Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през май

• 73 949
  • 2 429
  •   1
Отговори
# 165
Съболезнования, Фил! Да е светло на душата ѝ.

# 166
Светъл път на леля ти, Фил.

# 167
Фил, голямо гуш от мен! Светъл да е пътят й! 😪

# 168
  • София
Мистиче, аз не съм била разбрала брат ми правилно. Не е бил с кола под наем, а е взел служебна. Каза, че не познава фирмите за коли под наем и не може да препоръча.

# 169
  • София
Мисте, твоите познати за какво им трябва колата? Питам, защото ако е само за градско, не си заслужава. Таксита ще им излязат по-евтино.

# 170
  • Mediterraneo
Фило, да почива в мир леля ти!
Сдухани празници имах, колата на ММ му играе сечено и съм на тръни ще успее ли да се прибере, голямата има РД другата седмица, нямам пари... Майната му, едва издържам последните десетина дни!
Мисте, моите хора септември се прибираха, наеха през Уиз еър кола, много доволни останаха. Около 25 евро на ден им излезе, плюс горивото, разбира се. Ама с две деца предпочетоха така, отколкото таксита.

# 171
  • София
Мъжът ми се ваксинира. Още от сега е заявил, че ще има реакция, което значи да се лигави и прави на болен. Аз му казах да си пише завещанието, защото ако не умре от странични реакции, аз ще го убия. Имам чугунен тиган.

# 172
  • Пловдив
Мисте, твоите познати за какво им трябва колата? Питам, защото ако е само за градско, не си заслужава. Таксита ще им излязат по-евтино.
м не...само кацат там. После отиват на 250км. Трябва им за придвижване м/у градовете.

# 173
Ние като се прибрахме предния път взехме кола под наем от една фирма ,която беше срещу хотел Принсес на централна гара. Не мисля, че останахме много доволни. Обслужването беше много добро,но колата имаше някои неизправности и ни създаде неудобства. Не беше болка за умиране,но не беше и ок!

Фил, съболезнования!

Натрових се сутринта с едно авокадо 🥑 , което беше започнало да се разваля и не бях във форма! После легнах с беболина да я приспивам и заспах и аз.  Поне ми се размина малко болката в стомаха и гаденето! Деня ще го пиша загубен,ако не го спася с разходка по-късно вечерта.

# 174
Привет на всички от още един дългогодишен балкончик. Престраших се Simple Smile Малко за мен - над 40, счетоводител, от Пловдив, 2 броя деца, 1 брой мъж.
От два дена слушам само The HU... Поклон на тази, която ги показа. Много добре се работи на тях Laughing

# 175
Добре дошла на престрашилата се Grinning
Рен, влезни в положение на мъжо. То ваксина, ама все едно око му вадят Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес станахме за резил. Озовахме се в един манастир и МУ се присети в селото преди манастира, че кеш нямал. Хубу, банкомат има. Има, ама не работи. Та порадвахме се на манастирските красоти и ще се яде. Чудно заведение насреща,  но пос терминал нямали. Като разбра сервитьорката,  като викна - какво като нямате пари, гладни няма да си ходите. Последва добронамерена препирня, хората гледат, срам. Другия път ще ни платите, по изи пей ще пратите парите, гладни няма да си ходите. Още срам. МУ си обърна джобовете и документите всичко на всичко 8 лева и 5 евро, а и безполезна дебитна карта Stuck Out Tongue Winking Eye Нали съм стара къща, държа монети за паркинг в колата, та спасихме положението и ги натамъних до 23 лв. Обядът беше спасен, ама срам ви казвам.
Компенсация за логореята:

# 176
Добре дошли на новите момичета! 🤗
Фил,съболезнования! 😔
Ре,дано само със страх да си остане ТУ,без други реакции. 😆
Кротето гледам,че е влизала,ама що не ни навестява?! 🧐
Сирос,забавно е било. 🤪 Евала на хората за жеста и без пари да ви нагостят. 🤗
Аз цял ден по двора чопля. Няма свършване работата,тревата най-вече! Ама пък е хубаво.
Ще бъркам едни спагети за вечеря,после баня и по креватите. 😁

# 177
  • София
Аз така преди години в Старосел на гробницата,с мм с мотора и Азис карта ще плащам.Да ама не,човекът ни пусна безплатно д,но се червих там.

# 178
Аз така преди години в Старосел на гробницата,с мм с мотора и Азис карта ще плащам.Да ама не,човекът ни пусна безплатно д,но се червих там.
Grinning
Ени,  да. Много мил жест. Първоначално реших, че не съм разбрала добре, но пък цялото заведение разбра, как едни нахалници, искат да ядат без пари. Stuck Out Tongue Satisfied

# 179
  • Пловдив
Сиросче, ам твоят портфейл?
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт