще те дисциплинарм цяла нощ да знаеш и без това мама не ме чува. Добре де, ще слушкам, от мен да мине." - Каан. Май заспа. Ох, Еда, как се справяш? - " Чувам те, ако искаш и теб мога да науча, баща ми. Самодисциплина и самоопознаване е..."
Slawena попика ме от смях. Това твойто е по добро от всеки фен фикшън в уатпад.
Малко е все едно Серкан от 17 епизод ( когато гледаше детето като тромбон). И тогава не спрях да се смея, но и сега. И според мен хипохондрикът Серкан ще се проявява често при отглеждането на детето.

# 477
  • Пришълец
Още от 9-ти епизод Nature Zap

Изхвърча ми поста докато си го напиша, явно не е трябвало да го публикувам Satisfied
Накратко, тази сцена по-горе е с един такъв особен заряд и по аналогия с друг турски сериал (Гордата Аси) очаквах целувка, но пък впоследствие разбрах, че от такава дори нямаше нужда точно към онзи момент...

Серкан Болат вече не приличаше на себе си. Обикаля цветни градини, за да стигне до Еда, а като я откри вкара белезниците в употреба повторно, че и си подсвирква доволно Joy

Друг любим момент ми е като тя отива в офиса и той връща пръстена-цвете на мястото му. Сякаш времето е спряло и никой освен тях двамата не съществува... до появата на Селин и Ферит. На Серкан май не му стана криво заради това, че избързват със сватбата, ами се разстрои, че дните му с Еда са преброени...

А сцената между майка и син е много емоционална Pensive

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 22:56 от Маргарита Н.

# 478
Честит имен ден на Мира и Ирка!
Момичета, щастливи да сте!

Много обичам тази думи на Серкан 😊, еееее  преди да си загуби паметта .☺

# 479
  • София
Какво може да направи един "бретон".

Общи условия

Активация на акаунт