Отговори
# 90
Това с Лютвие е смешно Joy

Фекели дали ще дойде.

Фикрет изпя всичко за Юмит и Демир. Rage

Затова ли беше този екшън с Лютвие - Фикрет да каже на Зюлейха.

Ееее, Фикрет ще каже истината в полицията. Аферин

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:27 от LU4IQ

# 91
Изглежда, епизодът ще свърши със сцената, в която Мюжгян дава снимката на Зюлейха.

# 92
И първата брачна нощ им провалиха Grin

# 93
Само не разбрах, откъде се взеха посред нощ тези работници. В конака от прислугата живеят само Фадик, Рашит, Гафур и Сание. Другите не би ли трябвало да са в колибите?

# 94
Един ден може Шермин да е единствената наследничка с кръв на Яман.
Цялото преследване на Фикрет ми е много несериозно, все едно гледах лош уестърн.
Зюлейха чу от Фикрет, но Мюжгян ще я убеди за историята на Демир и Юмит.
Лютвие предположи, че Фикрет ще каже истината за инцидента с Юмит, защото са братя, но прозвуча нещо неясно и доста зловещо, че по друг начин щял да отмъсти на Демир.
Хубава сцена Фекели - Мюжгян, верни думи.
Дотук бандата прави обир. Кои са, какви са? Но са добре организирани и тренирани - не им е за първи път. Това не са събрани хора само за този случай.

# 95
Фикрет разбра от Лютфийе, че Юмит е излъгала и че Демир е в затвора. Реши да разкаже истината. Лютфийе се зарадва. Зюлейха сега ще помисли, че хора на Фикрет са нападнали конака. Все повече мисля, че са роднини на Зейнет. Вземат пари и бижута. Крадат. Ще се сетят и че децата са ценни. Явно са хора на бандита - любовник на Зейнет.
Шеди аби, ако така се беше погрижил и помогнал на Йълмаз, както сега помага на Демир или както помогна на Хюнкяр, щяха да са други нещата. Йълмаз е нямал късмет. Карък си беше, човекът. Зюлейха се сети за Шеди аби след години да й помогне (и той не жали усилия и хъс), а не можа да се сети за него дни след като са им били на гости с Йълмаз, за да му помогне. Още не мога да приема тази история. Rolling Eyes

# 96
Tези работят в конака и живеят там, в някакви пристройки.

Ограбиха всичко, а Аднан сам се набута - като в приказките.

# 97
Малко глупаво се получи това, че заровиха трупа. Все пак се случи при самозащита. Зюлейха беше толкова хладнокръвна при заравянето на трупа, че човек ще си помисли ще сякаш не й е за първи път. Докато Демир излезе от затвора, ще влязат пък Севда и Зюлейха.

# 98
Цитат
Докато Демир излезе от затвора, ще влязат пък Севда и Зюлейха.

И другите имат право на почивка, не може едни и същи да се излежават Joy

# 99
Севда не трябваше да излиза след нападателите. Те си тръгваха. Животът е на първо място. Защо тръгна да преследва тръгващ си нападател, вместо да стои до децата, да се заключи при тях в стаята и да стои с пистолета, докато се успокоят нещата? Къде ще се мери с въоръжен мъж, че даже искаше той да стои мирно, докато викнела полиция. Как ще го държи на мушка и ще звъни на полицията?! Thinking Neutral Face
Зюлейха избърза да набеждава, а после закъсня с обясненията пред Демир. Защо Фикрет ще свидетелства в полза на Демир, а ще напада конака....няма логика.
Значи, нападателите са искали само пари. Но, защо онзи мъж не пусна Аднан след като Севда хвърли оръжието, а се обърна и тръгна с него? Явно се е сетил, че могат да спечелят много от детето, но се е сетил в момента.
Лека нощ! Nature Moon

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 23:58 от dana78

# 100
Нападението беше обир, в Яман не остана нищо, детето беше между другото.
Севда и Зюлейха убиха мъжа, на следващия ден двете в еднакви сини рокля и блуза - съмишленички, а Мюжгян все още в бялата риза. Не само в Чукурова, и в Истанбул по същия начин: недоверие към правосъдие, полиция и въобще към институциите и затова се разправят сами. Извикаха жандармерията, но трупа заровиха.
Както Демир не обърна внимание на Шермин, така и Зюлейха на Фикрет, сега Мюжгян ще и доизясни. Разочарованията доведоха Мюжгян дотук, но тя с искрени намерения и казва за Демир и Юмит.
Зюлейха насочи Демир към Фикрет, а Демир вместо да и разкаже за Юмит, тръгна пак с него да се разправя.
И ще следва семеен скандал.
От мен лека нощ!

# 101
Севда трябва да каже на Зюлейха, че тя не е разрешила на Демир да признае за Юмит, защото е нейна дъщеря.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 00:12 от LU4IQ

# 102
Цитат
а Демир вместо да и разкаже за Юмит, тръгна пак с него да се разправя.
Много са интересни тези гневни изблици на Демир - вика, напада, а от това абсолютно нищо не излиза. Уж е разумен мъж, бизнесмен... Обаче най ми е неприятен Гафур - ееййййй, по-сервилно същество от него няма. Само Рашит май се състезава с него. А като започне обясненията си, направо превключвам. Simple Smile

# 103
Гаффур като се хвана за сърцето при стрелбата, реших, че наистина заблуден куршум го е нацелил. Joy

# 104
Привет! Hug Снощи се мъчих, мъчих да гледам ,ама заспах ,малко след половината епизод. Ами не знам какво да кажа. Тъпо беше и залавянето  на Фикрет и спасяването му от Лютвие. Както и да е резултата е, че именно той извади Демир от затвора. Отвориха очите на Мюжгян, а тя побърза да върне топката в Зюлейха. Няма лошо , все някога ще разбере. Нападението в конака си беше чист обир, независимо кой ги праща, дали са хората на оная Зейнет или не, това ще разберем по късно. Важното е ,че не е Фикрет причината. Но явно това, че Зюлейха го обвини отново ще го озлоби, е... трябва да има материал за 4ти сезон. И заравянето на трупа беше тъпо, ама... и там ще има изнудване. Странно ми е, Фикрет се оправда, че е оставил Юмит защото я помислил за умряла и се изплашил. Няма проблем. Зюлейха и Севда погребват бандита и тогава викат полицията, защо? И те от страх, ами то така по лошо става. Колко епизода остават до края? Ще ни държат в напрежение до наесен. За мен само този сериал остава от фаворитите ми. За другите ми е все тая как и дали ще продължат.

Общи условия

Активация на акаунт