Отговори
# 1 395
Германския ми зет готви тази вечер. Това е резултатът. Много се сработихме с тоя човек. Готин. За две седмици тука е понаучил някоя българска фраза, а на мен ми се падна да си упражня английския и съм приятно изненадана, че не е чак толкова ръждясал колкото си мислех.

Бази, внимавай какво си пожелаваш щото ако се простра гола на масата, пак ще е мръвка и половина. Не съм от най-слабичките. Всъщност хич не съм от слабичките вече. След тая трапеза...

Хай, ти заради Босилката няма да се простираш, кво разбира пък тя?
Има други ценители тука... Wink
Иначе снимка на красиво цвете е като снимка на хубава жена - очи пълни, ръце празни.

# 1 396
Нека Хайчето да се простира, вместо да показва кюфтета и карначета на гладни хора. И аз гласувам за това. Joy

# 1 397
Ако ше се показвате, показвайте се, че отивам да купя газ за барбекюто за довечера.

# 1 398
Гладна кокошка просо сънува.

# 1 399
  • Варна
Значи ти поемаш щафетата, Джейми, чакаме снимки от барбекюто. Таман докато ги качиш, пак ще огладнеем. Лори е ясна, тя е перманентно гладна 😊

# 1 400
За моето барбекю е рано, нали писах, че газ нямам.
Вие ще спите 3-ти сън до тогава. И ще сънувате. Коя - каквото. И просо може.

# 1 401
Днеска ми е специален ден.

Джемсе, давай барбекюто, още ли чакаме?

# 1 402
Добро утро.
Време е за кафе. Вън си е хладничко и духа. Мирише на дъжд. Гледам барометъра - нещо пада налягането - може и да се поразвали времето...

# 1 403
Босилке, знам, че не те интересува, но на операта съм ѝ добавил един куп Ghostery-та и Badger-и, та не виждам видеата, дето ги пускате.
Кажи с думи прости какво ти е на деня, да те поздравявам ли или да те ожалвам.
Тва със снимането на манджи не е точно мой стил, и изобщо вакханалията с постоянното снимане на всичко не ми е. Та ще почакаш доста за снимки, препоръчвам ти да махнеш презрително с ръка и да ме заковеш с два епитета. Освен ако не одобриш някоя и друга планинска, ама са стари.

Ето едно любимо място в България.

===================================

Някой ако ми беше казал миналата седмица, че тая серия ще има 7-ми мач, щях да му се надсмея от сърце Simple Smile Живия живот пак ме изненада Simple Smile

# 1 404
Със снимките трябва умерено. Не е нужно да снимаме постоянно и да постваме тук или другаде през час-два, ама що пък без хич. Smiling Imp Освен това може да се разнообразява тематиката. Понякога пейзаж, понякога манджичка, понякога селфи. Тъй де... Relieved

Добро утро впрочем! Nature Sunny

# 1 405
От вас - селфита, от мен - пейзажи, от Елби - пейзани.
Манджите си ги пазете за лична употреба. Или за в другия спам - там са домакините и готвачките. Или бъркам?
Като ми кажат тук добро утро, излизам да видя луната Simple Smile

# 1 406
И ние имаме снимки на пейзажи. Не е да не излизаме от мола я! Sunglasses

Тази не е правена от мен, но пък и аз бях там.

# 1 407
  • Варна
Не е добро утрото, бясна съм. Да видим кой ще го отнесе.

# 1 408
В темата сега ще настъпи тишина, Хайче, да не те ядоса някой... Close

# 1 409
  • Варна
Ядоса ме. Аверката дето караме заедно. Чудесни планове за деня се провалиха. Не се събирам в кожата си от яд.

Общи условия

Активация на акаунт