Звездни компромати - Май'21

• 280 419
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 085
  • На морето!
И аз така съм чувала за рецептите ѝ.

Малко снимки от партито за финала на "Като две капки вода"
Скрит текст:

# 2 086
Абе таз баба Дони много ретро. Тц, Тц, направо на турбо фолк ми бие.... Много се състарява така.

# 2 087
Вай, Кремена на ко се направила и тя 😱😱😱😱
Жената на Зуека е кат леля му…
Хилда е хубава и без грим, свежа за годините си.
Е, не като на телевизора, но все пак…
Тоя на Мария Игнатова  Нойзито много неприятен тип с високопарните му заучени фрази! Даже на снимка ме нерВирва и без да говори го чувам😂🤭🤭😂🙄

# 2 088
  • Rock & Roll feeling ...
Към бабенце се е запътила Кремена.
Юли Вергов е най-симпатичен.

# 2 089
О, екстра е Хилдето! На 51 г., а изглежда мн свежа и със сигурност по-добре от блондето. А Нойзи и Игнатова са.... бляк!

# 2 090
..Е, не! Начи ако напиша кво мисля сигурно ще ме баннат за няколко месеца, а не искам да ви липсвам толкова🤭🤭🤭

Всичко вече токова излиза от всякакви норми, че ме е страх. В какъв свят ще живеят децата ни.
Татко ти не ти е татко, сине, той ти е майка…
Като в оня виц за поп Кръстьо…
Исках по-рано да напиша, но нали беше счупен форума, та сега...
И аз това се чудя. И всеки бие през пръстите нормалния човек, да не накърни чувства и достойнство на новото нормално. Ама пък и аз съм човек и новото нормално накърнява моите чувства, обаче обществото ме игнорира. Само и само новото нормално да не почувства дискомфорт. Отивам на доктор и ме питат дали като към госпожа или господин да се обръщат към мен. И мен ми става обидно, даже ми се драйфа от нелепия въпрос. Но на никой не му пука че аз съм обидена. Защо аз трябва да се чувствам виновна, че някой е обиден от мен? Риторично си питам. Не искам да пораждам дискусии....Тежко им на нашите деца.

# 2 091
Вици, аз затова си слагам спирачка да не избълвам всичко дето мисля…. Не вирус ми затриване изцяло залужаваме… толкова се изроди всичко, че ми се гади! Отвсякъде ни набиват и натрапват новото нормално! Ами аз съм стара и демоде и не ми хресва тва е… нарушихме висички приодни закони, нищо свято и ценно няма, висчко се купува и продава, органи, животи - висчко!
Деца по света умират от жажда и глад, а ние св възхищаваме на “звезди”монтирали си изкуствени задници и живееше по телевизора.
Имащи имения на стойност целогодишния доход на малка държава….
Толкова вече не ни пука и ни е все едно че….
айде спирам, че ко почна😢

# 2 092
  • в 1001-та нощ
Миналата седмица Ненчо и Симона са били в някакво предаване на Митко Павлов.
Хванах частично повторение, казаха, че се познават отдавна, многократно били отричали, сега също, че са двойка. На майтап Ненчо каза, хайде, отсега сме официално двойка или нещо в този смисъл. Тя си е правила нещо по лицето и изгледжа много странно.

Аз го гледах това предаване, или по-точно вървеше по ТВ - интересно беше до появата на Симона, след кеото стана - абсолютна лигня. Много се учудих на поведението им... Неутрално ми беше отношението към Симона, спред предаването - крайно негативно.

Честито, Стрина ще издаде cookbook, soon !!!
Скрит текст:

Вероятно е вдъхновена от Бри от Отчаяните съпруги Simple Smile

# 2 093
Миналата седмица Ненчо и Симона са били в някакво предаване на Митко Павлов.
Хванах частично повторение, казаха, че се познават отдавна, многократно били отричали, сега също, че са двойка. На майтап Ненчо каза, хайде, отсега сме официално двойка или нещо в този смисъл. Тя си е правила нещо по лицето и изгледжа много странно.

Аз го гледах това предаване, или по-точно вървеше по ТВ - интересно беше до появата на Симона, след кеото стана - абсолютна лигня. Много се учудих на поведението им... Неутрално ми беше отношението към Симона, спред предаването - крайно негативно.

Честито, Стрина ще издаде cookbook, soon !!!
Скрит текст:

Вероятно е вдъхновена от Бри от Отчаяните съпруги Simple Smile
Аха, буля Ирина и бай Иван са точно Бри и Орсън. Ама 1:1!

# 2 094
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За роклята на Мегън Фокс питам. Коя бг фирма работи на ишлеме за Мюглер. А точно тази рокля е шита тук, както пише

# 2 095
Що така не отразявате участието на Г-жа Плевнелиева в Черешката? 🤔 😜
За 4 деца готви горката, +мъж. А 👃 ѝ е потресаващ. И сякаш нарочно все в профил я даваха. Само ноздрите са останали. 🙄

# 2 096
  • София
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Фамке Янсен
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Приянка Чопра
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:
Джо Манганиело
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

# 2 097
Телма и Луис 1991
Susan Sarandon & Geena Davis
Скрит текст:

# 2 098
Джина Дейвис ми е много симпатична

# 2 099
Защо снимките напоследък са в такъв формат? Все едно всички са снимани през криви огледала и изглеждат безумно

Общи условия

Активация на акаунт