Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 560
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Aни, засега във Визията нямз разлика но съм свалила килограми в бедрата и талията.

# 331
Днес:
Закуска смути -пъпеш,спанак,целина,морков
Яйца с бекон+ домати и сирене
Обяд пиле с зеле навън
Вечеря-малко плодове ,салата и може би печен суджук.

# 332
  • Бургас/Пз
Затишие в темата гледам Simple Smile
Лятото най-после дойде истински. Съответно при мен на морето режимът леко се променя. Опитвам се да държа нещата в ръце поне през деня, защото вечер обикновено ги изтървам 😂😂😂 Естествено сладоледите продължават най-много да ми нарушават режима, а от скоро компания им прави Мохитото и Розовия джин с розов тоник 🍹🍹🍹
И тренировките не са ми от най-родовите, та ще видим докъде ще я докарам моята трансформация Simple Smile

# 333
Аз съм на път да се откажа от всичко. Просто съм безкрайно уморена, изтормозена, апатична и тъжна. Физически и психически съм разбита и утре ще помоля личната за направление за ендокринолог, защото не спя малко, а едва се движа в пространството, постоянно ми се вие свят и всичко ми е като в мъгла. Нищо не съм свалила за месец на ВМ НВХ, най много едни плаващи кило и 300 и до там. Ще видя дали изследванията ще внесат някаква яснота

# 334
  • Наблизо
Духче,съжалявам че така се получава! Хубаво правил да отидеш на ендо,може там да е клочът от палатката!
И все пак може и да е нещо хормонално от бременността,но лекарят ще каже най-добре а дотогава не се предавай,но и не прави неща,които те тормозят и се насилваш.Гуш!
Аз организирам сватба и съм се побъркала.Нищо не е напълно готово и майка КИ само вика,че на тържеството гостите ще им е скучно,не било само да ядем наши.Ох.Иначе съм свалила едно кило от две седмици насам,аз доволен,но вчера ядох пица и кадаиф и не очаквам скоро друг минус.

# 335
Аз съм на път да се откажа от всичко. Просто съм безкрайно уморена, изтормозена, апатична и тъжна. Физически и психически съм разбита и утре ще помоля личната за направление за ендокринолог, защото не спя малко, а едва се движа в пространството, постоянно ми се вие свят и всичко ми е като в мъгла. Нищо не съм свалила за месец на ВМ НВХ, най много едни плаващи кило и 300 и до там. Ще видя дали изследванията ще внесат някаква яснота
Пуснете си феритин, вит.Д, вит.Е, плюс пакет на щитовидна.
Аз бях така есенно-зимния период, съчетано с депресия.
Като си оправих всички дефицити съм много по-добре.Отделно в жегите кръвното ми пада и това също води до гореописаните симптоми. Успех!

# 336
Такаа от известно време нямам голям апетит, за типичните храни които ям, изкарвам нс плодове,зеленчуци, елда и тул там риба и месо. Спрях да консумиран протеин на прах,и всякакви спортни добавки. В момента закуската ми е някаква каша, с плод, през деня още плодове, обяда от месо или риба със, салата и вечерята отново салата. Спрях приема на сосове, тежки и пържени храни, сладко също не ми се яде. Приемам колаген и фолиева киселина и още 2 вида витамини. Количеството храня също намалих драстично.

# 337
Biology и аз съм така ,обаче още не съм спряла протеина и умишлено ям месо ,макар и много по малко от преди...От утре изключвам глутена и захарта заради един протокол ,по нататък може и млечно,но още не съм готова...ще видим
Днес храната ми е :
-Протеин след тренировка
-шопска салата с едно малко телешко кюфте
-за вечеря същото,предполагам
Добавките: вит Д ,колаген,вит ц,5 http ,инозитол, глутамин,протеин,биотин,магнезий,рибено масло ,селен....

# 338
Дух, горе главата! Всичко ще се нареди, ще видиш. Винаги си се справяла, и сега нищо няма да ти се опре! Flowers Hibiscus

За днес съм предвидила главно елда и ягоди (не наведнъж, въпреки може и да не е зле Satisfied)
Отдавна не съм хапвала дробчета с лук, а е добра вечеря ( с много черен пипер! Two Hearts). Ще ида да си купя. 
За господата има вратни пържоли, току виж съм се подхлъзнала, но не мога да гледам свинско в последно време, та едва ли.

Тичах, по-скоро изпълзях 10км тази сутрин, довечера силова за рамо + още 10км "кардио". Не знам какво да го правя този крак, докторът каза спокойно да тичам, но тичам през болка. Не е контузена болка, друго е, като натъртени меки тъкани...ще видя какво ще ми каже на прегледа.
Състезанието е след 5 седмици, и ще съм желязна с храната. Няма тук бира, там шортбред, там сладолед....
Ще правя компания на НоуФрейм с нейния протокол. Simple Smile

# 339
Гугълнах какво е шортбред и сега гледам в една точка в транс Satisfied
Спирам глутена и алкохола ,вече съм ги спряла ,де и ще видим кога ще изключа и млечните и дали изобщо ще се стигне дотам....ааа обаче протеина го спирам временно..
Днес
-смути-цвекло,праскова,селъри и още нещо ама не помня какво...аааа морков:smiles:
-На обяд таратор,пилешко на скара със салата,навън .
-Вечеря гювеч с свинско.

# 340
Солено-сладки бисквити:

Най-малкия много ги тачи, и взимам за него понякога.

# 341
И аз много ги обичам,като масленки са ми на мен. И затова не ги купувам:)

# 342
НФ, миналата година правих АИП, което без млечни, глутен, яйца и т.н.Изглежда трудно, но не е.
Успех с диетата и да има ефект най-важното!

Дух, пусни си всички щитовидни, инсулин и глюкоза.

# 343
Благодаря момичета, Дез, благодаря за подкрепата. И на кучката също, златна излезе. Пуснах аз, но не пуснах фт3 може би трябва. Така или иначе утре с резултатите съм при ендокринолог. Стойностите са в норма, но все пак според доста хора са белег на хипо функция, може и ИР да излезе, и честно казано ако е така - за първи път ще се радвам, ако съм болна. Поне ще зная защо всички усилия които полагам са абсолютно без резултатни и с цената на доста глад едва смукнах до 90.7, а това са още минимум 25 кила дето имам да свалям. Просто наистина се умориха.

# 344
TSH ,според моите лекари ,трябва да е до 2

Общи условия

Активация на акаунт