Фекели дали ще дойде.
Фикрет изпя всичко за Юмит и Демир.

Затова ли беше този екшън с Лютвие - Фикрет да каже на Зюлейха.
Ееее, Фикрет ще каже истината в полицията. Аферин

Снощи се мъчих, мъчих да гледам ,ама заспах ,малко след половината епизод. Ами не знам какво да кажа. Тъпо беше и залавянето на Фикрет и спасяването му от Лютвие. Както и да е резултата е, че именно той извади Демир от затвора. Отвориха очите на Мюжгян, а тя побърза да върне топката в Зюлейха. Няма лошо , все някога ще разбере. Нападението в конака си беше чист обир, независимо кой ги праща, дали са хората на оная Зейнет или не, това ще разберем по късно. Важното е ,че не е Фикрет причината. Но явно това, че Зюлейха го обвини отново ще го озлоби, е... трябва да има материал за 4ти сезон. И заравянето на трупа беше тъпо, ама... и там ще има изнудване. Странно ми е, Фикрет се оправда, че е оставил Юмит защото я помислил за умряла и се изплашил. Няма проблем. Зюлейха и Севда погребват бандита и тогава викат полицията, защо? И те от страх, ами то така по лошо става. Колко епизода остават до края? Ще ни държат в напрежение до наесен. За мен само този сериал остава от фаворитите ми. За другите ми е все тая как и дали ще продължат.