Звездни компромати - Май'21

• 280 503
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 160

Тоци ни приканва,неофициално,да стартираме лятото!
  Ред. Не знам дали в мен е причината,защото снимката е скрийншот през телефона.Но и аз на лаптопа виждам много разтеглени снимки.

# 2 161
  • На морето!
На Тоци сигурно БеститУ ѝ е преправял снимката, та затова всичко е толкова криво.
Относно гейовете- нищо ново не е, просто до съвсем скоро беше много срамно да си гей и се криеха и отричаха хората. Най-добрият приятел на баба ми (Светла ѝ памет) беше гей, балетист. Помня, че покрай СПИН истерията в началото на 90-те бяха много притеснени и говориха тихо и тайно за това.

# 2 162
Лошо няма. Не ми пречат. Който както разбира живота така да си го живее, но не искам да ми ги навират в очите и да ми навлизат в личното пространство. Не искам да ме питат и като какво се определям.

# 2 163
Аз също осъзнавам, че всеки е такъв какъвто е и не е виновен за това и не дискриминирам хората, всички имат равни права, но това, което не одобрявам е афиширането на сексуалната ориентация различна от хетеросексуалната, както и буквалното ѝ пропагандиране напоследък.

# 2 164
Относно гейовете- нищо ново не е...
Това принципно е така, но тук говорим и за хора, които оперират собствените си тела и провеждат продължителни терапии със силни хормонални препарати, за да променят изцяло външността си и идентичността си. Обратната страна на монетата ни я спестяват и се промъква случайно в някои публикации от дъжд на вятър, но има доста хора, преминали през това, които после развиват сериозни психологически проблеми при сблъсъка с новото си "аз".
Проблемите с идентичността и себеусещането изобщо не са нито за подценяване, нито за подигравка, но решаването им с такива крути мерки според мен изобщо не е реално решаване. Това е един вид бягство и запълване на мислите и времето с някаква идеализирана предварително промяна.
Никак не съм убедена, че дори тези, които не показват външно психологически терзания от драстичната промяна, всъщност изведнъж постигат нирвана, когато се подложат на това. Мисля си, че тези хора си остават изтерзани до живот, носят фалшиви усмивки и насила дърпат кервана на въпросното "ново нормално" да върви. Холивудските представители пък съм сигурна, че биват прилапвани от съответните организации, за да се раздуха по медии, колкото се може повече. И осребряват добре процеса. Но много много много силно се съмнявам да си струва парите, дори и да ги използват, за да подсигурят поколение.

# 2 165
Как италиянец ще е грозен, ве Dizzy Face
Скрит текст:

Преди да се татуира е бил такъв отличник
Скрит текст:

# 2 166
  • Sofia
След ожесточена, 5-годишна битка, Брат Пит е спечелил споделено попечителство за децата си. Анджелина щяла да обжалва. (инфото е на английски)

# 2 167
Майката на “дамата” да смени кварталното кръчме за обяд. Не ѝ отива на чантите 😂
Ресторант Леон - предимно на обедното меню я засича персонала!

# 2 168
На мен Дамиано ми е дооооста секси, но аз харесвам такива по-дарк типажи.
Иначе гей и транс хората никой на никого не ги навира - този тип материали могат да се подминават и да не се четат. За мен те трябва да имат равни права по отношение на сключване на брак, обща собственост, наследяване и т.н. Това, че медиите подхождат винаги сензационно, е въпрос на рейтинг и продажби.
Моите резерви са към квотния принцип, който касае бизнеса, шоубизнеса и изкуството.

# 2 169
Това е Тита...ако се чудите, де...
Скрит текст:
Компанията от купонът на Капките...
Скрит текст:
Соня Немска и дъщеря и абитуриентка...
Скрит текст:
Майката на Дамата...явно се фука с чанта.
Скрит текст:
Рут и Мария Бакалова на яхта...
Скрит текст:
Какво е това топче на главата на майката на Дамата ?!

# 2 170
  • Варна
Как италиянец ще е грозен, ве Dizzy Face
Скрит текст:

Преди да се татуира е бил такъв отличник
Скрит текст:
Аууу ,като отличник е голям симпатяга.
В сегашния си вид хич не е по вкуса ми.

# 2 171
Е, когато е спретнат и подстриган младежа става.Но е дечкооо още.Grinning

# 2 172
Рут и Бакалова - една за друга - отврат.

# 2 173
  • София
Рут пак си е играла с някое разкрасително приложение, но не и се е получило много сполучливо.

# 2 174

Андреа тотално е изплискала легена.

Общи условия

Активация на акаунт