Звездни компромати - Май'21

• 280 562
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 205
Разгледах ѝ ИГ на тази гимнастичка, пише, че е от националния отбор, явно е от резервите, но е толкова пошла- рязък контраст на останалите момичета в НО...
Така като я гледам, едва ли има намерение да си изкарва прехраната със спорт. Иначе съм съгласна, това е толкова красив спорт, че публичната пошлост на състезателки някак ми действа шокиращо.

# 2 206
  • София
На мен снимките ми харесват, особено последната. Провокативни са, но не прекалено. Simple Smile

# 2 207
Бе, аз не виждам разлика между снимките на двете... Представяте ли си Андреа какъв хейт ще отнесе за снимка с гол вертикален шпагат? Ужасно грозно ми е и вулгарно Close

# 2 208
Ариана Гранде като булка:
Скрит текст:

# 2 209
  • Sofia
Михаела Ф. и Дара Е. май имат един и същ стилист 😁
Скрит текст:

# 2 210
  • Пловдив
И за мен няма никаква разлика между снимките на Андрея и гимнастичката, само където на първата са по-обработени...

# 2 211
Няколко снимки от сватбата на Ариана Гранде.
Скрит текст:

# 2 212
Гимнастичката може да си позволи да се снима така - позволява ѝ го както младостта, така и перфектната фигура. Представете си Андреа да прави гол шпагат - ще е ужасно.

# 2 213
Радвам се за Брад. Хубаво е че спечели, но според мен Анджи вече е промила мозъците на децата и подозирам, че те няма да искат да го виждат.

# 2 214
  • София
Лейди Гага по гол задник (е, не е като на Андреа)
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Гуинет
Скрит текст:
Дейвид и Виктория Бекъм (мале, какви обувки)
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:
Джеси Джей
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Шон и Камила
Скрит текст:

# 2 215
Heart Eyes Сиймур е страхотна! а колко ме дразнеше навремето с тази доктор Куин Wink
Шейк също ме кефи с тези кубинки и т.н. Но голите задници, предници, както и абсурдната мършава Бекъм - не.

# 2 216
Андрейка всъщност с какво се занимава т.е. откъде пари да се снима по чужбините?

# 2 217
Принц Хари на корицата на Пийпъл.

Скрит текст:
Принц Хари, ще даде поредно интервю, този път за списание Пийпъл. Принцът, който напусна ОК, за да запази личния си живот, вече даде интервю пред Опра, в което разказа за тежкия си живот в двореца и кралското семейство. Последваха още няколко медийни изяви, включително и в Добро утро Америка, а в серии с Опра отново разказва за трудния си живот, също така и как тези трудности го тласнали към алкохол и наркотици....

Скрит текст:

Rolling Eyes Close

# 2 218
  • Варна
Не знаех, че Ники Хилтън има второ дете. Обаче, малката каква е сладка с тези очила 😘

# 2 219
Принц Хари само в онова блудкавото предаване Търси се не е бил.

Общи условия

Активация на акаунт