Отговори
# 75
Дали Лютвие не e станала свидетел на закопаването на трупа?

Шермин е посетила Демир в затвора и сигурно ще го доинформира за Севда. Grinning

(Снимките се появяват на порции.)

# 76
Ваня, в озета пише, че Шермин се е отправила към затвора да му каже, "Но пока что никому нет дела до того, что она узнала🤪" - Засега никой не се интересува от това, което е разбрала.

Други на сайта на АТВ няма.

# 77
Лучия, Демир все някога ще "загрее" какво му говори Шермин, ще му стане интересно. Grinning
Свидетел на закопаването може да е и жената на Рашид. Тя се закани да направи така, че Яман да не могат да погледнат в лице хората в Чукурова, ясно, нещо голямо ще им причини. Изгониха я, няма право да влиза в чифлика и тя може да дебне отвън, а закопаването се вижда е извън оградата.
Може да ги изнудва пак за пари.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:22 от vanja@

# 78
Здравейте Flowers Hibiscus
Момичета, благодаря за всичко споделено и за всичко коментирано! Flowers Rose
Да, някои от нещата уж се разплитат, а други ще се заплетат. Когато Мюжгян дава снимката на Зюлейха, тя е със същите дрехи от Мерсин. Как и кога е разбрала за връзката Юмит-Фикрет?! Или дали изобщо е разбрала или е стигнала сама до някои изводи?! Може би е разговаряла с Фекели преди това и после иска среща със Зюлейха. Ще видим. Още от сега ми е мъчно за Мюжгян и за Керем Али, който ще остане сираче Sad.
Много интересно е предположението за жената на Рашид. Аз пък си помислих, че именно тя може да е в основата на нападението над конака. Тя може да е организирала мъже - роднини, както знаем по селата семействата са големи - и да иска да отмъсти на Зюлейха. Важното за една майка са децата й. Онази жена видяхме, че е много алчна и нахална. За пари може да стори лоши неща, а още повече, ако й бъдат отказани. Общото впечатление от мъжете - нападатели е, че са селски мъже...дрехите са подобни на тези на Рашид и Гафур и на работниците...с широки панталони тип потури, не са типичният контингент, който би наел Фикрет. Неговите хора бяха облечени по-различно, друго впечатление създават визуално. И онзи мъж на кон с дългата пушка при нападението на конака. Пушката се набива на очи. Това е, мисля, тип барутна пушка, стара...подобна на нашите пушки чакмаклии. От снимките - онзи, който заплашва Гафур с пистолет...пистолетът изглежда също по-стар, цевта е различна от тази на пистолетите на Фекели, Демир, Фикрет и Йълмаз.  Хората, които използва Фикрет биха използвали само пищови и то по-нови. Така че, някак си имам усещането, че тези нападатели може да са свързани с жената на Рашид. Неслучайно тя се завърна с претенции и после заплахи.
Отивам да гледам серията с превод. Blush
Flowers Four Leaf Clover

# 79
Здравейте в четвъртък! Animal Bee
Дана, добре си разтълкувала „войската“ на нападателите.
Ще добавя още и „плячката“, която също насочва към жената на Рашид.
Мъжете са търсили детето, не нещо друго. Още при влизането те се разделят на две: една част тръгва към входа на конака с основната задача, друга се насочва към това да неутрализира управителя на чифлика и работниците. Качили са се веднага на втория етаж, където са спалните; явно първо са влезли в стаята на Севда и тя е имала време да вземе пистолета на Демир, докато мъжете още са търсили; Севда е трябвало да се качи до кабинета, тръгнала е след тях и ги е настигнала, когато те с детето са вече при коня.
Явно тази жена не се е отказала да намери пари, с които да гледа детето си: бащата ги е зарязал, а Рашид вече си има семейство и няма да ги издържа. Затова сега мисля, че тя не отмъщава на Зюлейха, а търси как да гледа детето си. След разговора със Зюлейха вероятно е решила да получи пари, ако не за своето – тя това искаше, но Зюлейха и отказа, то като откуп за детето на Яман.
Но планът се е променил и сега може да ги иска като откуп срещу тайната на закопания труп. Зависи дали Яман ще и дадат пари, защото тя едва ли ще спре до един път, тя ще продължи да ги изнудва и е по-добре да се разкрие истината пред прокурора.
Тази жена е много смела и войнствена. Чухме от какво семейство е, след като е видяла снимката, не се е поколебала да се представи на сватбата и да си заяви правата, яви се пред Зюлейха да иска пари - не се спира пред нищо. Изобщо не я е грижа, че с дете от друг търси отговорност от Рашид, Яман..., тя била "жертва". Дали ще се отърват от нея?

В продължение на целия 45 еп. Мюжгян и Зюлейха бяха в черно-бял контраст на дрехите.
Ще видим в следващия еп. дали ще има продължение или някакво друго решение.

# 80
Привет!
Въоръжено нападение, отвличане на дете и вместо да се обадят в полицията, те крият трупа, Rolling Eyes сякаш за самоотбрана не са чували.

Хаштаг тази вечер - Aşktan Öte - Отвъд любовта. Началото е от 20 ч.

# 81
Привет и от мен с нагласа тая вечер да гледам онлайн. Simple Smile
Цитат
Въоръжено нападение, отвличане на дете и вместо да се обадят в полицията, те крият трупа, Rolling Eyes сякаш за самоотбрана не са чували.
Joy
И не е да нямат телефон в конака. Обаче нали трябва да изкарат жените глупави и импулсивни, а ако имат малко акъл, задължително са клюкарки. То не че мъжете от Чукурова щяха да се обърнат към полицията де, те мислят с пушки и пистолети там. Wink

# 82
И опит за изнудване имаше от онази Зейнет - само тя липсваше, точно сега. Любовникът ѝ някакъв разбойник, може той да я е изпратил да иска пари от Зюлейха и като удариха на камък...
Аз сега гледам еп. 95, докъдето успея. Защо Севда е толкова против Демир да признае пред Зюлейха за Юмит, чак сълзи зарони. Тя вече разкри плана пред Фекели и няма да изпълни условието на Юмит.

# 83
Привет и от мен Flowers Hibiscus
Напълно съм съгласна! Да, целта е детето или и двете деца. Жените нямат вина, че нападателят е застрелян. Онези нападат мирен дом, влизат с оръжия и заплашват живота, здравето и може и честта на жени, отвличат дете, без да се знае, дали няма и да му навредят, заплашват и работниците. Напълно основателно, както писахте, всеки един човек ще направи всичко възможно, за да се защити, да защити дома си, честта си и най-вече децата си и живота на всички. Те трябваше да се обадят в полицията и да разкажат всичко. Гафур, а предполагам и другите ще свидетелстват за нападението. Обаче, драма да има. Trollface Явно с това нападение ще има свързано изнудване, или някакво развитие в определена насока. Но, какво точно? Thinking
Но, сега ще се завъртят нещата, защото Зюлейха е убедена, че Фикрет е в основата на нападението. Той пък ще е пак гневен. И ако сме прави, виновниците могат да останат по-дълго време неидентифицирани и Яман да не знаят, че именно тази жена и близки до нея са им намислили лошо.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 20:45 от dana78

# 84
Севда не знае за Юмит и Фикрет, нали?
Зюлейха разбра за Фикрет и Мюжган, но не и за Юмит и Фикрет, Демир не успя да ѝ каже.
Фекели май каза на Лютвие и Мюжган за Демир и Юмит. Мюжган не е изненадана, каза им, че Юмит е била жива и здрава след излизането на Демир от конака.

Фикрет защо не разкаже истината пред съда Grin

Неее, Лютвие къде тръгна въоръжена Rolling Eyes

Севда натясно и лъже, Шермин не увърта дълго. Гюлтен какво се пали Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 21:44 от LU4IQ

# 85
Лучия, Севда разбра за Фикрет и Юмит от Демир, преди той да отиде при Юмит, за да се разправя с нея. Севда разбра, че Фекели е казал на Демир за връзката Юмит-Фикрет, след като е разбрал това в Германия. Севда сега чу за Юмит и Фикрет и от Шермин. Тя пък как е разбрала, явно от Зюлейха.
Зюлейха разбра за Юмит-Фикрет от показанията на Демир, адвоката й ги прочете. Сега от Фекели разбра за Мюжгян - Фикрет и така реши, че Фикрет е искал да се отърве от Юмит - бившата си, за да бъде с Мюжгян.
Лютвие знае за Юмит-Фикрет още от преди - Фекели нали й каза.
Сега, Лютфийе разбра от Фекели за Юмит-Демир, а Мюжгян разбра от Лютфийе за Фикрет-Юмит. Grin

# 86
Всички жени са в действие.
Лютвие взе пистолета на Фекели, а на него ако му потрябва, и с колата на Фикрет тръгна при него.
Защо реши, че ще му трябва пистолет или тя разбра намеренията на Зюлейха?
И излъга Фекели.
Шаде е с много връзки, разбраха къде е Фикрет.
Най-ми хареса сцената в конака: Шермин притиска Севда, Севда не се дава.
Аз почти нищо не разбрах. Grinning

# 87
Да, Лютфийе разбра за намеренията на Зюлейха и какво тя е помислила от думите на Фекели и от цялата ситуация. Но, защо й трябва пистолет, не разбирам?!

# 88
Освен че не разбрах, но и не съм довършила предния епизод.
Благодаря за обясненията!
Гюлтен вече много нахалничи.

https://www.instagram.com/p/CO0tpjKLyVM/

Демир пак подпали и после ще съжалява, че не изслуша Шермин.

# 89
Добър вечер. Днес съм свободен и ще изгледам оставащата част от новия епизод на живо. Ако разбера нещо ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт