Звездни компромати - Май'21

• 281 397
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 165
Много ми харесва тук. Цвета на косата и пасва идеално
Камелия, всъщност изглежда доста добре...
Скрит текст:

# 166
Много ми харесва тук. Цвета на косата и пасва идеално
Камелия, всъщност изглежда доста добре...
Скрит текст:
Тук е много хубава, само че не е вече тя, а друг човек. Ако отвориш ИГ, има още поне 100 подобни клонинга и не знаеш коя коя е.

# 167
Мисля, че на снимката с Ива Митева са съпруга и дъщеря им.

# 168
Споко, не я мислете Митева. Ако има някой от Разград със сигурност може да разкаже за мъжа й - мутра. За майка й, за опитите й да влезе право и за юридическите й напъни. Явно е острие, но в друга сфера. Нищо интересно, поне така разказват градските й.

# 169
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че на снимката с Ива Митева са съпруга и дъщеря им.

Да е дъщеря й? Много голяма ми изглежда, не че знам на колко години е всъщност. Тази по-скоро ми изглежда като да й е сестра. Но, ако и да предположим, че има дъщеря на 20 и няколко, жената до нея не ми прилича  на толкова...

# 170
Това все едно не е Камелия. Новият нос не и прави услуга. Преди беше много по-добре.

# 171
А коя е жената до Ива Митева? От една страна ми изглежда позната, но от друга ми прилича на нея и се чудя дали не й е роднина.

По-скоро е от протокола на НС. Но наистина си приличат малко.

Костюмът е подходящ като цяло, но намирам брошката за твърде показна за присъствие на великденска литургия, и то в служебно качество. Но нищо, надявам се да се научи (ако се задържи достатъчно дълго).

# 172
  • На морето!
Корнелия ми един женски Бойко, като брат и сестра са, само че той има малко повече дамски финес от нея.

Новите политици показват висок стандарт, което само по себе си е чудесно, стига наистина това да е реализиран потенциал, който да вложат и в управлението на държавата, а не само "работа, работа, работа". Никога не съм разбирала желанието управниците ни да са от малък град, бедно работническо семейство, скромни народни хора от типа на Бай Тошо и наследниците му.

# 173
Бил и Мелинда Гейтс се развеждат след 27 години брак, съобщават световните медии
Скрит текст:
Скрит текст:
Двамата се запознават в края на 80-те години, когато Мелинда се присъединява към Microsoft. Те имат три деца.
Двойката ръководи фондация "Бил и Мелинда Гейтс".
Бил Гейтс е четвъртият най-богат човек в света, според Forbes.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 00:51 от Анонимен

# 174
  • Rock & Roll feeling ...
Корнелия ми един женски Бойко, като брат и сестра са, само че той има малко повече дамски финес от нея.
Joy ще се напишкам бе жена!

Разводът на Гейтсови е сензационен...  Жалко, че хората поемат по различни пътища, дори след толкова години, когато трябва да са най-напаснати и спокойни.

# 175
Това за сем.Гейтс наистина е сензационно и неочаквано. Явно имат "разминаване в характерите и непреодолими различия".
Междудругото днес е сменено името на страницата ѝ в ФБ от Melinda Gates на Melinda French Gates. French е моминското й име. Направи ми впечатление, че има промяна, но не очаквах развод. Жалко, но пък съм сигурна, че няма да има цирк.

# 176
Те на са някакви холивудски звезди за да търсят сензации в развода си!Имат си екипи от скъпоплатени адвокати и нещата са оставени в ръцете на юристите.

# 177
В медиите пише, че Ива Митева е на 48г. Дъщеря й е тинейджърка и пълно нейно копие. Ходело си детето всеки уикенд НА Разград, защото много си обичало града и семейството.
Това на снимката си е точно Мила Митева.

# 178
Новите политици показват висок стандарт, което само по себе си е чудесно, стига наистина това да е реализиран потенциал, който да вложат и в управлението на държавата, а не само "работа, работа, работа". Никога не съм разбирала желанието управниците ни да са от малък град, бедно работническо семейство, скромни народни хора от типа на Бай Тошо и наследниците му.
И нямат наяждане, братче...докато нагушат и за правнуците, дошли новите избори и изначале.

# 179
Екстра е Ива Митева, дори без да се стига до сравнения с предишните лели на този пост - Цветка ПКП, Цецка и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт