Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 873
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 255
Прави сте за цялата, хайде ще използвам, негативна енергия, която ще се излее върху детето. Не го бях помислила.

Аз не разбрах, за какви честитки и частни разговори са информирани медиите? Излязла е такава информация ли?

# 256
За негативната енергия си права.
Но все пак пуснаха и това е нещо.
На къдрокоско са му купили балони. 🙂 Разкошен е дори в гръб.
И на какво красиво място ще тича на воля.

Бонбонче!
Да, мястото изглежда много красиво.
И все пак снимката е в гръб и е доста обрана. Предполагам, точно заради това, което казах по-горе.

На сайта им се призовава, в чест на празника на Арчи, да се правят дарения за доставки на ваксини.

# 257
  • Някъде там
Ехаа, значи все пак пуснаха някаква снимка😄 макар и да исках да се вижда целия пак е нещичко😄 това на мен ми заприлича на хвърчило, но сега виждам, че са балони🎈😀 А това тяхната градина ли е?
Пфф, ама и аз глупости говоря, това по-скоро е парк.
Според мен не говориш глупости. На мен ми се вижда къщичката на кокошките, та може и в техния парк да си е. На видеото с Опра също изглеждаше огромно мястото.

Абсолютно на същото мнение като вас съм. Негативната енергия е причината да не го показват, достатъчно е тя и така.

Снимката е споделена  на сайта на фондацията.

# 258
Сигурна съм, че има някакъв дълбок замисъл зад това детето да няма една нормална снимка (не папарашка, не черно-бяла, не нарисувана, не в гръб), но ми убягва.

# 259
Много съжалявам, че снимката не е цветна. Бих я оценила като по- добър вариант за това радостно събитие.

# 260
Жалко, че Арчи се вижда само в гръб, но ги разбирам.

# 261
Много съжалявам, че снимката не е цветна. Бих я оценила като по- добър вариант за това радостно събитие.
О, да и аз. Но те обичат черно-белите фотографии, доколкото помня коледната им картичка за 2019 беше такава а също и снимката на Арчи за деня на бащата.

# 262
Ай, Арчи колко голям е станал! Пу- пу!
И аз ги разбирам, но винаги намират начин да зарадват почитателите си Wink
Това техният "двор" ли е...то наистина е като парк? Голям кеф да имаш такъв двор.

# 263
Дворът се видя и на интервюто, изглеждаше огромен, по-скоро като парк.

# 264
  • Варна
Като парк ама е под въпрос дали е точно техен.

# 265
Май ще чакаме на папараците (бог да ги благослови, макар Съсекс да ги мразят😄) за актуални снимки. Май най-актуалната е тази отпреди няколко седмици

Ето че и папараците вършат полезна за обществото работа😀
Това за мен не е градина а е парк.
Много готина Мери с шапката.

# 266
В интервюто казаха, че не са в тяхната къща. Което не пречи това от снимката да е техния двор или да е голям Wink

# 267
Жалко, че Арчи се вижда само в гръб, но ги разбирам.
Скоро го пуснаха и в анфас,тъй,че не е от загриженост. Предизвика интерес снимката в гръб,чак кокошарник взехте да търсите.

# 268
  • Някъде там
В интервюто казаха, че не са в тяхната къща. Което не пречи това от снимката да е техния двор или да е голям Wink

Не става въпрос за мястото на интервюто.
Говоря за клипчето което споделиха от кокошкарника.
Меган и Опра отиваха към него.

Нищо не търсим, вижда се с просто око, къщичката.

# 269
Страхотен е. Завидях му за балоните. А ако това е техен двор, тройно им завиждам. Жалко, че е само в гръб, но по-добре от нищо. Така или иначе има толкова зли хора, които си изливат омразата върху невинно дете, по-добре да го показват по-дискретно.

Общи условия

Активация на акаунт