Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 8

• 49 553
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас/Пз
Уффф, всички искаме да качваме по възможност от кръста нагоре Sad. Уви, хич не е лесно. Ама няма да се отказваме Simple Smile

Храната днес:
200г скир +50г сушени боровинки+20г бадеми
Кафе + 2 бонбона Линд
Тренировка - протеин + глутамин
Печено пилешко бутче - 260г в готово състояние /сурово беше 350/ + 250г печени картофи на фурна + салата домати и краставици
Сладолед на клечка 90г
2 варени яйца + 100г извара + домашни крекери
Протеинът ми е малко, но е приличен около 100-110г.по груби сметки.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 20:31 от ani_d

# 271
Аз баш хам искам да свалям. Най-едра съм в корема ниско долу и в ръцете. Краката ми са сравнително добре.

# 272
Аз съм 150см в момента съм 46,харесвам се 45кг. Мечта са ми хубаво оформени ръце и си мисля че ако сваля до 44кг може би ще ги видя.

# 273
  • Велико Търново
Аз съм 150см в момента съм 46,харесвам се 45кг. Мечта са ми хубаво оформени ръце и си мисля че ако сваля до 44кг може би ще ги видя.

На над 60 кг. показвам ръце и рамена.
Скрит текст:

# 274
Сиска сподели една твоя тренировка за ръце. Ще пусна аз мои снимки по късно и приемам съвети.

# 275
  • Велико Търново
Наоми, аз хич не съм по съветите, но нещо такова ми е тренировката за ръце, която е винаги във вторник.Упражненията са в суперсерии.
Последното ми упражнение ми е любимото и то е "21".Изпълнявам го с лост 14 кг.
1.бицепсово сгъване на "скот машина" и веднага след него кофички на машина
2.бицепсово сгъване на долен  скрипец с лост и веднага след него трицепсово разгъване с въже на горен скрипец.
3.френско разгъване с лост, веднага след него изстласкване с тесен хват, сменям щангата с по-тежка и започвам бицепсово сгъване от седеж.

Нещо такова ми е тренировката, като упражненията са по 4 серии с повторения от 15-21 в зависимост как се чувствам и след нея слизам в мазата и почвам кардиото:обиколка и половина бягам, след това газ по едни стълби, слизам стълбите и започвам патешко ходене, до където ми стигнат силите и след това продължавам с напади, и така минимум 15 пъти. След това идва и най-важната част, ям колкото си искам и затова няма видим резултат.

# 276
Сиска, страхотна си! Днес смятам да променя изцяло седмичното меню. Нещо в последните седмици еднообразието ми идва в повече.
Аз съм висока 163 и идеални килограми да ми между 60-63кг. Старая се да съм в този диапазон. Надолу изглеждам твърде слаба.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 14:28 от LesMacarons

# 277
Сиска много ти благодаря,ще пробвам.
Пускам снимки да видите как изглеждам

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 18:45 от naomi79

# 278
  • Бургас/Пз
Ох, Сисе, гледам те, гледам и всеки пък се чудя къде са тия 60+кг-ми.??  Явно и самата ти костна структура е по-тежка. Изглеждаш прекрасно. Обожавам жени с оформени рамене и прекрасни ръце.
Наоми, много добре ти изглеждат ръцете, релефът е добър. Гърбът също. Не знам, ако ги натовариш повече дали няма да станат груби.

Днес храната е пак само 3 пъти, но събота и неделя спя до по-късно и няма как да вкарам повече хранения.
200г скир, 100г жито /от вчерашната Задушница/, 300г череши
Тренировка - протеин +глутамин
Безглутенови спагети с телешка кайма - 400г порция + салата краставици и домати
150г Пилешко бутче+ 150г печени картофи + 5 желирани мечета за десерт 😆😆😆 Правих едни с пресен сок от череши, много хубави станаха Simple Smile

# 279
Много ти благодаря Ани,следя те и ценя твоите препоръки.

# 280
Ръцете и на мен са ми мъка. Показаните тук от Сиска и Наоми обаче са супер 😍
Винаги имам мазнина там. В опита си да я сваля останах с кльощави крака и дупе, а мазнината по ръцете си стои колкото и да съм слаба. Реших за сега да не ѝ обръщам внимание. Хапвам и тренирам, пък ще видя какво ще излезе.

# 281
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
При мен обратното-ужасно мазни, дебели и груби крака.
Не се отказвам де.
Днес тренировка гърди, мислех да ходя да бягам тази сутрин, но снощи много ме ядосаха домашните и легнах с ужасно главоболие, но и на тях няма да им се дам де, утре отивам сутринта за кардио и след работа за силова.
Храната днес съм я планирала така:
50 грама овесени ядки+40 грама протеин
200 грама гърди и салата от домати и краставици
след силовата пак ядки и протеин
ранна вечеря пилешки гърди и салата

Имайте хубава седмица, момичета!

# 282
Аз пък искам по слаби ръце и все си мисля че не тренирам правилно.
Хубава седмица и от мен.

# 283
  • Бургас/Пз
Аз пък искам по слаби ръце и все си мисля че не тренирам правилно.
Хубава седмица и от мен.
Колко кг-ма си на снимката??

# 284
46.5кг, 150 висока и 45 години.

Общи условия

Активация на акаунт