Кралски работи и клюки - май 2021

• 121 743
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 160
Давиз, Маделин живяха известно време в Лондон. Мисля, че по това време тя написа детска книжка даже.

При Вилем определено е било заради снимката Grinning

Лана, при мен не е Тон Бърк обаче упорито не ми хрумва името, докато се опитвах да се сетя ми изскочи Джон Бороуман и край.

# 2 161
Шарлот Казираги :

И малко нейни стари снимки. Май всички са за Воуг, първата е на Марио Тестино:

# 2 162
  • Някъде там
Ули аз мислех че говорите за сега.
Преди да. Защото бизнеса на Крис е бил в Лондон.
Много готина инициативата на Макси и Вилем.
Много ми харесват по дънки. Изглеждат по млади, готини и слаби. Особено Максима.

Много са сериозни и отговорни инициативите на Шарлийн и за това има моите уважения, обаче е направо плашеща в лицето, най вече шията. А беше красива жена.

# 2 163
  • through the wormhole
Зъбите на Вилем са ужасни. Не мога да разбера как е възможно да имаш кажи-речи неограничени възможности да се възползваш от услугите на най- най- добрите зъболекари, а да се занемариш така. И не е само той. Това го забелязвам и при други известни и богати в най-различни сфери хора.

# 2 164
  • Sydney
Шарлий е простоооо.... какво й става?

# 2 165
  • Варна
На мен Даниел ми прилича на сериен убиец Simple Smile

Шарлот е много красива. Харесва ми, че е малко като хамелеон. Може да изглежда съвсем обикновено, а може да бъде и поразителна.

# 2 166
  • Майничка
Зъбите на Вилем са ужасни. Не мога да разбера как е възможно да имаш кажи-речи неограничени възможности да се възползваш от услугите на най- най- добрите зъболекари, а да се занемариш така. И не е само той. Това го забелязвам и при други известни и богати в най-различни сфери хора.
Ако зъбите им са здрави и подредбата не им създава проблеми, не виждам причина да правят чисто козметични манипулации или интервенции. Май в автобиографията на Джейн Фонда (не съм 100% сигурна) бях чела, че едва ли не било задължително в Холивуд да се слагат фасети или направо импланти при най-леко несъвършенство. Както и масово да се вадят здрави кътници за да се подчертаят скулите. Обиковено европейските актьори са по-"естествени".

А роялите дори не са актьори, та да си изкарват хляба с визия.

# 2 167
  • through the wormhole
Скрит текст:
Ако зъбите им са здрави и подредбата не им създава проблеми, не виждам причина да правят чисто козметични манипулации или интервенции. Май в автобиографията на Джейн Фонда (не съм 100% сигурна) бях чела, че едва ли не било задължително в Холивуд да се слагат фасети или направо импланти при най-леко несъвършенство. Както и масово да се вадят здрави кътници за да се подчертаят скулите. Обиковено европейските актьори са по-"естествени".

А роялите дори не са актьори, та да си изкарват хляба с визия.
Изобщо нямах предвид чак такива интервенции. Наясно съм, че Вилем не е холивудска знаменитост. Зъбите му са доста жълти и не мисля, че трябва да ги разруши, за да оправи този проблем. Може би си се харесва така.

# 2 168
  • Mediterraneo
Шарлийн винаги ме е плашела, откривам нещо нездраво в погледа й.

# 2 169
  • Варна
За мен тая жена е душевно нестабилна и на крачка от сериозни проблеми. Някаква сериозна житейска криза може и да я тласне от другата страна.

# 2 170
  • София
Роклята на София от сватбата в гръб 😍

# 2 171
  • Варна
Но не ми допада голия гръб или поне да не беше толкова до долу. Иначе цветът е убийствен, а коланът страхотен.

# 2 172

В тази рокля ми останаха очите. Както и в бижутата и. Беше изящна 😍

# 2 173

Страхотна е! Вече съм направо влюбена в тази рокля! И София добре я носи Blush

# 2 174
Мен коланът на роклята не ме грабна.

Общи условия

Активация на акаунт