Звездни компромати - Май'21

• 280 607
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 905
Италианците не разбрах защо са голи
За да може с всяка пора да поемат... ммм... да кажем "атмосферата". Joy

Може да не са разполагали с бюджет, и да са спестили от сценични костюми

# 1 906
Сашето е 2 години по-голяма от Прслава. Значи могло и без корекции.
Не са проблем според мен корекциите сами по себе си, когато е коригиран очевиден недостатък- много гърбав нос като клюн, клепнали уши или нещо друго истински фрапантно. Проблемът е когато нормално изглеждащи или дори хубави, млади жени си набодат устите до неузнаваемост, правят си скули топки и бради, както явно стана модерно. Не съм фен на Алекс и не съм запозната дали има интервенции, но и да има пак бих я нарекла естествено хубава, защото е запазила индивидуалността си и има чар и излъчване.

# 1 907
  • Rock & Roll feeling ...
Съгласна съм. В днешно време "корекция" стана синоним на уродливост, поради начинът по който са правени.

Цанов е пуснал клип с история на жена преживяла ужасно дом. насилие. Жената е търсела нац. медии, но никоя не й е обърнала внимание.
Скрит текст:

# 1 908
  • Down south
Алекс Сърчаджиева, хубава снимка, отива и тази визия

Не знам, коя е дамата, но определено е много красива!
Най-накрая свеж полъх на фона на стряскащите "моми" които така или иначе не различавам, толкова успешно се преливат една в друга Joy

# 1 909
Може да не са разполагали с бюджет, и да са спестили от сценични костюми
И ти си права. А и вече видяхме за какво използват бюджета. Smiley Буквално са останали без ризите на гърбовете си... Laughing

# 1 910
  • DE
Айде стига с тия подмятания за дрогата. Гледайте обективно, под масата наистина имаше счупена чаша Rolling Eyes

# 1 911
Тези италианци са дъно! Случайно хванах момента с обявяването, че печелят Евровизия. Конкретния момент не съм го забелязала, но определено "вокалистът" беше друсан, виждаше се от самолет. Голям срам за финала на Евровизия. Трябва да има мерки.
Самата песен също не струва, хич даже, но да речем, че това е субективно.

# 1 912
Алекс Сърчаджиева, хубава снимка, отива и тази визия

Не знам, коя е дамата, но определено е много красива!
Най-накрая свеж полъх на фона на стряскащите "моми" които така или иначе не различавам, толкова успешно се преливат една в друга Joy

Дайлили, това е дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, вдовица на Иван Ласкин.
Актриса и водеща на популярни риалита.
Има дъшеричка от Ласкин на 10 години.
Много се обичаха двамат с него, но той повече обичаше пиячката от живота си.
Тя остана млада сама.
Справя се както може. Симпатична ми е и и съчувствам.

# 1 913
Алекс дали е снимана за роля с тази прическа, бижута и рокля? Така изглежда поне. Но е хубава.

# 1 914
  • София
Пиърс Броснън и син, и гледка
Скрит текст:

# 1 915
  • София
Аня Пенчева при Рачков бие всички фолк певици и плеймейтки по стайлинг и... хм деколте 😁
Скрит текст:

# 1 916
И по блясък от пайетки.

# 1 917
И на Александра снимката е яко филтър, на живо не е такава.....

# 1 918
Трябва да свикваме, без филър вече няма😂🤭
Напред имаше Гуркова… ам като я видяхме с ММ, 10 минути се чудих от де ми е позната… направила се е на нищо и тя.

# 1 919
Бюстът на Аня Пенчева е естествен. Цял живот ѝ е на показ. И София Лорен е така, но всички ѝ се възхищаваме.

Общи условия

Активация на акаунт