Звездни компромати - Май'21

• 280 475
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Пловдив
Това е Тита...ако се чудите, де...
Скрит текст:
Компанията от купонът на Капките...
Скрит текст:
Соня Немска и дъщеря и абитуриентка...
Скрит текст:
Майката на Дамата...явно се фука с чанта.
Скрит текст:
Рут и Мария Бакалова на яхта...
Скрит текст:

# 2 146
  • София
Соня Немска изглежда по-симпатична от дъщеря си.

# 2 147
Джулиана
Скрит текст:

# 2 148
Много тъжно ми става, като видя нова снимка на Приятели. Покрай reunion-а се вдъхнових и загледах сезоните отначало, че все съм ги хващала оттук-оттам...Остави, че цяла епоха си е отишла, ами и повечето остаряват обезобразени.

# 2 149
От вчера се чудя жената на Зуека по пижама ли е? То бива да си неглиже, ама толкова не бива дори и за домашен купон.

# 2 150
Знаете ли как изглежда бедна и  изстрадала жена, тревожеща се за пребития си съпруг? Ето така, като пълна развалина.
Госпожа Делян Пеевска:

Скрит текст:

# 2 151
  • Sofia
Много тъжно ми става, като видя нова снимка на Приятели. Покрай reunion-а се вдъхнових и загледах сезоните отначало, че все съм ги хващала оттук-оттам...Остави, че цяла епоха си е отишла, ами и повечето остаряват обезобразени.
Аз пък ги намирам за добре  изглеждащи на 50+

# 2 152
  • София
Приятелите 😍
Скрит текст:

Всички изглеждат много зле на снимката.И Рос се е обезобразил
Матю Пери едвам говори на интервютата, като че е след инсулт.
Той беше алкохолик навремето, после май спря, сега не знам...

# 2 153
Тоз юноша бледен, дет са го набедили за секс символ, единствените пориви, които събужда в мен са да го окъпя, среша и нахраня🤭😂
А какви секс символи имаше едно време ехееееее!
Ся и те а едни никви. Слава на Бога че имах възможността да съм млада и да момувам, когато мъжете бяха мъже, а жените жени. Аз в моето детство лично не съм познавала нито един гей, джендър, пети пол, четвърто коляно и прочие.
Кво се случва сега?! Започвам да вярвам в някви конспиративни теории, че висчко това е изкуствено създадено, за да нямат  поколения, защото сме твърде много. Иначе как да си обясня че за 20-30 години висчко отиде по дяволите, как?!

Е, рок звезда е, такъв им е натюрела - татуси, дълга коса. Аз също не си падам по такъв тип мъже, но не мога да му отрека даденостите. Определено има много правилни черти на лицето, изразени скули, хубави очи, стройна фигура. А защо винаги новото се заклеймява, а старото се идеализира не мога да си обясня. Нима през 70-те и 80-те не е имало скандални рок изпълнители (и не само рок), който са били с различна ориентация, ексцентричен външен вид и скандално поведение? Даже май точно в онези времена са били в апогея си (за справка: Фреди Меркюри, Елтън Джон, Стивън Тейлър, Мадона). В крайна сметка те са артисти, естествено, че ще се държат и обличат ексцентрично, не може всички да са като излезли от Златния Орфей.

# 2 154
И по - добре с обеци, косми и татуси, отколкото с джуки, скули и сменен пол..

# 2 155
  • DE
Те щото Ролинг стоунс и другите рокаджии са изглеждали като манекени, но никой не плюе по тях Rolling Eyes
За справка Кис
Скрит текст:
Много са си хубави италианците.

# 2 156
Те щото Ролинг стоунс и другите рокаджии са изглеждали като манекени, но никой не плюе по тях Rolling Eyes
За справка Кис
Скрит текст:
Много са си хубави италианците.
ама никой не ги набеждава за секс-символи, нали Laughing

чудех се този Дамиано на кого ми прилича и се сетих, че е точно като Мъро от ББ Hands Plus1

# 2 157
  • DE
Е, как, баш секс символи са били за времето си.

# 2 158
Да, и аз съм на това мнение. Бях много скептична като чух, че рок група е спечелила точно Евровизия, но определено имаше много заряд в изпълнението им, а и песента си я бива (казвам го като човек, който не слуша рок). Да не говорим пък че са на по 20 - 22г. Ето и една статия за тях, на който му е интересно https://www.viewsofia.com/article/50365/Vsichko%2C-koeto-tryabva-daznaem-

# 2 159
  • DE
Беше ясно, че ще спечелят още като спечелиха Сан Ремо. След две години суша и без концерти и публични прояви само взривяваща песен можеше да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт