Изпитани сайтове за парфюми - май 2021

• 68 537
  • 642
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Харесала съм си един парфюм на Lancome, мислех да го поръчам от Douglas, сега е с 20% намаление. Струва около 120 лв за 50 мл, но реших да проверя и в други сайтове и да сравня цените. В Нотино 100 мл е 110 лв, а в makeup.bg - 50 мл е 115 лв, а 100 - 116лв (т.е. разликата е 1 лв). Това съвсем ме обърка откъде да поръчам, срещала съм добри отзиви и за трите сайта из форума тук. Какво бихте ме посъветвали? 🙄🤔
Аз бих купила 100мл за 116лв от Мейкъп. Всички изброени от вас сайтове имат добра политика при връщане на продукт, така че послушайте вътрешното си аз и си поръчайте от където решите.

Здравейте, благодаря за отговорите! А знаете ли дали вътрешната политика дава възможност да се опита парфюма? Пише, че има опция за отваряне на пратката преди получаване, но си мисля, че нямат предвид тестване.

# 466
  • София
Здравейте, благодаря за отговорите! А знаете ли дали вътрешната политика дава възможност да се опита парфюма? Пише, че има опция за отваряне на пратката преди получаване, но си мисля, че нямат предвид тестване.

Преглед без тест на продуктите.

# 467
В Дъглас на определени парфюми има Try First - пращат мостра ,заедно с парфюма, ако мострата не ви хареса връщате голямата опаковка(непокътната).

# 468
Горска пеперуда, прегледа на пратката включва това да се уверите, че парфюмът, който са ви изпратили е този, който сте поръчали. Не може да го тествате. Останах с впечатление, че познавате аромата.
Ако имате съмнение в автентичността и оригиналността на парфюма можете да го върнете.

# 469
Благодаря ви за отговорите, момичета! Познавам аромата и знам колко е дълготраен, затова ще позная само с 1 пръскане дали е оригинален 😋

# 470
Elinor отговарят ли своевременно на мейл? Отказах  поръчка преди 2-3 дни чрез ел. пощата им, но нямам потвърждение,  че са я анулирали.
Май не изпращат потвърждение, но трябва да е променен статуса на поръчката.

# 471
Благодаря Hug но аз все като гост поръчвам. Надявам се утре да не цъфне куриер пред вратата.

# 472
  • Бургас
Познавам аромата и знам колко е дълготраен, затова ще позная само с 1 пръскане дали е оригинален 😋
колко е дълготраен няма как да се разбере тест на място. Горното изречение ми подсказва, че ТРЯБВА да поръчате от Дъглас

# 473
Горното изречение ми подсказва, че ТРЯБВА да поръчате от Дъглас
Grin
Абсолютно!

# 474
Добра цена ли е за 100мл Xerjoff Erba Pura 339 лв ?

# 475
  • Стара Загора
За подарък за абитуриентка, която обича сладки аромат. Цената е добра и в Дъглас обаче.

https://douglas.bg/ariana-grande-thank-u-next-conf-53035

# 476
Добра цена на 4 по 7.5 мл. Black Phantom - 256,70 лв. (с код)

# 477
  • Стара Загора
Чудна цена на тестер Cacharel Yes I am Pink first 50 ml - 29 лв. Не вярвах, че може да падне толкова цената и особено като се има предвид колко струва продукта.

https://www.parfimo.bg/cacharel-yes-i-am-pink-first-eau-de-parfu … eni-50-ml-tester/

# 478
Ивче, такива цени съм срещала само в Парфимо и понякога в Мейкъп.

# 479
Аха, топ са им цените обикновено.
Няма да забравя LVEB Soleil Cristal-a като излезе  само Makeup го имаха и беше на 107 лв 50 мл и 137лв 100мл. - тогава си го скубнах аз, на секундата.След 2 дена вече не беше наличен 😁 Повече не съм видяла такива цени никъде,с кодове,без кодове - не Simple Smile И при тях повече не съм го виждала за тия пари след като го заредиха отново.

Общи условия

Активация на акаунт