Звездни компромати - Май'21

• 280 424
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 070
К.Костов си е жена Close

# 2 071
Кристиян Костов все повече прилича на жена:

Е, не! Начи ако напиша кво мисля сигурно ще ме баннат за няколко месеца, а не искам да ви липсвам толкова🤭🤭🤭

Всичко вече токова излиза от всякакви норми, че ме е страх. В какъв свят ще живеят децата ни.
Татко ти не ти е татко, сине, той ти е майка…
Като в оня виц за поп Кръстьо…

Мегън я взех за рускиня абитуриентка, те имат афинитет към този тип рокли…

Симона и Ненчо са рядко неподходяща двойка, като манталите, среда, хумор, интереси.
Явно са привърженици на максимата, че противоположностите се привличат. А в нея аз силно не вярвам. Денек година макс им давам:)

# 2 072
Никол Станкулова дали не е бременна, съмнително широка рокличка беше облякла. в прогнозата.

# 2 073
https://m.dir.bg/life/zvezdi/transseksualniyat-eliat-peydzh-pusn … -snimka-kato-mazh
Елиът Пейдж с първа снимка като мъж след операция за отстраняване на гърдите. Новото нормално, яко Овертон...

# 2 074
  • Sofia
Министерството на културата са се извинили за гафа с грамотите 😁
https://bntnews.bg/news/ministerstvo-na-kulturata-se-izvini-za-s … -1157050news.html

# 2 075
На мен ми е интересно коя българска фирма го е правила
Знаете ли ?
Аз не можах да намеря нищо
Не е правен от българска фирма. "Роклята" е на Mugler. Просто е шита в някой български цех, а не в цех в Бангладеш примерно.

# 2 076
На мен ми е интересно коя българска фирма го е правила
Знаете ли ?
Аз не можах да намеря нищо
Не е правен от българска фирма. "Роклята" е на Mugler. Просто е шита в някой български цех, а не в цех в Бангладеш примерно.

Според мен Роузи пита коя фирма е правила сгрешените грамоти ....

Честито, Стрина ще издаде cookbook, soon !!!

# 2 077
Снуп Дог и дружки.
Скрит текст:

# 2 078
  • Брюксел / София
Станкулова бременна ли е? Тази вечер беше с широка рокля, която при определени движения очертаваше бременен корем или си втълпявам?

# 2 079
ЕленКо Лева- ресурсната жена! Или как да рекламираме стоката😂😂🤭🤭🙄🙄🙄

Какво не е наред с на Баба ви Дони коленцата?!??!
Нещо поорязано, но некадърно.

# 2 080
Не чета философските разбирания за живота на Елен, обаче снимката е трепач! ✌

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:28 от Ellinor*

# 2 081
  • Варна
Миналата седмица Ненчо и Симона са били в някакво предаване на Митко Павлов.
Хванах частично повторение, казаха, че се познават отдавна, многократно били отричали, сега също, че са двойка. На майтап Ненчо каза, хайде, отсега сме официално двойка или нещо в този смисъл. Тя си е правила нещо по лицето и изгледжа много странно.

# 2 082
Стрина може да е всякаква, но рецептите, които качва в социалните мрежи са много сполучливи. Бях и на един рожден ден с кетъринг от нея, всичко ми хареса. Ще си купя книгата със сигурност!

# 2 083
Като готвачка е супер, нека си готви и да не се прай на инфлОенЦер. На мен ми е толкова неприятна, че няма как да ме накара да купя или да ми въздейства , точно обратното.
Не ща и волованте и просекото от обЕд също!
Обарзът който имам за нея е отрицателен.
Фалшив човек. От ББ ми е в класацията на анти героите.

# 2 084
Ми мъж се задържа с вкусна храна. За това само евала и.

Общи условия

Активация на акаунт