Звездни компромати - Май'21

• 280 212
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 460

И аз това се замислих дали преди 18 г е имало surecheck  ….

🤣 Не, преди 18 години препикавахме жаби.
Естествено, че имаше Sure Check преди 18 години.
Сетих се за тази реклама 😀
https://m.youtube.com/watch?v=AEDikkWaPv4

Май и тя от времето на жабите

# 2 461
Снууп Дог има нужда от нов диван:
Скрит текст:

Хайде сега малко от жената- коледна елха, модното недоразумение и дъното на българската журналистика Кристинааа Патрашковааа…

Душата на Патрашкова е поп-фолк стих и малко е позабравила, че е интелектуалска:

Скрит текст:

Тук напомня на проф. Вучков, зъбните им протези са 1:1

Скрит текст:

Така… това, разтичащото се на стената било картина а ла Джаксън Полък… А другите хора до картината кои са? Спондж Боб и мистър Сепия?

Скрит текст:

На някои хора книгите не влияят нито на вкуса, нито на морала. И защо не виждам на полицата жълтия парцал Галерия, който тази жена списваше усърдно?

Скрит текст:

Модата на Марс 2021

Скрит текст:

Трансформацията й в една по-стара и неталантлива Софи Маринова е приключила
Скрит текст:

Неестествен човек в естествената си среда
Скрит текст:

# 2 462
След всичко, което изписахме за Якимова и безДара (както я наричат някои) този път за бала са съвсем добре облечени за повода и майка и дъщеря. Също и изглеждат като майка и дъщеря. Момичето изглежда хубавко. Явно всичко е въпрос на стайлинг 😜

Да, Дара въобще не е толкова трътлеста, колкото изглеждаше с клинчето и сакото. Съчетали са се цветово, Ива си изглежда съвсем на възрастта в горната част на тялото

Седянката с бабите на Патрашкова доста наподобява панела на Гала. Ще има с какво да се занимава, като се пенсионира.

# 2 463
Да, наистина много напомня снимката на На кафе. В дясно от Патрашкова е Гола, ама 1:1! А в дясно от Гола е Юлиян Константинов.

Матю Пери
Скрит текст:

# 2 464
  • Rock & Roll feeling ...
От всички "звездни" абитуриенти, тоалета на Мари (на Гала) най-много ми харесва.

# 2 465
  • Sofia
Гледах й снимката на Патрашкова преди дни как се е увесила върху Цветана Манева. Rolling Eyes
Мира Добрева и с Неделя Щонова
Скрит текст:

Мари Будева. Не ми харесва - изрусена, черни вежди. И тя си е с тъмничка кожа...Иначе е нежна много.
Скрит текст:
Рейчъл Роу, една от дъщерите на Камелия Тодорова, която аз много харесвам.
Скрит текст:
Галка от Каризма
Скрит текст:
Саня Армутлиева с дъщеря си Алма
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:42 от Child of June

# 2 466
Рейчъл Роу много ми напомня Ива Софиянска. Още преди години когато участваше в някакво предаване.

Скрит текст:

# 2 467
Мисля,че Патрашкова няма зъбите на проф. Вучков. Нейните са си доста тъмни

# 2 468

Сетих се за тази реклама 😀
https://m.youtube.com/watch?v=AEDikkWaPv4

Май и тя от времето на жабите

Благодаря, че я припомни, беше ми любима! 🤗
На една приятелка мъжа й е Жоро и го спуквахме от бъзици тогава 😅

# 2 469
Мира Добрева е бухнала в лицето като козунак.
Мари на Гала е нежна в Инстаграм. От рекламата на Черешката на тортата, не изглеждаше нежна и не се доближаваше с образа от Инстаграм. Но това е с всички "образи" от инстаграм.

Андреа с/без Инстаграм

Скрит текст:

# 2 470
Снимките с Мира Добрева са от премиерата на книгата й, ето още една
Скрит текст:

# 2 471
  • Sofia
Някой много е излъгал Мира, че роклята като десен и модел на ръкавите й отива.
С Мари съм общувала няколко пъти, нежна е и възпитана. Но русото за нея - не от мен. Преди години беше с кичури или омбре, не помня вече, добре й стоеше и светлият цвят, но преливаше към кестеняво. Тя е с тъмна кожа, не е като майка си, а и тия тъмни вежди ги е рисувала на дължина повечко.

# 2 472
Мира Добрева прилича на съветска колхозничка, дето ще я награждават на пленума на партията. Само белите къси чорапи й липсват на този смразяващ десен на роклята.

# 2 473
Рекламата на Surecheck е една от най-страхотните реклами евър. Много е сполучлива.
Благодаря за снимката на Галка от Каризма, не я бях виждала отдавна. Поналяла се е като че ли.
Цветана Манева с тoя поглед на психопат винаги ми е била изключително неприятна. Изобщо тая жена ми смразява кръвта като я засека по тв или на снимка. И не го казвам в положителния смисъл.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 13:04 от caprice

# 2 474
Барбарела, много се смях с твоите коментари Joy, макар че за някои неща аз съм на друго мнение.

Галка си я харесвам много, пълничка или не, винаги е супер усмихната и позитивна. Харесва ми енергията й.

Много ми стана тъжно за това младичко и красиво момиче Лорина. Pensive 

Дара Екимова много красива и нежна на бала.

Общи условия

Активация на акаунт