Звездни компромати - Май'21

• 280 638
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Sofia
Травестит ли беше едрата водеща 😳?

# 1 891
Виктория Георгиева след Евровизия,според мен изглежда тъжна. Дано не се депресира много сега, че Кристиян Костов след неговото участие обърна резбата
Скрит текст:

тази снимка се въртеше из фейсбук преди края на Евровизия

# 1 892
Не гледам хич Евровизията, но специално след коментарите влезнах да видя победителите - кефят ме.
Виктория не я харесвам от ден 1ви, личните й драми са ми безинтересни и като маркетинг ходход на песента пък съвсем не ми допадат. Копирането на Били Айлиш хич не й прави чест - като я харесва, да я слуша, но да претендира, че пее нещо оригинално - моля, няма нужда.

# 1 893
  • Lost in a fairytale ...
Травестит ли беше едрата водеща 😳?
Тя е трансджендър и е една от най-известните гримьорки в ютуб. Известна е като момиче и едва преди 1-2 години разкри, че всъщност е била момче. От малка се подлага на терапия, за да е момиче.

# 1 894
  • Пловдив
Гледах я и аз снощи  Евровизия. Виктория има хубав глас песента беше хубава ,но тъжна. Самата Виктория излъчва една меланхолия . Забелязала съм че за Евровизия песните трябва да са динамични с настроение. Там е купон и хората искат да се забавляват. На мен ми хареса французойката как се раздаде.
И швейцарския гарсон и той беше добре. Италианците ми дойдоха много хард , не ми харесаха въпреки че победиха.

# 1 895
Сега Евровизия дали ще си  вземат наградата от Италия ?

# 1 896
Ники е един от най- известните козметични влогъри в света. Жена е сега, но сподели, защото са я изнудвали, че е родена момче.

# 1 897
Хич не ме вълнува колко е добра като гримьор. Simple Smile
Даже не я бях чувала! Още щом видях фигурата, бицепса и пръстите реших, че нещатата отиват на другаде. Айде, няма нужда да ни набиват отвсякъде “новата нормалност”!

# 1 898
Аз мислих, че снимката е от края на Евровизия. Аз много харесвам Виктория още от Х фактор, и също смятам, че трябваше да заложи повече на собствената си индивидуалност, а не да имитира Били Айлиш. Италианците не разбрах защо са голи

# 1 899
Италианците не разбрах защо са голи
За да може с всяка пора да поемат... ммм... да кажем "атмосферата". Joy

# 1 900
Катето и Сашко:

Дъщерята на Бонка абитуриентка, не ми харесва особено.

Силно филтрирана Златка, иначе хубав кадър, но не е реален със сигурност. Само джуките са ми в повече.

Алекс Сърчаджиева, хубава снимка, отива и тази визия

# 1 901
  • Rock & Roll feeling ...
Сашето е 2 години по-голяма от Прслава. Значи могло и без корекции.

# 1 902
Алекс е със страхотна визия.
Катето днес никак не се е облякла добре, за прическата пък дума няма да кажа, че от дутринта ги храня.

# 1 903
Александра е прелест тук! Браво на тази жена!

# 1 904
Ева Л и син
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт