Звездни компромати - Май'21

• 280 475
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
А какво ПР-стват Бенифър?
Нито филм имат общ, нито нещо друго...каква е ползата и за кого от двамата? Объркана съм...точно както, когато внезапно се разделиха 😂😂😂

# 1 981
  • София
ПР-стват да се говори и шуми около тях. Да не ги забравим случайно. От толкова ПР в Холивуд вече тотално да се обърка човек кой в кого е истински влюбен, женен, разведен и прочее.

# 1 982
Те точно двамата едва ли имат нужда от подобно нещо. Бен Афлек защо все е тъжен? Сигурно щото вече не пие 🤔

# 1 983
Не сещам да сте споменавали тази новина, но ако сте, се извинявам. За по-старото поколение, тези които сме слушали Whitesnake и David Coverdale, ако се сещате за една мацка моделка която беше в клипа от  песента му Still of the NIght, и с която той е имал брак за кратко Тawny Кitaen е починала на 59. Някъде бях чела историите им. Луда жена. Остава в историята като единствената жена съдена за побой на мъжа си (следващия). Чак се чудих как се е оствял да го бие жена му, при положение че той як мъжага, спортист е бил някакъв. Но човещинка.
Скрит текст:
https://tawny-kitaen.tumblr.com/post/69834503309/amp - тук е мацката, такава каквато съм я запомнила в моите спомени.

# 1 984
Да, почина преди 20-тина дни, беше много готина мацка,а се докара до жената котка, буквално.

# 1 985
Аз защо си мисля, че тази мацка имат и още един клип след доста години? Иначе новината я мернах и аз, но дали в нета или някое предаване- не се сещам.

# 1 986
Да, началото на май е починала, случайно видях новината днес. Бурен живот, луда жена. МНого пластики, много шум край нея...И на края на 59 да си заминеш. Не дават много инфо как точно е умряла. Но кой знае. То такова чудо, не се знае какво му е щукнало.

# 1 987
Анелия
Скрит текст:

Кобилкина ще участва в новия сезон на Съни Бийч, вече са започнали заснемане.
Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:

Николета
Скрит текст:

Деси Цонева и мъж
Скрит текст:

Megz
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 20:32 от alethea

# 1 988
  • в 1001-та нощ
Ваня Ч.
Скрит текст:

Започва да прилича на Донатела Версаче Sad

Снимка на Жени и Ирен от гримьорната
Скрит текст:

Наскоро гледах стари снимки на Ирен - заради носа. Била е толкова красива. Направо недоумявам какво не му е харесвала. Природата й е дала много повече физика от на много други жени ....

Анелия изглежда много добре - не само заради тъмната коса, и освежена някак.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 20:18 от a.l.e.n.a

# 1 989
Гледка от прозореца на Болдуинови
Скрит текст:

Скрит текст:
Hilaria има егати и тялото след 5 деца Flushed

# 1 990
С тези разтеглени снимки е просто невъзможно да се следи темата. Заболяха ме очите от съвсем кратко браузване. По-добре да ви пусна линк към снимка с готината Нина Николина и Сашо Кадиев
https://www.instagram.com/p/CPI0okXjlg7/
и Лени Кравиц с Наоми, която си държи загадъчно корема, а той е написал "Нов живот на хоризонта"
https://www.instagram.com/p/CPL29CWp8Dj/
Дали не разкрива, че всъщност самата тя е износила и родила бебето?

# 1 991
Наоми не е родила. Едва ли има голямо значение. Ако го беше износила, все някой щеше да я снима бременна, дори и съвсем малък корем да е имала.

# 1 992
Не бе, новият живот е още на хоризонта. Може би предстоят опити за такъв, заедно с Лени Simple Smile

# 1 993
  • София
Не знам защо, но и за секунда не съм си и помислила, че Наоми е родила бебето си. Не че има значение, но дори и от това, което беше написала, се подразбираше, че бебето е дошло при нея, ама не по старомодния начин.
Всяка жена, която иска да има дете, заслужава да бъде майка и се радвам за Наоми.

# 1 994
  • Пловдив
Може ли някой да преведе , реално какво ще прави Мегз в Дубай. Договор ли има някъв или се крие от данъчните.Щото аз не вярвам на тоя словесен сладникав буломач дето е постнала.

Общи условия

Активация на акаунт