Звездни компромати - Май'21

• 280 699
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 875
Ако Гуркова е естествена в този клип, направо не мога да си представя какво е сега...

# 1 876
Сара Рамирез ще замести Ким Катрал в Sex and the City. Сценаристите са създали много атрактивна роля за актрисата. ДалЕ?
Неможах да я позная в какво се е превърнала.
И тази ли е от небинарните вече... Гледах я в епизодична роля в сериал преди месеци и ми хареса като актриса, обаче да заменят един от най-ярко изразените женствени телевизионни образи с такъв заместител... е вероятно силно политкоректно решение. Smiley
А иначе изобщо не съм от припадащите по сериала и Самантето за мен е абсолютна и скандална мръсница. Обаче пък Ким Катрал играе със сърце и душа (и цяло тяло Smiley) и ролята ѝ приляга като ръкавица, шита по нейни размери. Не виждам нищо в новата, което да навява поне лек полъх към такъв тип героиня...

# 1 877
Това Златка Димитрова ли е? Гърдите й ще се пръснат
Скрит текст:

# 1 878
Това Златка Димитрова ли е? Гърдите й ще се пръснат
Скрит текст:
Той е ама са ползвали женски филтър за лицето.

# 1 879
  • Бургас
Героинята на Рамирес сигурно ще е гей.Не може без това!
Аз много харесвах Сара в "Анатомията на Грей"!Тя също влага сърце и душа,голяма енергия има тази жена.

# 1 880
Виктория Георгиева след Евровизия,според мен изглежда тъжна. Дано не се депресира много сега, че Кристиян Костов след неговото участие обърна резбата
Скрит текст:

# 1 881
  • Mediterraneo
Едва ли заради Евровизия Кристиян е обърнал резбата. Момчето яхна вълната на кейпопа, визията му е повлияна изцяло от това. Не се интересувам от него, сигурно ли е, че е обърнал резбата изобщо?! Дъщерите ми припадат по азиатски момчета, изглеждащи досущ като него.

# 1 882
Еми не е сигурно, аз не съм много запозната с тази култура. Явно остарявам 😂🤔

# 1 883
  • DE
Не само вашите момичета припадат по кпоп момчета. Тия дни BTS  подобриха собствения си рекорд за най-много гледания в първия час от излизането на новата им песен 13 милиона, за 24 часа бяха минали 100 Scream

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 14:41 от дането

# 1 884
  • Варна
Видео с победителите на Евровизия, което се обсъжда от снощи доста. Фенове подозират фронтмена на групата, че приема кокаин в залата:
Скрит текст:

Отговорът на заподозрения:
Скрит текст:

# 1 885
Лъже , та пушек се вдига ! Satisfied (видео 2)

# 1 886
Аз се чудех Евровизионните победители защо ми изглеждат като предрусали до безизразност. Пък те баш са си "помогнали" и на място. Joy
П.П. Изгледах видеата. На второто момъкът е като ходеща реклама на някой картел. Joy

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 13:58 от Contempladora

# 1 887
Човекът е видял просто мръсотия по масата и е решил да почисти, ма като не имал прахосмукачка под ръка е решил да импровизира Laughing

# 1 888
  • Пловдив
Цитат
убрат Пулев коментира дали ще влезе в политиката в ефира на "Събуди се".

"Петър Москов ме покани на среща, за да обсъдим политическата ситуация. Вчера говорихме по телефона. Дали съм готов да вляза в политиката? – не смятам, че някои политици са по-готови от мен. За мен България е много по-важна от бокса", заяви той.

Според него политиката е игра на манипулации, на договорки, а спортът е нещо много истинско. "На този етап все още не съм решил дали да вляза в политическия живот. Това е сериозен въпрос за мен. За съжаление, повечето депутати са жадни за власт и пари. Аз съм преодолял тези неща", поясни Пулев.

"Ако не искаме още от същото, е нужна нова политическа енергия. Виждам в хора като Кубрат тази енергия - подкрепата и обичта на хора. Ако той е готов да излезе от рамките на верните констатации, тогава тази енергия ще бъде качена на нов "ринг", заяви Петър Москов.

"Бях впечатлен от Пулев - видях честен и коректен човек", допълни шефът на КОД, който подчерта, че иска промяна в България.

"Шампионе, ако си готов, да се качваме на ринга", обърна се Петър Москов към Кубрат Пулев.

# 1 889
С всяка изминала година Евровизия дава все по-висока трибуна на джендъри, наркомани и прочее странни и уж неразбрани същества!
Видяхте ли водещата двуметрова мома - травестит?! Абслолютна пропаганда! Като цяло, май балканските певци си бяха най-нормално изглеждащи за нашите ширини артисти!

Общи условия

Активация на акаунт