Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 862
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 240
Мисля си че ако има снимка, то ще е след около 2-3 часа, в ЛА сега е към 7 сутринта.

# 241
Мисля си че ако има снимка, то ще е след около 2-3 часа, в ЛА сега е към 7 сутринта.

Само да посмеят да ни оставят без снимка. 😜

# 242
Еми те всъщност не са длъжни, но за грешната ми клюкарската душа ще е добре дошло😄🤣

# 243
От Хари и Меган:

Скрит текст:
През последните две години бяхме дълбоко трогнати, за да почувстваме топлината и подкрепата за нашето семейство в чест на рождения ден на Арчи. Много от вас даряват на благотворителни организации от негово име и отбелязват случая, като връщат или извършват акт на услуга - и всичко това чрез добротата на вашите сърца. Събирате средства за тези, които имат най-голяма нужда и продължавате да го правите органично и безкористно. Оставаме изключително благодарни.

Тази година нашият свят продължава да върви по пътя към възстановяване от COVID-19. И все пак твърде много семейства все още се борят с въздействието на тази пандемия. Докато някои места са на ръба на изцелението, в толкова много части на света общностите продължават да страдат. Към днешна дата около 80% от почти един милиард ваксини срещу COVID-19, които са били направени, са били прилагани в по-богатите страни. Макар да смятаме, че нормалността е зад ъгъла, ние си напомняме, че в голяма част от света, и особено в развиващите се страни, разпространението на ваксини на практика все още не е започнало.

Няма да можем да се възстановим истински, докато всички, навсякъде, имат равен достъп до ваксината. И с това намерение ви каним да допринесете с каквото можете - ако имате средства за това - да донесете ваксини на семейства в най-уязвимите места в света.

За дарение от само 5 долара можете да покриете разходите за доза за някой в ​​нужда. И тъй като успяхме да осигурим подкрепа за съвпадение от редица организации, тези $ 5, които давате, автоматично ще се превърнат в $ 20 - покривайки разходите за четири дози. Всеки един долар е от значение - не само ще помогне за спасяването на човешки животи, но ще помогне за спасяването на семейства и общности.

Не можем да измислим по-резонансен начин да уважим рождения ден на сина си. Ако всички се покажем, със състрадание към тези, които и двамата познаваме и не познаваме, можем да имаме дълбоко въздействие. Дори малък принос може да има ефект на вълни.

Заедно можем да се издигаме, защитаваме и грижим един за друг.
https://archewell.com/story/join-us-in-advocating-for-vaccine-eq … archies-birthday/
Май няма да има снимка :/

# 244
Ехх, жалко, така ми се искаше да го видя😌 Дали за раждането на девойката няма да споделят снимка на двете деца, но май твърде много искам. А кога ли ще я видим и нея? Според мен чаак по Коледа, когато ще е на около 6 месеца.

# 245
  • Някъде там

Само да посмеят да ни оставят без снимка. 😜
Няма да има снимка.
Добре направиха.
А начина по който отбелязаха рд му е достатъчно смислен.
Браво Съсекс, така се прави.

# 246
  • София
Принц Уилям на посещение в Brighter Futures:

И още една свежа снимка:

И първото видео, качено в канала на Кеймбридж в Ютуб: Shielding Mila - Hold Still

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 18:36 от Не се сърди, човече

# 247
И първото видео, качено в канала на Кеймбридж в Ютуб: Shielding Mila - Hold Still

Милото момиче, само на 4 години! Разчуства ме!

# 248
Още една снимка от сватбата на Маргарет

# 249
  • София
Момиченцето в средата, точно пред булката, изумително прилича на малкия Хари, а също и на Арчи. Не мога да разбера кое е, но ме удиви приликата!

# 250
  • Някъде там
Информация и снимки от седмицата, която не е слагана.
На четвърти май са се навършили
76 години от освобождението на Дания. Няколко събития е имало по случая.

Маргрете открива ветроходния сезон.

Мери изнася реч на виртуална конференция

И  снимка за вчерашния на деня на акушерката но от 2019та.

Маргрете открива паметник в чест на датските евреи които бягат в Швеция през 1943та.

На 5 май 1945 пък е било освобождението на Холандия .
Имало е концерт, но без публика.
Снимка от стари концерти

Освен шал за рд на Максима е направена и рокля.
Очаквам тя да я облече точно в нейн стил е.

Елизабет и Чарлс ще открият парламента на 11 май.
Инфанта Елена с децата си на корида.

Абдула е на обиколка в Европа.
Среща с белгиеца.

# 251
Браво на роялите, че поне на вид се показват над нещата и честитят на детето.

Викаш, за пред хората, другото няма значение Joy
Беше излязло инфо из медиите, че Съсекс са честитили на Кеймбридж, щом е тоооолкова важно...на вид поне Wink
Да, така излезе. Че всъщност са неприятни лицемери…😂😆😂🤦
Съсекс може и да са честитили на Уилямови за многото им празници. Но със сигурност са го направили искрено и без показност. Което е по-важното в случая.
И май не пускат снимка заради негативната хейтърска енергия, която ще залее детето. И аз не бих в тяхната ситуация.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 20:02 от Анонимен

# 252
  • Някъде там
За негативната енергия си права.
Но все пак пуснаха и това е нещо.
На къдрокоско са му купили балони. 🙂 Разкошен е дори в гръб.
И на какво красиво място ще тича на воля.

# 253
Цитат
Да, така излезе. Че всъщност са неприятни лицемери…😂😆😂🤦♂
Съсекс може и да са честитили на Уилямови за многото им празници. Но със сигурност са го направили искрено и без показност. Което е по-важното в случая.

Може, може да са им честитили.
Може да е и искрено, може и без показност.
Няма как да знаем със сигурност...
Но все пак защо тогава медиите са информирани? Например, Зара ли ги е информирала, че са имали частен разговор за раждането на бебето?! Или вероятно Уилям за честитките за рожденните дни на децата им?!
Или т.к. кралицата не може да прозвъни медиите, Мегън сама веднага публично си казва, че е звъняла за личен разговор...

# 254
Ехаа, значи все пак пуснаха някаква снимка😄 макар и да исках да се вижда целия пак е нещичко😄 това на мен ми заприлича на хвърчило, но сега виждам, че са балони🎈😀 А това тяхната градина ли е?
Пфф, ама и аз глупости говоря, това по-скоро е парк.

Общи условия

Активация на акаунт