Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 234
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 615
Няма ме в списъка за мултикукър - поне вече няма да се надявам да се обадят :/

И аз така Disappointed Relieved

# 616
Здравейте, получавате ли анкети в мимириум? Аз отдавна не съм получавала.

# 617
Чупа Чупс скоро ще имат игра с интересни награди, рекламират се в Инстаграм.
В нашия Лайф вчера видях кутии с различни игри. При покупка на Сушард над 6 лв се играеше за стилен барбарон, а на Heinz кетчуп играта е мистерия - никъде не пише какво да се купи, как да се участва и какви са наградите.

# 618
Анкети попълвам вече само във Talk(08.20г) и VN(от 04.20),още си събирам точки за първи обмен...Наскоро се регистрирах и в БНП, за сега са ми пратили 2 анкети от там, пък ще ги видим.
Тофифи пак ме няма, пък аз и на бонбони ще се зарадвам, не съм нахална. 😂

# 619

Наградите на Чупа Чупс!
Ето и линк към играта: https://www.chupaton.com/ 🙂

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 20:12 от Станимир Иванов 641942

# 620
Добре, че не играх в Пикантина. Много се колебах, но в предната игра бях с много бележки и не спечелих нищо. Сега гледам  Пеневи са се уредили с няколко ваучера, поне не ме е яд Simple Smile

# 621
Включих се в играта на Куинс и Кауфланд, обаче забелязах, че единия сок на касовата бележка го пише queens, а другия само червен портокал. 🤨
И анкета от DSK попълних днес с 30 награди термос и 30 раница.

# 622

Ето наградите на Хайнц. Пуска се касовата бележка в кутия. Барбекюто е много хубаво, в Лайф в Девети квартал е изложено на щендера на Хайнц. 😊❤️ Малките награди не ги видях, може да са били на ниските рафтове.

# 623
  • Пловдив
В тофифи  жената печели седмична награда,а мъжът и месечната..ей това са късметлии..а аз едва кутия бонбони уцелих.
Мда, ние сме мъжът и жената. И сме много щастливи! От мен бензина, от него почивката Simple Smile Само да уточня, че седмичните и месечните награди са избор от жури, а не томбола Wink

# 624
За протокола - няма ме в Кока кола, двата Киндера, Престиж и Феъри. В Чупа вече има печеливши, уредени с по две награди..

# 625
  • София
Winbet ми дават бонус 10 игри

Цели 0.80 спечелих 🤪

# 626
  • София
... В Чупа вече има печеливши, уредени с по две награди..
Със странни имейли. Единия работи в рекламна агенция май, а другия в софтуерна компания, нещо такова. Поне като ги пусна в Гугъл това ми излиза.

# 627
За протокола - няма ме в Кока кола, двата Киндера, Престиж и Феъри. В Чупа вече има печеливши, уредени с по две награди..
Играта на Чупа Чупс още не е активна, периода също е объркан, като започне играта ще оправят проблема

# 628
Хм, Чупа да не са объркали нещо - имат 140 суичъра и 140 безжични слушалки. Т.е. този суичър струва колкото едни безжични слушалки, или слушалките са им евтини?
Може да се включа един път, колкото да не е без хич.

Всъщност да, щом голямата награда е от 90 лв, значи слушалките не са най-качествени. Аз имах едни евтини от Траяна, но те се разпаднаха (буквално се разпаднаха, не просто спряха да работят), добре, че имам и едни по-маркови.

П.п. И играта им е до края на седмицата??

# 629
Хм, Чупа да не са объркали нещо - имат 140 суичъра и 140 безжични слушалки. Т.е. този суичър струва колкото едни безжични слушалки, или слушалките са им евтини?
Може да се включа един път, колкото да не е без хич.

Всъщност да, щом голямата награда е от 90 лв, значи слушалките не са най-качествени. Аз имах едни евтини от Траяна, но те се разпаднаха (буквално се разпаднаха, не просто спряха да работят), добре, че имам и едни по-маркови.

П.п. И играта им е до края на седмицата??
Организаторите явно започнаха да разведряват атмосферата с първоаприлски шеги🙂.
Не им обръщайте внимание😉

Общи условия

Активация на акаунт