Звездни компромати - Май'21

• 280 099
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 505
Да, може да се познават и отпреди връзката на Брад с Полтроу. Но дали още тогава са се залюбили?
Мисълта ми е, че едва ли е трябвало да зареже Брад за да е с Дейвид, т.к. тогава Анистън и Пийт все още са били в други връзки.

# 2 506
  • Rock & Roll feeling ...
Съща Емилия. Съсипаха я тая държава!

Пулев щял да реализира собствен политически проект и евентуално да се кандидатира за президент.
Тук понякога четат журналисти от различни медии, иска ми се някой да има куража да го попита, с какви очи ще застане като обединител на нацията, като много хора са свидетели, че е нападал и пребивал невинни хора?
Поредната мутра, която след 12 да стане тиква.

# 2 507
Съща Емилия. Съсипаха я тая държава!

Пулев щял да реализира собствен политически проект и евентуално да се кандидатира за президент.
Тук понякога четат журналисти от различни медии, иска ми се някой да има куража да го попита, с какви очи ще застане като обединител на нацията, като много хора са свидетели, че е нападал и пребивал невинни хора?
Поредната мутра, която след 12 да стане тиква.
Е това ако е истина съм в потрес- точно пък Пулев, който ходи с охрана из София, гледа лошо  и се прави на мутра, който вече беше дискредитиран в не 1 скандал- Джени Суши, размяната на грозни реплики с Антъни Джошуа, с Кличко. Много грозно беше, преди мача Антъни обяснява усмихнато, че му желае успех, онова нашето теле Ганьо Балкански се пули и зъби. Не всеки е Витали Кличко, който стана кмет на Киев. Не знам на какво отгоре Пулев би мислил, че има качества и интелект да каже нещо на народа. Не че не изобилстваме от примери на тикви в политиката.... просто ще бъде поредния.

# 2 508
Днес четох, че Пулев не са го били само на избори.

# 2 509
  • София
Блейк Лайвли с децата
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Крис и Елза
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

В момента гледам Селена Гомез на финала на Шампионска лига. Изглежда много добре.

# 2 510
И Стъки щял да става президент.Може пък да ги съберат с Пулев като двойка и без това са абсолютни аутсайдери,поне ще им се посмеем

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 22:44 от MG18

# 2 511
Златка, Благой и Божинов
Скрит текст:

и Златка в ролята на футболна съпруга
https://www.facebook.com/watch/?v=510036550348653

# 2 512
  • София
И аз гледах Приятели, много хубаво и еноционално ми стана. Много са сладки, сериалът има голяма стойност, но е чудесно да ги видиш и като хора.
По повод на един коментар назад, че не е нужно да ни пускат смях, за да кажат кога да се смеем. Това не е така, сериалът се е снимал с публика и смехът е реален. Всъщност продуцентите са се водели от този смях, за да оценяват сценария и развитието му.
Споделиха, че връзката на Моника и Чандлър е била планирана за нещо еднократно, но тази сцена е била с най- дългата реакция на публиката и са решили да продължат.

# 2 513
Блейк Лайвли с децата
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Крис и Елза
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

В момента гледам Селена Гомез на финала на Шампионска лига. Изглежда много добре.
Селена е на запис Simple Smile

# 2 514
Крис и Ева са ми любимци Heart

# 2 515
Ако Анистън наистина е била влюбена в Шуимър,е щяла да зареже Брад Пит...

"Имало е нещо", тип прехвърчане на искри в първи сезон, 1994 година. Тогава Джен може само да е сънувала, че ще омае БраДчо някой ден. Grinning

Дженифър Анистън е имала еднократна авантюра с Мат Ле Бланк след като се разделя с Брад Пит

# 2 516
  • Варна
Златка нямаше ли някаква забежка с Божинов и скандали с Алисия? Тоест сега пак ортаци са се събрали? Няма излизане от този футболно- плеймейтски многоъгълник!

# 2 517
Ама не е спала с него.
За сметка на хиляди други мъже, с които е. И във ВБ даже твърдеше, че не помни, че е спала с Боби ръгбиста.

# 2 518
Ама не е спала с него.
За сметка на хиляди други мъже, с които е. И във ВБ даже твърдеше, че не помни, че е спала с Боби ръгбиста.

Ееее, чак па такава памет от де?! То сяко помнене си има предел сеПак😂😂🤭🤭🤭🤭😱😱😱

# 2 519
  • Варна
Дженифър Лопес с ужасни обувки. Все едно е в ролята си от Hustlers. Дъщеря и напоследък е със странна прическа, някой май се упражнява над косата и.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт