Звездни компромати - Май'21

• 280 774
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Rock & Roll feeling ...
Само на мен ли снимките ми излизат разтегнати?
Има някакъв бъг, не е вината в потребителите...

# 1 816
Да, и при мен са разтеглени.
Има малко нагъл поглед Дева Simple SmileНяма мекото излъчване на мама, иначе е безспорна красавица.

# 1 817
Не е само ри теб, повсеместно е май. От вчера е някакво мазало, излизат и празни полета и някакви реклами на теми от форума по средата на коментарите.

# 1 818
Само на мен ли снимките ми излизат разтегнати?
Има някакъв бъг, не е вината в потребителите...

На мен по същия начин от вчера. На тел и на компютъра ... Едни разтегнати и деформирани.

# 1 819
  • Тук... някъде
Зара с доста неподдържани ръце:

На мен ми прилича на мъжка ръка 🤔

# 1 820
  • Варна
Днес видях майка и на Зара. Не е мръднала за 20 години. Свежа, естествена, няма джуки, скули или кич. Никога не съм я харесвала, но предвид средите, в които е дъщеря и, е можела да залитне по тип кичозна баба от снимките на Хайлайф.

# 1 821
  • До морето
Майката на Зара има пари и възможности далеч преди дъщеря й да се движи в средите, в които се движи. Жената е 60+,  има страхотно тяло, винаги  е спортувала сериозно, но е и достатъчно интелигентна да не се направи на боуинг топка в главата. Навремето беше страхотен учител.

# 1 822
  • Rock & Roll feeling ...
Майката на Зара има пари и възможности далеч преди дъщеря й да се движи в средите, в които се движи.
Откъде е имала тези възможности?

# 1 823
  • Варна
Беше учител по физическо в нашето училище. Винаги е била елегантна, запомняща се, но красива- не. Все пак става въпрос за 90те, ако мъжът и е бил пампурджия, нормално да изгледжа класи над останалите в облекло и цялостна визия. Все пак това бяха най-бедните и размирни години.

# 1 824
Скоро някой беше споделил тук снимка на Галена
Скрит текст:
Чудех се защо ми изглежда толкова познато. Копира "облеклото" на Doja cat:
Скрит текст:

# 1 825
а Ирина Шейк не беше ли с нещо подобно от някакви дизайнери, също показвано тук
п.с. ето го https://eminetra.co.nz/irina-shayk-shows-off-her-incredible-appe … face-mask/229380/

# 1 826
Беше, някаква снимка с огледало май.

# 1 827
  • София
Беше учител по физическо в нашето училище. Винаги е била елегантна, запомняща се, но красива- не. Все пак става въпрос за 90те, ако мъжът и е бил пампурджия, нормално да изгледжа класи над останалите в облекло и цялостна визия. Все пак това бяха най-бедните и размирни години.
Какво е пампурджия?

# 1 828
Може ли да ми кажете и вие ли виждате бели петна през няколко поста на които пише реклама?Мога ли да ги скрия по някакъв начин?Пиша от тел .Много е досадно да скролваш заради голяма празна страница
И аз имам такива петна от вчера, мисля.
Но трябва в модератоската да питаме.

# 1 829
Пампурджия - моряк

Общи условия

Активация на акаунт