Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 848
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 210
Съсекс не поддържат профил в СМ, така че няма как за знаем кога и какво честитят.
...Събрали са 50000 долара в чест на Арчи, които ще отидат за дарения по инициативите на Съсекс.
Миналата година Съсекс удвоиха сумата. Сега още не са казали дали ще я удвоят.
Еха, 50 000 браво! Дано скоро стане ясно за какво ще бъдат дарени. Не помня за миналия рд за каква кауза отидоха.
Да и аз много се надявам на снимка, дано ни отпуснат една.
https://twitter.com/_Archieday_?s=09
Ето това бяха миналогодишните.
В линка има подробности.

Благодаря Давиз! Много ми харесва че са избрали да подкрепят уязвимите деца по време на епидемията от Ковид🙂

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 12:40 от Анонимен

# 211
Съсекс не поддържат профил в СМ, така че няма как за знаем кога и какво честитят.
Да, но вече няколко пъти показват, че ако искат нещо да стане публично достояние, то става. Пример: венецът за погребението на Филип.
Техните честитки бяха леко особено и докато бяха работещи, така че не съм учудена, но прави впечатление.

# 212
Да си припомним пак колко развълнуван беше Хари, когато съобщи за раждането на Арчи😀
https://m.youtube.com/watch?v=D8FZTOeiigg

# 213
Браво на роялите, че поне на вид се показват над нещата и честитят на детето.

Викаш, за пред хората, другото няма значение Joy
Беше излязло инфо из медиите, че Съсекс са честитили на Кеймбридж, щом е тоооолкова важно...на вид поне Wink

# 214
Не, Тирамису, въобще нямам предвид, че другото няма значение.
Аз обаче за другото нямам информация, ако ти имаш такава, ще я прочета с удоволствие. Виждам нещо - коментирам го. Не го виждам - не го коментирам.

# 215
Много хубава снимка от Кеймбридж, посланието също е хубаво - Арчи заобиколен от роднините си. Дано си правят и други общи снимки, че ще е странно всяка година да се въртят едни и същи снимки от кръщане и изписване.

Книгата на Кейт със снимките излиза утре, вече на първо място в Амазон по предварителни поръчки. Всички приходи ще са разделени между няколко благотворителни огранизации.
Похвално е, че абсолютно всичко отива за благотворителност и че Кейт не се използва кралските титли за лични материални облаги от проходите от продажби на книгите.

Мерси, че постнахте и линка към ютюб канала на Кейт и Уилям, първото им видео е страхотно, Кейт наистина заслужава прякора си "принцесата на децата" личи си колко я удовлетворява контакта с тях. А фотопроектът изглежда супер съдейки по снимките, които са качени във видеото

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 14:45 от Анонимен

# 216
Фотокнигата на Катрин излиза утре:

# 217
Днес са пуснали предварителни продажби за книга, която утре ще е навсякъде налична във физическите магазини, утре ще й е премиерата. Няма предизвикване на интерес тук, защото след часове ще можеш да си я купиш физически, това е за хората, които искат да я имат утре, без да се налага да посетят книжарницата. Всяка една книга излиза така - ден преди физическата премиера, имаш опцията да си я поръчаш, особено по време на пандемия е най-нормалното и логично нещо

Това няма нищо общо с това да провокираш интерес към детската си книжка, която ще излезе след месец и нещо и от която прибираш парите от продажбите. Реално Меган използва добър маркетинг и се възползва от интересът предизвикан покрай другата книга и рождения ден на детето. Няма нищо незаконно да избереш тайминг в твой личен интерес,

Детската й книжка никога не е била бестселър по предварителни продажби, беше в класация на полулярни книги няколко реда под книгата на Кейт. Ако е била - пуснете линк, че аз и вчера, и днес поръчвам книги от амазон и не съм видяла подобно нещо...

# 218
Детската книжка е с намалена цена в Амазон и в Waterstones.

# 219
Добре е да го зная защото за предварително разпродадената книга на Меган тук се говореше че това било рекламен трик, та малко се обърках. А иначе за парите за благотворителност би било скандално работещ роял да си ги прибере в джоба, не знам дали не е и подсъдно, но би било страшен скандал, тъй като тях ги спонсорират данъкоплатците.

# 220
  • София
Да е честит сладура Арчи...чакам нова снимка, стана прилично време и на западния бряг Simple Smile

Скрит текст:

И в американския и в английския амазон.

И Hold Still е намалена, какво трябва да значи това Joy

А в американския амазон не я намирам... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:21 от Lana

# 221
  • София
Детската книжка е с намалена цена в Амазон и в Waterstones.

40 страници ли е книжката? Цената е висока даже.

Щеше да предизвика уважението ми Меган, ако не беше използвала титлата херцогиня - някак странно ми изглежда да се изписва с титлата и да печели от това.

# 222
А в тази книга, Кейт не беше ли написала просто предговора й? Нейна ли е книгата, останах с впечатлението, че не е?
Защо не ви прави впечатление когато други си изписват титлите по книгите си, но когато е Меган е проблем?

# 223
  • София
Не е нейна...инициативата е нейна, снимките са на различни хора. Подбираха измежду тях и май стоте избрани са в книгата.

Мегън така се казва..."Мегън, херцогинята на Съсекс"...за жалост.

# 224
  • Sofia
Е, хайде сега, не се казва така. Получи титла, защото се ожени за член на кралското семейство. За мен също е странно да продължава да държи на титлата си, след като оплю семейството, от което я получи.

Иначе изказването за книгата и рекламната стратегия беше мое и беше само предположение, тъй като в Амазон не видях да е изчерпана и очевидно може да се поръча. Не търдя, че това е бил случаят, може и да не е.
Иначе също така намирам съвсем нормално на предварителни продажби книгата да е намалена (и за двете книги). За издателите е много по-добре да са ориентирани за интереса и необходимия тираж предварително, така че подобни намаления мисля са често срещани, няма нищо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт