Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 855
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 225
Ох, жената има на този ден празник, пак трябва да я ядем с парцалите. Защо да не си печели от книгата, нали никой не е длъжен да й плаща за охрана.
И Кейт и Мегън имат хубави проекти, оптимистични, гледат си децата и мъжете.
В Англия едната ще е по-приета, другата в Америка, нищо драматично няма.
Богати жени, които сами избират как да си живеят.

Определено липсват събитията в темата. Малкото пъти, в които се раздвижва е, за да се обижда Мегън.

Искам рокли и прически! Дано!

# 226
Ех, ама недейте така.
Предварителната продажба в амазон е най-нормалното нещо. Месец преди излизането на книга даже е малко. Аз преди месец си взех книга, която ще излезе през септември. Ако ги чакам по месец само, съм доволна Simple Smile
И намалението нищо не значи, не му приписвайте свръхзначение.

На този скрийншот чета Дукесата на Кеймбридж, какво имате предвид, че не си ползвала титлата Кейт?

# 227
  • София
Е, хайде сега, не се казва така. Получи титла, защото се ожени за член на кралското семейство. За мен също е странно да продължава да държи на титлата си, след като оплю семейството, от което я получи.
Е как да не се казва така...не сме и виждали документите, а доколкото знам все още е омъжена за херцога на Съсекс, който пък е също и принц Хенри, така че освен "Мегън, хергогиня на Съсекс", също така е и принцеса Хенри (както и Кейт е принцеса Уилям, и принцеса Майкъл на Кент и т.н.).
Това че на някого нещо не се харесва...ми не може да се угоди на всеки.

Честит празник на празнуващите днес, весел празник!

# 228
  • Sofia
Не става дума дали на нас се харесва, но тя показа, че на нея това семейство не й харесва, оплю ги, описаха ги като затворени в титли и задължения. Имам право да ми е странно, че държи да ползва титлата, получена именно от същото семейство, надявам се. Не виждам някой да й е опрял пистолет на челото да се изписва така навсякъде, каквото и да пише в документите й.
Иначе, както тя прецени действа, разбира се, а пък ние сме в тази тема да ги съдим по действията Laughing

# 229
  • Истински се вижда само със сърцето.
Стана ми интересно за цената къде виждате, че е намалена.... това което виждам аз в амазон са цената на киндъл едишъна и на хартиените формат, като първият винаги е по-евтин.

И аз се надявам на снимка на рожденника, интересно ми е как се променят и растат децата Simple Smile

# 230
Според мен името Меган Маркъл вече е по-известно от Дукеса на Съсекс. 😁 Може и да има хора, които да не знаят коя е Дукесата на Съсекс, но Меган Маркъл всички я знаят вече. Факт. 😜

# 231
  • Варна
Не, не се казва така. Имената й са Меган Маркъл. Херцогиня на еди какво си е титла, а не име. Например името на Кейт е Мидълтън, а титлата й е херцогиня на Кеймбридж.

# 232
  • Sofia
Според мен името Меган Маркъл вече е по-известно от Дукеса на Съсекс. 😁 Може и да има хора, които да не знаят коя е Дукесата на Съсекс, но Меган Маркъл всички я знаят вече. Факт. 😜

Аз тук съм напълно съгласна. Според мен в случая основна роля има егото - има титла и си я иска. Тази теза я имаше и в интервюто по отношение на титлата на Арчи, макар и прикрита с опасения за охрана. Не я съдя, може би всеки на нейно място ще си носи с кеф титлата. От бедно семейство до херцогиня не е малко. Ако не бяха се изложили с тези глупости при Опра, нещата щяха да са съвсем обясними. За мен беше голям автогол това интервю.

# 233
  • София
Глупости...как ще се казват Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън, това са им моминските имена, вече от години не се казват така. Дори в актовете за разждане на децата си са записани с титлите си. Най-много да са Маунтбатън-Уинздор по шофьорска книжка. Но да не забравяме, че става въпрос за КС и там нещата са по-различни, не като в Сусурлево.
9 стр. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/syst … 788/Titles_V7.pdf
"Titles of nobility
This section tells Her Majesty’s Passport Office staff about titles of nobility and how customers use them.Titles of nobility are part of a person's name and identity. Customers who use a title of nobility as part of their name, must ask us to enter it in the ‘   surname’ field of the personal details  page of their passport.  We record titles for:•   all members of the House of Lords (including archbishops and bishops), their spouses and families •holders of knighthoods and baronetcies (and their spouses) •Dames of the   Realm.."
"Заглавия на благородството
Този раздел разказва на служителите на паспорта на Нейно Величество за благороднически титли и как клиентите ги използват. Клиентите, които използват дворянско звание като част от името си, трябва да поискат от нас да го въведем в полето „фамилия“ на страницата с лични данни на паспорта си. Записваме титли за: • всички членове на Камарата на лордовете (включително архиепископи и епископи), техните съпрузи и семейства • притежатели на рицарства и баронети (и техните съпрузи) • Дами от царството .. "

Оттук https://theroyalpost.wordpress.com/2015/09/13/royal-passports/

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:59 от Lana

# 234
Меган не е от бедно семейство, посещавала е скъпи частни училища. А преди да стане херцогиня тя също имаше състояние от някой друг милион, макар и твърде скромно сравнена с мъжа си. А колкото до името вече официално не е Маркъл, а Маунбатън-Уиндзор, просто е позната като Маркъл. Колкото до титлата тя е нейна и е в правото си да се представя с нея, а и доколкото помня оная принцеса Майкъл също има детска книжка, в която освен принцеса се беше представила и като HRH, а доколкото знам мъжа й дори не е пряк роднина на бабет.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 16:22 от Анонимен

# 235
# 236
Не е нейна...инициативата е нейна, снимките са на различни хора. Подбираха измежду тях и май стоте избрани са в книгата.
Значи и книгата изобщо не е нейна, а просто е написала някакъв предговор, и снимките всъщност са дело на други хора. Добре е да го знам (а оставам с впечатление, че това даже не е книга а сборник със снимки правени от чужди хора). В такъв случай ако си беше прибрала парите в джоба (нали беше похвалена че не го е направила) освен подсъдно щеше да е направо извънка света.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 17:46 от Анонимен

# 237
Стотици пъти сме коментирали имената им в темата и как след брак с роял губят всички имена без първото си. Мегън не е Маркъл, Кейт не е Мидълтън, Камила не е ни Шанд ни Паркър-Боулс и т.н. Официално са си "Дукеси еди кои"...
"Дукеса Хикс" играе роля на фамилно име.

Честит рожден ден на Арчи! Balloon

# 238
Абе, то и Осама Бин Ладен, примерно, го знаят, ама... Мисълта ми е, че има значение и с какво те знаят, защото не винаги е с хубаво.

# 239
... Мисълта ми е, че има значение и с какво те знаят, защото не винаги е с хубаво.

Хейтъри винаги ще има, няма как всички да те харесват, а и не е необходимо. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт