Звездни компромати - Май'21

• 280 597
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 920
Ами след една определена възраст някак не е секси, на мен лично ми е неприятно да гледам.
Кичка, Катето от Ритон и Аня, много обичат всичко на сергията… то и на младо момиче понякога е вулгарно, а на стари чанти ептен ….
Да ще кажете лачени са… лачени, ма стари:) не е ок… баби са си веке, иска им са да са още секс символи, но не става

# 1 921
  • София
И понеже е естествен цял живот трябва да ни го навира ли? Спомена за стила и маанетата пред Александър Невски, но някак не ми тежеше думата й, предвид стайлинга, който е избрала. Стилът ми допада, но не мисля, че отговаря на възрастта й вече. Не е Славена Вътова.

# 1 922
  • Варна
Миро и той в същия стайлинг. Що за сценично облекло?! Песента му бият пълен потрес... Какво се случи с този човек?

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 22:56 от Blue Turquoise

# 1 923
Имам спомен, че Аня е една от първите с ремонтиран бюст. Но все тая, истински или реновиран - не харесвам такива деколтета и за двайсет годишни. Ужасно са ми просташки, докарала е точно "маман" стайлинг Пенчева, сакън да не би да не е секссимвол.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 23:17 от Tess d`Urberville

# 1 924
А за Катя Близнакова-стайлинг нещо да кажете? Няма, деколтета, няма, ама... 😁 ма то екипчИ,  то прическЪ 😂
Скрит текст:

# 1 925
Ами, к’во да кажеш... Да си плюеш в пазвата, да се прекръстиш, ако вярваш, да си лееш куршум, ако предпочиташ...
Друго дали ще помогне?

# 1 926
Сюзън Сарандън също ходи са с ужасни деколтета! Тя ми е топ на най-зле... Grin
Скрит текст:

# 1 927
Кво да кажа?! Тотална кукувца, чокота на 60?! Ми чепика? РоклАта?! Изобщо цялото ансамбълче кърти😱😱😱🙄🤭

# 1 928
Кво да кажа?! Тотална кукувца, чокота на 60?! Ми чепика? РоклАта?! Изобщо цялото ансамбълче кърти😱😱😱🙄🤭
Фибичките!!! Фибичките!!!!

# 1 929
Катя Близнакова съм я запомнила, като симпатично и добронамерено куку.
Помня я в една от Черешките, как разпалено обясняваше, че е влюбена в оператора и не може да се сдържи 😆

# 1 930
  • на село
Фибичките!!! Фибичките!!!!

Grinning
Кой ти гледа фибички, мен ме заслепи десена, това синьо с картинката, а после- то било и минижуп, че и крак показва, уфф

# 1 931
  • Пловдив
Един абитуриент през 1977-ма.

Скрит текст:

# 1 932
  • Rock & Roll feeling ...
Еххх, какво арно момче е бил, каква тиква стана.

# 1 933
  • София
Андреа в Египет.
Скрит текст:

# 1 934
  • Rock & Roll feeling ...
Анелия от последния й клип:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт