Звездни компромати - Май'21

• 280 855
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 770
Юлия от Тату, глас не и е останал. Звучи като често прекаляваща с чашката.

# 1 771
  • София
Тя  носи меланхолията у себе си, такава е от първото си появяване по телевизията, още тогава на кастинга всички я питаха добре ли е и се учудиха после с каква сила пя, а преди и след изпълнението беше много свита. Последните години беше при Графа, той се опита да я промени, но освен да изчезна друго не се получи, веселите песни не са й в кръвта. За нея се чу отново след като го напусна и се впусна пак в меланхолията си. Няма смисъл да се напъва, щом не е такъв характер, дано само успее да си изкарва парите така, че с леките песни е по-лесно да се намери публика.

# 1 772
  • Пловдив
Петкановица в Доминикана...
Скрит текст:

с детето...
Скрит текст:

# 1 773
Тя  носи меланхолията у себе си, такава е от първото си появяване по телевизията, още тогава на кастинга всички я питаха добре ли е и се учудиха после с каква сила пя, а преди и след изпълнението беше много свита. Последните години беше при Графа, той се опита да я промени, но освен да изчезна друго не се получи, веселите песни не са й в кръвта. За нея се чу отново след като го напусна и се впусна пак в меланхолията си. Няма смисъл да се напъва, щом не е такъв характер, дано само успее да си изкарва парите така, че с леките песни е по-лесно да се намери публика.

Sad
ами всеки си има някаква драма, както каза Шушон и едва ли иска да се подтиска повече пък и с такива песни.
Дано се преориентира в ритмите.

Петкановица съвсем се е стопила. Не разбирам манията на жените да са супер кльощави и изпити.

# 1 774
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Били Айлиш има стил меланхоличен, пък е много слушана от младите и старите

# 1 775
Петкановица хич не се е справила с позата на третата снимка, то не че и опитите за секси кадри са станали де... С готварските ръкавици пред фурната е по-достоверна.

# 1 776
То всеки си има драма, ама на всеки неговата драма си му е най-важна. Даже супер ме вбесяват подобни реплики  - всеки си имал драма, всеки еди-какво си, демек, твоето е нещо незначително на фона на милиони притежатели на драми, и въобще не ни занимавай със себе си и това как се чувстваш, щом не е нещо уникално.

И кой е казал, че нямаш право да пишеш тъжни песни или няма да ти олекне, а ще ти навреди, ако го правиш? Някой да се беше сетил да предупреди Ерик Клептън примерно, като е писал Tears in heaven, да не я пише, че е тъжна, пък и да не се превзема толкоз, все едно е единственият с умряло дете, всеки си има драми.

# 1 777
Виктория ми харесва милион пъти повече от Дари, Сузанити и всякакви карикатури. Много е приятна, талантлива, с хубав глас, поведение към феновете, хубави песни. Чалгаджийки, които да вдигат хора по масите, има предостатъчно.

# 1 778
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен държание от типа на Виктория ми допада в пъти повече от поведението на нагли трътли като Гери-Никол.

# 1 779
  • До сърцето...
Относно въпросната снимка на Гуркова
Скрит текст:
... да поясня (защото аз де факто съм виновника) - свалих я от Гугъл с филтър "изображения/последната година". Повече не съм проверявала. Извинявам се, ако съм подвела някого и като време, и като визия.
*  *  *

Днес рожден ден празнуват:

Wine Glass Джъдж Ранхолд (Edward Ernest "Judge" Reinhold Jr), 64 год
Скрит текст:
... псевдонимът му („съдия”) идва и от семейството -когато е бил бебе изглеждал строг и подобен на съдия, и от това, че баща му е бил адвокат/съдия;
... най-известен от трилогиите за ченгето от Бевърли Хилс

… и преди няколко години

Flowers Rose Лиса Едълстийн (Lisa Edelstein), 55 год
Скрит текст:

… не се страхува от неглиже снимките си - от инстаграма й

Flowers Rose Галена (Галина Вичева Генчева), 36 год
Скрит текст:
... снимката е от инстаграма й по повода

Wine Glass Том Дейли (Tom Daley), състезател по скокове във вода, 27 год
Скрит текст:
… най-младият спортист, представлявал Великобритания на Олимпийските игри

… снимки от състезния

… омъжен/женен за Дъстин Ланс Блек, филмов сценарист, режисьор и продуцент.

Wine Glass Кевин Куин (Kevin Quinn), 24 год
Скрит текст:

# 1 780
Деси Цонева .......
Скрит текст:

# 1 781
Явно доста пари ръси дядото по нея,щом му роди дете и му виси на раменете!

# 1 782
  • Rock & Roll feeling ...
Може да се обичат. Thinking

# 1 783
Това ще да е Simple Smile и къщата в Гръцко помага !!

# 1 784
  • софия
Все едно е с богатия си дядо.
Какъв е бизнесът на дядото, че е толкова силно обичан?

Общи условия

Активация на акаунт