Звездни компромати - Май'21

• 280 361
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 325
Абе тая Деси Банова тире Плевнелиева не искаше ли да ги оставят на спокойствие?! Какво си развява кърмата в национален ефир Close

# 2 326
  • Primum non nocere !
Имам чувството, че в 90% от времето си навън, Ирина Ш. рекламира различни брандове. На 100% сигурна съм за Бърбъри.
Да,  тя това работи!  За това й плащат.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 08:19 от bubanka

# 2 327
Идеална е Радина, по ми харсесва от периода, когато беше само рагу и зъби!
Аз ква снимки имам от първото море с малката, ехееее, чудя се чии гривнички по баджачките да броя нейните или моите 😂🤭🤭🤭 и на второто и море си бех сочничка всъщност 🤭🤭

Абе, не е точно така😏😜

# 2 328
Кое не е? Че Радина е по- добре сега, отколкот га бешИ живи мощи или че аз се възстановях 3 кръгли години от второто раждане?😂😂🤭🤭
И двете са съвсем истини, вЕрвай ми😂🤭🤭😻

# 2 329
Дори и на мен като привърженик на кърменето и екс кърмачка ми дойдоха в повече обясненията на Банова. Нямам си идея как са се чувствали мъжете на масата, но аз за пореден път превключих канала.

# 2 330
  • София
Какво е обяснила за кърмата си?
Това пускано ли е ?
Скрит текст:

# 2 331
  • софия
Деси Банова не иска да привлича внимание. Дано не се обърка, че вниманието е било заради нея като Банова тире Плевнелиева. Вниманието е, заради глупостите и ниския стил, които говори и има и провинциалното поведение и вид, което показва. Не защото е Банова тире Плевнелиева. Дано не се ласкае грешно. И някоя Иванова да беше, пак щяха да се коментират глупотевините, които се демонстрират, в национален ефир в най-гледано време.
"Вече не позволявам на никой да ми краде щастието."
Ки-ки-ки

# 2 332
Какво ли не.... Как се е изпомпвала по летищата и в чужбинско, за да си запази кърмата(някъде си, дори мъжът ѝ я прикривал с палтото си, а тя пред женската тоалетна седнала на куфарите....). Как на летищото ѝ правили проблем, че течността не може да се докаже че е кърма, а нали има лимит за литражите в багажа......

# 2 333
  • София
Мегън Фокс и гадже
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Megan Thee Stallion
Скрит текст:
Елтън Джон и съпруг/а
Скрит текст:
Ел Ел Куул Джей
Скрит текст:
Ъшър
Скрит текст:

И на фона на горните смешници една хубава Кейт.
Скрит текст:

# 2 334
Добре че е Кейт,  за да ни оправи вкуса от целия този кич преди нея.

# 2 335
А и Елтън Джон и компания са си добре.

# 2 336
От тези "красоти" и "естетики" преди Кейт ми тръгва един спазъм от към гърлото и аха-аха.... Confounded

# 2 337
А и Елтън Джон и компания са си добре.

Точно това си мислих и аз. От едно време се знае, че Елтън Джон е хомосексуалист (не знам как е колиткоректно вече). Но нито преди, когато това не беше нормално, нито сега, когато мъж да ходи с рокля трябва да буди възхищение, той не е тръгнал облечен като Мис Свят. Нямам нищо против обратните, никак даже, но и на мен ми идва в повече прекалената екстравагантност и крещене за внимание.

# 2 338
Какво ли не.... Как се е изпомпвала по летищата и в чужбинско, за да си запази кърмата(някъде си, дори мъжът ѝ я прикривал с палтото си, а тя пред женската тоалетна седнала на куфарите....). Как на летищото ѝ правили проблем, че течността не може да се докаже че е кърма, а нали има лимит за литражите в багажа......
Наистина ли е казала всичко това?! Боже! Тя е много по-тъпа отколкото си мислех!

Но! Днес е петък!!!!

# 2 339
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Аврил Лавин
Скрит текст:
София Вергара