Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 577
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Ахахахха Дезииии къде си, да дойда да се отъркам в тебе Heart
Joy Hug
Май хванах цаката на схемата която работи за мен:
1. Кардио на гладно минимално 1 час
2. Хранене след 2/3 следобяд протеин+ вгх (леща, ориз, елда), зеленчук
3. силова след обяд около час
4. вечеря протеин+ зеленчук, но ако не ме засити, малко ориз (50гр суров = 150гр сготвен, към месо идеален)
5. може снак варени яйца, шепа ядки, но не плод (ягоди може)
6. Никаква захар, млечни,  тесто, алкохол, подсладители

От яйца за закуска освирепявам от глад, и реших да не ги хабя излишно. Като снак варените яйца са идеални.
Не отричам въглехидратите, но ги държа до 70гр. , П100, М50.
В70х4=280кал
П100х4=400кал
М50х9=450кал
Тотал= 1230.

За жена 45+ и вероятно в перименопауза и смотана щитовидна това формулата за сваляне (не поддръжка, там съм на около 1750).

# 406
Аз от 75 подгръдна, качиш на 80.
Бяхме на почивка и имам някои прегрешения, като един мазен сач, малко чопване на картофки,
сиренце в салатите и малко по- солени гозби. Но пък устоях на изкучението да закусвам мекици и пържени филийки.
Не тренирах, обикалях чукарите, то след толкова километри нямах сили за трениране, че на всичкото отгоре бях и в МЦ.
Днес планирана тренировка Simple Smile

# 407

Днес съм 53кг, да видим кога ще стигна 51. (А след него ще чакам 49). Свалям като луда, доживях!

Бравооооо! HeartHeartHeart
Ахахахха Дезииии къде си, да дойда да се отъркам в тебе Heart
Ахахаах духче умрях от смях хахах:joy:JoyJoy

# 408
Вечеря: ❤

# 409
Днес две яйца ,пилешко филе със малко домати ,три резена пъпеш,една праскова и риба с гриловани зеленчуци.
Не ми се яде ,а не искам да падам по 1700 кал ории  дневно .....

# 410
При мен дните, в които не ми се яде са по-скоро рядкост, така че съвсем не ме притесняват - няма да изчезна Joy

Аз все още ям млечни (кисело мляко и скир). Надявам се да не се налага да ги елиминирам, защото тогава съвсем ще я закъсам откъм белтъчини ...

За днес:
закуска в 10 - скир, кафе
обяд - салата с пуешко, шунка и кашкавал
след тренировка - протеин на прах
вечеря - скариди, зеленчуци и хляб. Когато не ям вечерно време въглехидрати, ми е трудно сутрин да бягам.

# 411
Аз мислих, мислих и накрая се оставих на приятели да ме убедят. За зоната. Може би ще е сложно само в началото. Звучи доста разумно, макар че за човек, който е чел и се интересува от храненето си има и някакви странни моменти, като това, че за да е инсулина под контрол не трябва да минават повече от 5 часа от хранене до хранене и трябва да има междинни хранения. Странно ми е и това смесване на храна с плод. Ма пък има някаква логика, звучи що годе разумно, не изпадат я крайности, има разнообразие. Пък и обещава нормализация на хормоните, нещо което ми е много нужно.

Опитвам се да се примиря с новото положение, с новото си тяло и да започна да го приемам. Явно битката ще е дълга и явно стратегията с фастовете и глада хич не даде задоволителен резултат въпреки цялата теория за инсулина и мазнините. Твърдо вярвам в себе си и съм абсолютно убедена, че рано или късно ще намеря своя път и всичко ще се хармонизира

# 412
Духче, всички стискаме палци и вярвам че ще успееш !

# 413
  • Някъде по Дунава
Дух, ти си много упорита, ще успееш!

# 414
Аз увеличиха на 3 пъти седмично тренировките за ръце и вместо да ги изчистя всъщност съм увеличила обема с половин см. Изглеждат добре но аз харесвам слаби ръце. А аз днес бях 55мин кардио( бягане). Първо ядене доза протеин и смути от 2 кивита и едно авокадо в 11.30, обяд в 16.00 пълни пиперки( всъщност 1 и половина) и последно ще е малко диня. Най ми е трудно да чистя тялото от мазнина.
Дез поздравления за успеха.

# 415
Днес -закуска : варени яйца със синьо сирене и пъпеш .
Обяд : таратор
Междинна : праскови и пъпеш +сирене
Вечеря някакво месо и ориз с гъби ,дето трябва да го правя сега пффффф🥴

# 416
1 Полвин малък зелен пъпеш
2 2 чинии крем супичка, ок 4 картофено Кюфтенца със салата.
3 хапнах сладолед и ще вечерям яхния от картофи.

# 417
Благодаря за хубавите думи и вярвата в мен.
Зоната се получава криво ляво, за истинското нещо трябва да се направи един голям пазар и да се обмисли готвене и продукти. Иначе не толкова страшно.

Днес сутринта разходка 3 км с малкия

Тренировка със Синди
Разходка
Общо 12 километра.
Калории 1092
Протеин -81
Въглехидрати - 65
Мазнини -49

# 418
Ей, Ани, много яка идея, благодаря!

И днес не успях да смъкна мазнините, но то в кюфтета си има доволно.
1373 калории, протеини 93, въглехидрати 48, мазнини 76
Вечеря - консерва сардини 90 грама, 100 грама октопод, 50 грама скариди, чаша червено вино.

Как ядеш толкова много морска храна и с вино? Има толкова много хистамини тук 😁 ако аз вечерям така с всичко това ще се чеша като луда 😁
1373 калории са много малко, чистиш мазнини ли? Прочетох, че се стремиш към хормонален баланс, трябва ти ендокринолог първо и тогава "диета". И вероятно ти трябват ПКК, някои основни витамини и минерали да изследваш за дефицит-магнезий, желязо, в6, в9, в12, селен. Те много често са причината за дисбаланса.

# 419
240 грама морска храна е всичко друго, но не и "много".
Останалите неща вече съм ги коментирала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт