Звездни компромати - Май'21

• 281 383
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Защото не я харесвам! 😁

Шегата настрана, но нали не отричате влиянието, което може да окаже една жена върху мъжа?! Не го възприемам като сияещ от щастие. Каква е реалността, разбира се, няма как да знам.

# 136
Хайде моля, когато човек е влюбен той излъчва положителна енергия, сияе и първото е да подобри външният си вид. Да се харесаш още повече на партньора, да му покажеш най-хубавото от теб, да го влюбиш още повече в себе си. А не  да се занемаряваш още повече. Значи не му пука как изглежда пред тази жена, дали са му чисти дрехите, дали понамирисва.. Ако е така, но все пак е влюбен не говори добре за него. Хайде когато беше сам и страдаше, най малко му е било до къпане и т. н. но сега няма оправдание. 😁

# 137
Точно, или пък е толкоз влюбен в нея, че не желае да изпъква (което е неминуемо в тяхната двойка). 😜

# 138
Аз пък си мисля, че той си е бил такъв човек, но не е успявал до сега да си покаже неглижирания външен вид и сега като му се е отдала възможност се разгръща на максимум. 😁

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 18:15 от Реа

# 139
  • Бургас
Той е над тези неща!

# 140
Скрит текст:
,
Боже какво е това животно. Някакъв нов вид бозайник пръкнал се от таралееж и прилеп, може би, хахахах. Много се смях, едва улучвам ллавиатурата, хаха.🤣🤣🤣🤣🤣

# 141

Не че ми харесва вида на Киану, ама откъде разбрахте, че "по намирисва". Не виждам мръсни дрехи, нито сплъстена коса, рошав и неподстриган, да. Не е лустросан Киану, никога не е бил. Изборът си е негов и за приятелката му, хората сме различни и слава богу.

# 142
Изказала съм предположение, не твърдение. Аз по принцип го харесвам и визуално и това, което съм прочела за него. Той е стойностен човек. Но съм виждала кадри с много, много мръсни дрехи и на миналогодишните Оскари беше с немита коса. От това съдя, но пък винаги има вариант и да не съм права.. докато не го срещна на живо. Joy

# 143

А Уилоу Смит момиче ли е всъщност, нещо се обърках?
Уилоу е момичето, Джейдън е момчето.

# 144
  • Mediterraneo
Нищо му няма на Киану. Както каза някой, може да си позволи да ходи неглиже, за разлика от ССФ. А теориите за влюбен- загубен издишат. Напротив, като имаш една споделена любов, спира да ти пука как изглеждаш в очите на хората, важното е как те вижда любимият човек.

# 145
Колкото и да ми е любим човекът до мен няма да го гледам влюбено в такъв мърляв вид.
Чела съм тук във форума, че има мъже, които стоят вкъщи с домашни дрехи-риза и панталон. Респект!

# 146
  • Mediterraneo
Разбира се, че има. Те са мъжете на онези съфорумки, които ходят вкъщи с високи токове и копринена рокля, гримирани и тупирани.

# 147
  • Rock & Roll feeling ...
Зад актьора, символ на смеха, шегите и усмивките за цяло едно поколение ( а може би и 2 ) се крие тежка история:

Скрит текст:
През 1997 г., когато е на върха на славата, чрез обща позната ЛеБлак се запознава с актрисата и модел Мелиса Макнайт, която по онова време е разведена майка на две деца. Любовта между двамата пламва почти мигновено, а само година по-късно той пада на едно коляно.
Така пет години по-късно те застават пред брачния олтар, вричайки се официално в любов един на друг.

През 2004 г. се ражда дъщеря му Марина Пърл, но радостта от появата ѝ трае прекалено кратко, тъй като скоро съпрузите се изправят пред един от най-големите страхове на всеки родител. Осем месеца след като момиченцето проплаква за първи път в болница, то е диагностицирано с рядка форма на дисплазия - заболяване, което може да нанесе сериозни поражения на мозъка, костите и двигателните способности. В случая на малката Марина то засяга лявото полукълбо на мозъка и гласните ѝ струни, а освен това ѝ причинява гърчове и ограничава нейните движения. Тежкото ѝ състояние оказва подлага на сериозно изпитание актьора, който е на ръба да изпадне в депресия.

В този период, точно преди края на хитовия ситком, той дава едва няколко интервюта, но си позволява да разкрие голямата болка, която носи в сърцето си, пред британският вестник "Telegraph". В разговора с медията той признава, че въпреки дългите години, в които е разсмивал хората, вече не се чувства така забавен заради премеждията, през които преминава в личен план.

След две години, изпълнени с мъчителна несигурност, през които води постоянна борба за здравето на наследницата си, ЛеБланк установява, че лошото действително никога не идва само. Бракът му не успява да устои на напрежението и в определен миг безвъзвратно се разпада пред очите му. Това едва не съсипва Мат, който винаги е казвал, че за него няма нищо по-важно от семейството му. Но сякаш напук на всяка несправедливост - той не се предава. За разлика от Мелиса, той до последно искрено вярва, че някой ден дъщеря му ще оздравее.

След финала на поредицата "Джоуи", Мат предпочита да се отдаде на най-важната си роля - тази на всеотдаен баща. Така, посветил изцяло на Марина, един ден просто стяга багажа си и напуска космополитния Лос Анджелис, където вече нищо не го задържа, като се отправя към Санта Барбара заедно с малкото момиче. Там, на 136 километра от светлините на прожекторите и суетата, царяща в на Меката на киното, двамата заживяват в ранчото на актьора. Ходът му остава неразбран от много хора, чудещи се как е възможно Мат така лесно да се откаже от всички възможности за професионално развитие.

Цитат
"Знаех, че не изпускам нищо. Вече се бях докоснал до света на звездите, но там не открих нещо, което да ме направи щастлив и да ме накара да се чувствам завършен"

Непоколебимата му решителност и вяра в крайна сметка му се отплащат, заличавайки завинаги агонията в душата му. Марина успява да се излекува, превъзмогвайки коварната болест. Двамата са неразделни и посрещат всичко, което ориста им поднесе рамо до рамо. От време на време те дори гледат заедно епизодите на "Приятели", когато ги засекат по телевизията, което едва ли се случва толкова рядко, предвид факта, че много канали и до днес услужливо ги въртят. ЛеБланк издава, че наследницата му с интерес наблюдава работата му и често го разпитва за определени сцени от сериала.

# 148
Били Айлиш е на 19 год., а на тази фотосесия прилича на 35год. лелка.

Шакира
Скрит текст:

Анелия
Така като гледам нищо не си е правила на носа
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 08:07 от daniela19

# 149
  • Mediterraneo
Не знаех тази история! Страхотен, страхотен Мат!

Общи условия

Активация на акаунт